Skip to content
20 reacties
3167 weergaves

Badkleding

Ik ben opzoek naar een bikini voor van de zomer, maar als ik het zo zie worden de bikini's steeds kleiner ? Is de mode voor van de zomer dan een bikini string ? Hoe staan jullie hier in ?

21 jaar
1 jaar geleden

20 Reacties

  • Gisteren in mijn eentje naar het strand geweest. Draag nu sinds twee jaar een stringbikini en meestal alleen het broekje. Derde zomer met de borsten en billen bloot dus. Het staat mooi en het is stiekem ook wel een lekker spannend gevoel om zoveel van jezelf te laten zien.
    Gisteren was ik voor het eerst helemaal alleen naar het strand, omdat mijn vriend moest werken en mijn vriendinnen ook niet konden. Dat was misschien nog wel spannender, juist omdat ik er niemand kende, terwijl ik vroeger altijd dacht dat het spannend was omdat bekenden me zo bloot zagen.
    Gelukkig was ik zeker niet de enige vrouw in string, maar ik miste toch wel de billen van mijn vriend, het was weer grote surfshorts ahoy. Misschien ook wel daarom ben ik eerst maar op mijn handdoek lijven liggen, maar na een poosje begon ik toch onrustig te worden ( ik kan nooit zolang stil blijven liggen). Uiteindelijk zelfs nog twee keer een lange wandeling gemaakt en een paar keer bij het paviljoen een koud drankje gehaald en even wezen plassen. Vooral ook spannend, omdat ik mezelf dan steeds wijs loop te maken dat ze misschien wel mijn kleren hebben gepikt en wat dan..?
    Ik begin ontzettend uit te wijden, wat ik dus gewoon wilde zeggen, is dat je inderdaad zat meiden en vrouwen in string ziet tegenwoordig en dat je er de meest sexy tankine van krijgt.

    18 jaar
    6 dagen geleden
  • Misschien is het dit jaar wel anders je kunt ze nu al op meer plekken kopen dan vroeger. Je moet je toch altijd al scheren, maar klopt wel dat ze van voren vaak wat smaller zijn.

    21 jaar
    9 dagen geleden
  • Ik zie die stringbikini's nauwelijks op het strand hier in Nederland. Mijn vriendin wil ze ook niet dragen, omdat ze zo klein zijn. Een gewoon bikinibroekje bedekt nog net haar schaamhaar, maar als ze een stringbikini zou dragen, dan zou ze flink moeten scheren. Dus houdt ze het bij gewone bikini's.

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • leuk om dit allemaal te horen zou leuk vinden om met 1 van jullie naar het strand te gaan zeg meld je eens aan op het string forum of naturisten forum zeg dat je van hier bent

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Net terug uit Griekenland en daar loopt 80 % met één bikini string model. Ik ben 1 van die 80 % haha. Ik ga wel opzoek naar nog een wat kleiner model want het is mij goed bevallen en heerlijk bruin geworden.

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Op het naaktstrand hier in Noord-Holland is dat gelukkig geen probleem.
    Er lopen de hele dag door geklede wandelaars langs de vloedlijn.
    Honden uit te laten of gewoon wandelen.
    Ik was er met mijn vriendin van het weekend.
    Ik in mijn mini bikini en zij in haar gewone bikini.
    Mensen keken wel verrast als ik in mijn mini bikini langs de vloedlijn ging lopen.
    Toen ik dat zonder bikini deed keken ze nauwelijks verrast.
    Gek he.
    Mijn vriendin durfde alleen topless op ons plekje tegen de duinen.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zei dat van met kleding op het naaktstrand omdat je op ons strandje dan wel bekeken en soms zelfs er op aangesproken wordt. Het blijkt dan steeds, dat die naturisten bang zijn dat er veel meer 'textiel' gasten op het toch al beperkte naaktstrand komen liggen, omdat het er (nog) veel rustiger is dan op het textielstrand. Er zijn idd vrij veel ouderen, maar toch ook jeugd bij ons en gezinnen met kinderen.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ga juist expres naar het naaktstrand met die mini bikini.
    Op het textiel strand wordt ik veel te veel lastig gevallen.
    Hier in de buurt is een naaktstrand waar we vlakbij een strandtent kunnen gaan liggen die echt iets van 100 meter het naaktstrand op staat. Mooi tegen de duinen aan liggen en af en toe ff zwemmen, Het zeewater is nog heel koud 9 graden ofzo brrr.
    O en dat er piemels stijf gaan worden dat is prima. Nudisten zijn meestal oudere mensen hebben die ook weer eens een goeie dag en nacht. Hihihi

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Meisje van 16, je moet daar niet mee op het naaktstrand gaan liggen maar op het textielstrand natuurlijk. In ons landje zal er vast wel meer stijf worden dan een nek verwacht ik, en dat is mooi en geil tegelijk om te zien. Op het naaktstrand gewoon alles uit en genieten maar. Ik heb misschien gemakkelijk praten want we zijn naturist en mijn broer van 22 gaat meestal mee waardoor ik nog nooit ben lastiggevallen of gefotografeerd. Wel zie ik sommige jongens/mannen een beetje opgewonden naar mij kijken. Ik heb ook vrij grote borsten en zie er verder aardig uit vind ik en dat heeft op een aantal mannen zijn uitwerking zie ik regelmatig. Ik vind dat echt mooi en wordt er opgewonden van. Hebben jullie dat ook of ben ik gewoon een geile meid, zoals mijn broer wel eens zegt en dan gelijk repliek krijgt van mij!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb nu ook een string bikini besteld voor het strand.
    En meteen ook een Braziliaanse mini bikini.
    Ik wilde die gewoon zo graag een keer aan hebben.
    Ik heb em gepast echt gaaf om te zien.
    En het voelt alsof je helemaal naakt bent.
    Ik heb nu met een vriendin van me afgesproken dat we als het mooi weer is naar het naaktstrand gaan.
    Zij wil dan gewoon haar normale bikini aan houden.
    En ik ga in mijn Braziliaanse mini bikini op het naaktstrand liggen en zwemmen.
    En als we het durven gaan we naakt ik in elk geval wel.
    Mijn vriendin twijfelt heel erg.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • hahahahaha dat geloof ik maar iets minder moet toch zeker wel kunnen. Voor van de zomer heb ik 2 setjes laatst online gekocht. Niet al te duur om te proberen een vriendin gaat het ook doen dus gaan we eerst samen proberen. De broekjes worden denk toch steeds kleiner als ik op internet kijk.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zou wel een keer in zo'n Braziliaanse mini bikini willen rond lopen.
    Je weet wel zo eentje met drie van die kleine driehoekjes waar maar net je tepels en spleet achter passen.
    Maar hier in Nederland zit iedereen dan met een stijve nek op het strand.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Draag alleen maar zwemstrings zowel op strand als in zwembad. Heerlijke bruine billen

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik ga toch maar een mooie string bestellen voor van de zomer lijkt me ook prettig om er mee in te lopen. Als ik het zo hoor ben ik dan niet de enige die er mee loopt deze zomer

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • @andere m20 dat bedoel ik! Natuurlijk is dat geil!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Helemaal met je eens meisje 20. Ik haat die shorts van vodden. Er zijn zoveel jongens die niets durven te laten zien omdat ze een kleine hebben. Maar ze denken dat ze een kleine hebben omdat ze vergelijken met porno. Ook denken ze dat wij groot willen, dat is voor de meeste meiden ook niet zo. Ik vind het heerlijk om een jongen met een piemel van 6/8cm in een strakke zwembroek te zien. Dus jongens laat ons genieten en krijg je een stijve dan zeggen we daar heus ook niets vervelends over. Ik heb zelf een vriend met een kleine middelmaat en daar mogen andere meiden/vrouwen van mij van meegenieten. En dat doe ik zelf ook.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb vorig jaar met m'n moeder ook wat mini bikinis met string met alleen zo'n vetertje door je bilspleet gekocht. Mijn moeder (45) kocht er ook een paar, maar ook enkele voor mijn broer van 22. Hij heeft ze gepast (waar wij bij stonden) maar met een stijve was dat toch een probleem. Toch heeft hij ze afgelopen jaar in Z.Frankrijk veel gedragen op het strand, maar steeds snel naast ons gaan liggen als zijn pik de kop opstak. Mijn moeder en ik vonden het grappig en mooi tegelijk want het is toch een beetje wonder en ook erg geil om te zien als een man een stijve pik krijgt. Vinden wij dat alleen of zijn er meer meiden onder ons die daar nat van worden?!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Als ze nou eens lekkere kleine broekjes maakten voor jongens dan werd het nog wat deze zomer. Maar die doen natuurlijk allemaal weer enorme shorts aan.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Allereerst doen wat je zelf prettig vindt. Vorig jaar was er een hype met strings en zelfs ministrings. Ik heb er toen 8 besteld samen met mijn beste vriendin. Goedkope dus.
    Ook voornonze vrienden en voor iedereen een gewone en en een mini. We zijn ze gaan testen op een stil strandje waar we anders naakt zonnen en zwemmen. Wel veel lol mee gehad vooral over de jongens. Maar het ik vind het exhibitionistischer dan gewoon niets dus naakt. Zeker die mini bij de mannen. Ze hebben niet veel bij koude zee en wind , maar zelfs dat zit een beetje raar opgepropt, en ja als, dan, dat hebben we uitgelokt haha. We hebben wel nog lange strandwandelingen er in gedaan en dat was handig want dat mag dan het hele eind wel en naakt niet. Maar op het familiestrand waar we met de hele groep gaan dragen we ze niet. Wij in slipje en onze vrienden in boxer. Dat is voor hen al weinig, want de meeste andere jongens gaan in een voddenshort. Ik zou zeggen probeer een goedkope, want het is voor iedereen anders.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Je moet natuurlijk niet iets aantrekken wat je niet wilt, alleen omdat het mode zou zijn. Er zijn echt nog wel bikini's met normale broekjes te koop. Zelf heb ik geen moeite met een string broekje en mijn vriend gaat dat zeker mooi vinden. Het bikinitopje draag ik trouwens al jaren niet meer. Maar iedereen is daarin weer anders natuurlijk.

    21 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten