Skip to content
4 reacties
81 weergaves

Rock muziek

hoi ik ben een jongen van 17 geen vrienden en zit altijd maar alleen op school. thuis luister ik veel naar nirvana en metallica en bespeel drumstel maar vroeger had ik wel vrienden op de basisschool. maar op de middelbare school hoor je er niet bij als je geen dure kleding draagt en niet stoer doet. ze kijken je niet aan. en als je iets zegt lopen ze weg.

17 jaar
11 jaren geleden

4 Reacties

  • Je moet je er niks van aantrekken. ofc dat is makkelijker gezegd dan gedaan maar ik heb t ook gedaan. Eerst was ik altijd een meisje dat erbij wou horen en populaire vrienden wou hebben. Nu ben ik iemand die het niet interesseert wat mensen van me denken. Ik loop gewoon altijd met mn bandsshirtjes op school, AcDc, Iron Maiden, Volbeat en ga zo maar door. Je moet doen wat goed voelt. En je moet altijd denken over een paar jaar zie ik ze niet meer dus waar maakte ik me druk. Het komt goed. x

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik op de middelbare school zat was er nog wel een redelijke "alternatieve scene". Ik weet niet hoe dat tegenwoordig is, maar ik kan mij ook nog herinneren dat ik met veel mensen ook omging die niet in de metal zaten.   Probeer de connecties in je klas goed te leggen, uiteindelijk kom je wel terecht weer bij anderen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • mensen moetenbje respecteren hoe je bent . je hoeft je niet te veranderen voor anderen ,blijf jezelf dan komt alles goed. de mensen die jou pesten die komen zichzelf nog wel tegen . negeer de mensen die niet aardig doen dan houden ze er vanzelf mee op

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • \m/

    niks van aantrekken, ik ben ook een metalhead, lang haar, zwarte nagellak, zefgemaakte sierraden, shirts met bands erop (megadeth, suicide silence, amon amarth, anthrax, RJD etc.)en ik word vaak raar aangeken, maar als mensen me leren kennen vertellen ze me vaak dat ze dachten dat ik een of andere agressieve klootzak ben, maar nu ze me kennen vinden ze me toch wel aardig hoewel ik er blijkbaar angstaanjagend uitzie, heb ik toch veel vrienden (die niet van metal houden, er zijn namelijk nauwelijks alto's op mijn school), maar ik ga ook niet veel om met de mensen met dure kleding en nog duurdere kapsels, want van dat soort mensen krijg ik vaak bedreigingen enzo te horen. ik herken me ook wel enigszinds in je verhaal, maar ik heb zelf geen behoefte om om energie te steken in mensen die zo tegen mij doen. ik weet niet of je ook 'vreemde' of niet 'mainstream' kleding draagt, want daar kan het aan liggen. maar wie zijn die andere mensen om jou te vertellen wat je moet doen of hoe je eruit ziet? antwoord: niemand. jij bepaald zelf waar je je goed bij voelt en niemand anders.

    15 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten