Skip to content
15 reacties
1315 weergaves

Zomer

Zijn jullie ook een beetje triest omdat de zomer ten einde loopt? Wat is het leukste wat jullie deze zomer beleefd hebben. Ik ben benieuwd.

19 jaar
8 maanden geleden

15 Reacties

  • Gelukkig kunnen we nog even genieten van de zomer want het is wel uitzonderlijk warm voor de tijd van het jaar. Ik geniet wel van het zonnetje maar ben ookwel klaar voor de herst en de winter. Elk seizoen heeft zijn troeven en dat vind ik wel leuk aan in West Europa wonen. Heel het jaar door dezelfde temperatuur zou me wat sloom maken

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • De camping op vakantie, klooien met vrienden logeerpartijen enz maar de herfst en winter hebben ook wat verheug me nu al voor de wintersport

    12 jaar
    8 maanden geleden
  • Hèhè, na mijn werk nog lekker naar het strand geweest. Heerlijk. Mag van mijn baas de hele week de vroege shift draaien zodat ik nog naar het strand kan deze week. Morgen kleef ik een sticker op mijn auto ' I love my boss'.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Vind dat wel cool gezegd van j23
    In de vakantie nog zitten kijken naar vakantiefoto van 2 jaar geleden amaai zij ik toen tegen mezelf wat kind was ik toen nog .
    Ik ben nu van plan af en toe eens een foto te nemen van mezelf . Denk binnen 2 jaar dat wel weer ga verschieten

    13 jaar
    8 maanden geleden
  • @j22 ben nu echt bang dat de zomer voorbij is resten veel mooie herinneringen aan leuke en fijne belevenissen. Veel leuke reacties op dit topic die je doen nadenken dat je een beetje triest kan zijn. Begrijp de triestheid nu beter. Op naar de zomer van 2024!

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • En? Naar het strand geweest, TS? Dat ging ik ook doen maar de wolkensluiers en het waterzonnetje deze ochtend maakten me toch weer triest. De herfst hangt duidelijk in de lucht. Dit laatste cadeautje van Koning Zomer hoefde niet meer.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • T’s hier, dit weekend mooi weer dus nog een kans om naar het strand te gaan, maakt me vrolijk. Geniet van de zon

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • @j21
    Ik ben het met je eens. Teveel was teveel de laatste week.

    16 jaar
    8 maanden geleden
  • Het leven is continu afscheid nemen, maar ook weer nieuwe dingen ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten. Sommigen merk ik hebben moeite met afscheid nemen, van de zomer bijvoorbeeld, lees ik hier. Ik begrijp dat wel. Het is niet alleen de zomer, het is meer.

    Als je ouder bent dan is elk jaar hetzelfde. Er verandert niet zoveel meer. Als je jong bent, in de Forumleeftijd zeg maar, dan is elk jaar anders. Wie je vorig jaar was dat ben je nu niet meer en volgend jaar ben je weer iemand anders. Langzaam neem je afscheid van je jeugd en groei je naar volwassenheid. Wat je dit jaar hebt meegemaakt is voorgoed voorbij en wie je deze zomer was dat ben je volgend jaar niet meer.

    Het is het leven dat voorbij glijdt. Als kind sta je daar niet bij stil, maar nu begin je het te merken. Spannend, maar ook wel een beetje eng misschien.

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik had dat zondag ik denk wtf kan zomaar de laatste dag zijn en besefte van ja tis over en liep toch met een raar gevoel in me buik het strandbar want ik hou echt van de zomer

    13 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik hoop dat vandaag de laatste dag is dat het zo warm is. Met die hitte is het helemaal niet leuk om te computeren of te slapen.

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Heb ook wel weer zin in het winterseizoen als ik eerlijk mag zijn. Gezellige lichtjes aan thuis en weer lekker onder een dekentje op de bank zitten met een kopje warme chocomelk. Ook fijn! En voor je het weet is het weer zomer ;)

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Jazeker. Absoluut. Toen ik deze namiddag op het strand mij weer aankleedde voor waarschijnlijk de laatste keer dit jaar, overviel mij een intense melancholie. Stom he, maar toen ik naar huis fietste moest ik net niet huilen. Ach ja, gaat wel over. Maar toch...

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Beste TS, je moet niet triest zijn, elk seizoen heeft mooie dingen, geniet daarvan en….. volgend jaar is ie weer terug, de zomer!

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Jaaaaa, nu niet ik weer wachten tot carnaval voor een beetje fun. Ik heb deze zomer veel leuke dingen gedaan. Ben een week gaan golfsurfen in Frankrijk een met mijn ouders en vrienden naar Spanje geweest.

    15 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten