Skip to content
7 reacties
127 weergaves

ik heb een probleem

heeeej allemaal. ik ben laatst in contact gekomen met spirituele gebeurtenissen en heb daarbij ook de mogelijkheid gehad om geesten op te roepen. ik ben me ook wat meer gaan verdiepen in zwarte magie en latijnse vloeken. ook interesseert voodoo me heel erg en gebruik ik dat vaak om me af te reageren. het enige probleem is dat ik nu vaak nachten wakker lig en waanbeelden krijg van mijn familie die vermoord wordt. wanneer ik slaap droom ik over satan en reikt hij mij zijn hand. daarna word ik zwetend wakker en laatst had ik ook brandwonden op mijn armen. ik weet niet of ik nog verder hier in moet gaan maar het is bijna volle maan en zal dan een ritueel doen met 3 vrienden om mijn beste vriend zijn moeder weer tot leven te wekken, ik twijfel of ik wel mee wil doen. hebben jullie suggesties. vivat diabolus.  

16 jaar
11 jaren geleden

7 Reacties

  • Niet echt...

    Wat een onzin hier. xD Geesten bestaan niet, goden ook niet en satan al helemaal niet. Vodo kan enkel in strips ofzo. Regel een afspraak met een psycholoog ofzo... Wat je ziet zijn waanbeelden, enkel jij ziet het, het zit tussen je oren, het is niet echt... Word wakker, open je ogen en denk ff logisch na...

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • niet cool

    nee man dit is niet cool man god is liefde man

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • luister

    LUISTER NAAR JE HART Xxx veel Plezier

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • Don't

    Ech ik zou het niet doen. Echt. Niet. Doen. Verdiep je niet in Satan of wat dan ook, maar in Wicca. Het is geweldig, ik zweer. Daar zit geen Satan of zo iets in. Het is meer een levensstijl, je beoefend magie, en je eert de natuur of het leven zelf. Dat is wat het uniek maakt, je hebt geen verplichtingen, je hoeft ook niet in één of andere God te geloven (heb niks tegen mensen die dat wel doen, laat ik dat even duidelijk zeggen). Je doet er niemand kwaad mee, nou ja... je kan natuurlijk de keuze maken om je "krachten", als die bestaan (heb eerlijk gezegd geen idee, heb er alleen over gelezen) te misbruiken. Maar onthoud één ding, alle Wiccans (mensen die Wicca beoefenen) hebben één goude regel: Alles wat je doet komt drievoudig terug. Dus... ik weet niet of ik er in geloof, maar als je slechte bedoelingen heb kan je dat veel beter op te lossen door te praten. Ik zweer. Dat klinkt misschien afgezaagd en wat alle volwassenen zouden zeggen, maar het helpt. Praten. Praten. Praten. (met praten kan je btw mensen ook veel meer pijn doen, als je het toch perse wil). Als je benieuwd bent in Zwarte Magie of zo... dan ben je misschien ook benieuwd naar Witte magie, ik bedoel... je weet maar nooit. Ik beloof je dat het het proberen waard is. Als je er over wilt lezen lees dan de serie: Wicca, geschreven door Cate Tiernan. Het zijn 15 redelijk dunne boeken. Echt, geloof me, je kan het iniedergeval proberen, wat heb je te verliezen?  doegx ps: Ik ben eigenlijk best benieuwd of dat voodoo etc. etc. etc. is gelukt. Ik zou het zelf nooit doen, maar ben toch benieuwd. pps: Doe ook nooit een seance. ppps: Praten. x

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • probleem verdient oplossing!

    ik zou er maar mee stoppen! God is groter dan satan. ik geloof dat de liefde van god je meer oplevert! satan kan een christen nooit vervloeken, lukt gewoon niet.  omdat god groter is. warme hug voor je!

    21 jaar
    11 jaren geleden
  • niet doen

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • Normaal

    Het is heel normaal om je in de duistere kunsten te verdiepen op jouw leeftijd! Ik deed het ook en ik ben nog steeds een aanhanger van Satan! Soms gebruik ik vloeken om wraak te nemen op mijn vijanden hahaha :$ Maar ja pas wel op met dodenopwekkingen die zijn heel moeilijk. Dat is echt niveau 9 magie. Maar veel succes

    19 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten