Skip to content
11 reacties
3771 weergaves

Ervaring met naaktzwemmen in Nederland of België

Hebben jullie al naaktgezwommen (ik bedoel vooral in een zwembad dan)? Zo ja, waar precies en hoe was jullie ervaring?

22 jaar
9 jaren geleden

11 Reacties

  • Ik zou ook graag nog eens naakt willen zwemmen met of zonder vrienden. Heb het al een paar keer thuis in het zwembad met een vriend gedaan het was zo fijn en geil dat ik het vaker wil doen alleen waar? Want ons zwembad is weg en ik heb ook geen zwemvijver in de buurt en al helemaal geen zee

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Op naaktstrand in binnen en buitenland en ook naturistencampings in binnen en buitenland

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • http://www.naaktzwemmen.info

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ga regelmatig naakt zwemmen met mijn vriendin Is zo zalig fijn free Het moest overal,mogen en over kleine of grote piemels schaamhaar of kaal iedereen doet gewoon en gluurt niet is het leuke eraan

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het heerlijk!

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Wel eens naakt op het strand. Is eigenlijk veel fijner dan met badkleding. Vond het niet erg dat andere mensen mij bloot zagen, voelt wel vrij ofzo

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben verleden week met vriendinnen naar het strand geweest. We verveelde ons een beetje en gingen truth or dare spelen. Ik koos voor dare .. en ik moest als opdracht mijn bikini uittrekken en bloot over het strand lopen en de zee in duiken. Ik schaamde met wel een beetje maar het was wel spannend!!

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • we waren met school op kamp en in groepen en tocht gelopen.
    heb daar ook naakt gezwommen. het was in het begin niet echt de bedoeling maar iemand dacht leuk te zijn en mijn bikini bovenstukje los te maken dus je zagen heel even me tepels. later trok ik zijn zwem broek om laag en gaf hem aan een vriendin mijn topje werd weer losgemaakt later de rest van bikini door een andere jongen wij zijn zwembroek uit en voor we het wisten waren we allemaal naakt. was wel heel leuke ervaring

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • gewoon jezelf zijn jongen 15 .heb ook voor mijn leeftijd een kleine maar ik scheer wel al mijn haar rond de plasser dan lijkt hij wat groter. mijn broertje van 15 heeft een grotere dat vind ik niet zo leuk.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik zou ook wel willen gaan naaktzwemmen maar heb nogal een kleine piemel en ben bang dat de meiden daar te veel gaan naar kijken.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • toen ik op vakantie was bij het gardameer, had ik een nieuwe zwembroek gekocht met en gulp van klitteband, maar door die gulp was er ook een inkeping n het gaasje( weetje wel zodat mensen niet via je broekspijp je edele delen zien) en door die inkeping kon precies je piemel hangen. dus toen werd ik een beetje opgewonden en dacht ik wat nou als ik naakt ga zwemmen.
    toen ben ik verder het meer op gezwommen tussen de bootjes die voor anker lagen en heb ik mn zwembroek uit gedaan en op een luchtbed gelegt en naakt gezwommen, het was heel fijn, niet alleen geil, maar ook heel vrij en soepel. echt een aanrader, probeer anders een keer zo iets en ga dan echt naaktzwemmen er zijn genoeg naakt stranden en zelfs zwembaden die dagen hebben voor naaktzwemmen.

    ps. het enige nadeel dat ik ondervond was dat ik de bodem niet kon zien en als je dan naakt zwemt wordt dat nog enger, maar dat is een beetje een fobie van mij. en dat ik natuurlijk op moest passen dat mijn zwembroek niet wegdreef met het luchtbed.

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten