Skip to content
5 reacties
212 weergaves

Zonder muziek kan ik niet leven

Op school gaat het moeilijk met mijn vrienden en daar door gaan mijn punten naar beneden als ik me niet goed voel begin ik te zingen of te neurieën En soms ook zonder probleem maar Men vrienden komen dan af en zeggen dat ik moet stoppen maar ik zingen dan door en dan sluiten ze me heel de dag uit als ik zing verdwijnen al mijn zorgen En sta daar dan mij boeit het niet of iemand anders me hoort ik ben mezelf en daar kan niemand iets aan veranderen Maar op school sluiten ze me nu heel de tijd uit en ik sta dan bij de jongens van men klas en dan kijken ze me raar aan Ik heb al altijd beter over een gekomen met de jongens dan met de meisjes Daar kan ik zijn wie ik ben en zeggen ze niet dat ik raar ben Ze zeggen dat ik gek ben maar dat is wie ik ben iedereen is anders en iedereen is speciaal op zijn eigen manier maar niemand gunt me te zijn wie ik ben Kunnen jullie me helpen ? Gr. L.

13 jaar
10 jaren geleden

5 Reacties

  • Hallo de schrijfster hier ben al een jaartje ouder geworden het gaat beter dit jaar ze zeggen wel nog dat in moet stoppen maar ze sluiten me niet meer uit ze zijn het gewoon geworden zeg maar ik ben zo een gek type maar als ik zing ben ik heel anders soms zingen ze dan mee ik heb een heel toffe en aangename klas dit jaar ik heb ook een nieuwe goede vriend gevonden waarmee ik een beetje jam(random muziek maak) en zo dus voor het moment gaat het heel goed allemaal bedankt voor jullie reacties gr. L.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi ik was ook SUPER verslaafd aam muziek als ik jou was zou ik maar stoppen muziek kan je leven bepalen groetjes

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Zonder muziek leef ik ook niet . Muziek is mijn leven . Mijn oplossing is om aan een muziek opleiding te beginen . Moet je ook proberen .

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Hallo De schrijfster Ik woon in B En heb nu 2maanden vakantie :-( Dit jaar was heel moeilijk voor me met men vrienden maar moest ik toen van klas veranderen zou het even erg zijn De leerkrachten zeiden ook dat het 2 heel drukke klassen zijn maar volgend jaar gaan ze die 2 klasen in 3 verdelen dus ik hoop dat dat goed is Bedankt voor de tip!!! Gr. Schrijfster

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik herken mezelf wel een beetje in jou, ik kan ook echt niet zonder muziek. Misschien is het een tip om te vragen of je naar een andere klas mag, en anders zou ik gewoon jezelf blijven. Ik denk altijd als mensen vervelend zijn of me niet mogen; denk aan alle leuke goeie dingen die ik kan en dan zeg ik sltijd tegen mezelf , het is k*t voor jou dat je me niet mag want jij mist nu iets in je leven. Het is misschien wat egoistisch maar het werkt zeker. Je krijgt er wel zelfvertrouwen door vind ik.

    Veel succes en hou me op de hoogte!

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten