Skip to content
51 reacties
7956 weergaves

Ik ben een furry

Hoi ik ben vorig jaar uit de kast gekomen dat ik een furry ben. Ik heb al een tijdje een fursona en maak graag tekeningen er over. Daarnaast heb ik 2 fursuits en loop ik graag gekleed in mijn fursuit door het centrum om kinderen te vermaken. Ik zou hier het liefst mijn werk van willen maken zo dat ik nog vaker en het liefst elke dag in een fursuit rond kan lopen. Soms droom ik snachts wel eens dat ik een fursuit uit een stuk aan trek waar geen ritsen in zit maar dat de opening dicht wordt genaaid terwijl ik in de fursuit zit en er niet meer uit mag en kan zo dat ik de rest van mijn leven een heerlijk zachte pels heb en een grote levende knuffel beest ben. Zijn er wel meer furries die hier lezen en mijn gevoel kan delen?

17 jaar
9 jaren geleden

51 Reacties

  • Ik ben al bezig met mijn fursuit. Ik had eerst mijn ouders ingelicht en daarna begon. Ze wisten wel redelijk wat het waren. (Maar dan de vieze kant). Ze wisten dat ik dat niet ging doen Dus laten ze mij mijn pak maken. Ik wil heel graag mensen ontmoeten en ik teken ook Furry's. Pls reageer hierop.  Xx

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Hallo iedereen! Ik ga waarschijnlijk deze zomervakantie een furry maken, maar ik vind het vooral leuk andere mensen te ontmoeten ook met een furry. Heeft iemand tips voor mij?

    11 jaar
    5 jaren geleden
  • hey allemaal ik ben self ook furry alleen anders dan de meeste furries mijn fursona is een ultimate husky wat is dat? (een ultimate husky is een mens met een roze husky staart en met husky gedrag het heeft een chip in de voorhoofd die toestaat om emotie aan en uit te zetten zelfde bij lichaam singalen (pijn heet kou etc) zij zijn heel goed in vechten en door de chip kunnen zij zichzelf klonen dank jullie wel voor jullie aandacht

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • @meisje13 Als je ook graag een furry suit wil moet je misschien eerst vertellen over evenementen waar je heen wil (zoals comic con) en dan verteld dat je een pak wil maken zoals een furry en gewoon laten zien hoe leuk het is. HHet is handig om het fesprek te beginnen met wat anders dan IK WIL EEN FURRYSUIT! Zodat ze luistert

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat is er nou weer met die furry hype ik was op dutch comic con en daar lipen er ook heel veel heb ik oets gemist

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Hallo, ik zit al dit hele jaar met het gevoel dat ik ook een furry ben. Ik houd heel erg van wolven en voel me er ook als een in het verkeerde lichaam. Ik zou zo graag een fursuit hebben maar er is een probleem. Mijn ouder (heb geen vader) kent furries enkel als de vieze gasten die vieze dingen doen. Dat is helemaal niet waar! Ik heb het nog niet verteld want toen ik vroeg of zij wist wat furries waren kreeg ik deze reactie. Ik probeerde haar noh uit te leggen maar ze wijgerde te luisteren! Ik heb al bijna een heel ontwerp maar nog geen toestemming. Wat moet ik doen?!

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi fursters ik ben ook furry en zou het leuk vinden om met jullie te praten als jullie het willen ik zag dat iemend het vroeg dus daarom dat ik dit zo post ??

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Heyy wat gaaf om te horen zeg wens je heel veel support en hoop dat je je drokm baan kan berijken zelf vind ik furries egt geweldig en wil ik ook er 1 worden zou graag meer van je horen en van andere furries ook natuurlijk als ze tips en dingen hebben voor iemand die wil beginnen met het furrie leven als je tips heb plzz dm me op ig
    @_its_meike

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Hè! Leuk nog een Nederlandse furry dat zie je ook niet zo vaak ?? ik teken Furrys heel veel en ik heb zelf ook een fursuit vorig jaar gemaakt dit jaar ga ik proberen er mee opstap te gaan toch wel raar ik ben een behoorlijk jonge furry in de fandom tot nu toe heb ik maar 1 vriend die ook een furry is uit Nederland wel een super toffe hobby dit ??

    11 jaar
    5 jaren geleden
  • Hallo, ik heb zelf geen fursuit maar wil er wel een het enige probleem is ik weet niet hoe. Ik zou het heel fijn vinden als iemand mij zou kunnen helpen met het maken van een fursuit want ik heb het geld niet om het te kopen en ik weet niet waar ik moet beginnen met het maken. Ik zou graag van iemand wat hulp krijgen met het maken van een fursuit, een soort tutorial. Als iemand mij hier mee kan helpen hoor ik het graag!

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • hoi ik voel me een eenzame furry. Ik zoek vrienden met wie ik gewoon over gevoel en twijfels kan praten. Ik zoek een veilige site/community waar ik andere furries kan ontmoeten. Wie kan me helpen?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi, ik zou het leuk vinden maar ja... ik ben nog geen furry omdat er vertraging was en ik ben 11 jaar. En ik denk niet dat het van mijn ouders mag...

    11 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey allemaal,   Zelf ben ik meer into gaming cosplay, maar hartstikke leuk dat jullie dit doen!     Veel mensen hebben denk ik inderdaad een beetje een verdraaid beeld bij cosplay en furry's. Zodra mensen horen dat ik graag naar comiccon ga, is de vraag meestal: 'Ga je dan ook verkleed?' T is zoveel meer dan dat. Je wordt dat personage idd en draagt bij aan de sfeer!     Ik studeer journalistiek en het lijkt me leuk om een item te maken over furryheid. Laten zien waarom, wat en hoe. Zodat mensen misschien wat meer weten over furry's en ik hoop een duidelijker beeld te schetsen over het onderwerp.     @ Husky Puppy, je vertelt zo gepassioneerd over furry's, zou je het leuk vinden om aan een stuk mee te werken?     Als iemand anders denkt: 'Hey, das wat voor mij', hoor ik het graag. Groet J.    MODERATOR: Jullie mogen hier geen gegevens uitdelen. Maar jullie kunnen natuurlijk wel anoniem je verhaal hier doen zodat J het kan gebruiken (eventueel). 

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • ik ben ook een Furry

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey hallo, leuk om over dit onderwerp mee te mogen lezen en hele leuke reacties! Ik ben ook furry en maak mijn fursuits zelf, maar nu had in nog nooit van one piece fursuits gehoord of gelezen. Het fursuit bestaat dus uit een deel met rits op de rug en ju kruipt er als het ware in met je hoofd eerst en iemand anders ritst je dicht als ik het goed begrijp? Dat lijkt me eigenlijk best heerlijk om zo een met je fursuit te worden! Ik zou iemand met ervaring met zo'n onepiece fursuit (de eerste twee reageerders geloof ik) mij nog meer details hierover willen en kunnen uitleggen, misschien ga ik zelf wel proberen mijn volgende fursuit een onepiece fursuit te maken. Ohja cool dat je zo naar buiten komt door je in je fursuit veilig en fijn te voelen. En gaaf zelfs voor proberen tot afstuderen van kunstacademie onderwerp, is dat al gaande?

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey ik ben al een Furry voor 2-en-nogwat jaar en ik wil graag iets meled om in contact te komen met andere Furries (ja ik schrijf Furry met hoofdletter het betekent alles voor mij) als je naar playstore gaat (oh ja dit is niet als advertentie bedoeld) kun je naar een app genaamd 'Furry amino' en daar kun je praten met ze wereldwijd :D Het is maar een tip en ik voel me niet zo fijn om erbij te zetten dat ik 13 ben want meestal denken mensen dat ik nog jong en onzeker ben over wat ik leuk vindt maar ik weet het zeker en ik kijk ernaar uit om een fursuit te kunnen halen en misschien nog een halsband... Ik hoop dat die app mensen kan helpen.... (Het is trouwens engels allemaal dus praat er geen Nederlands de kans dat iemand je verstaat is niet zo groot maar er zijn wel Nederlanders en Belgiërs) Fur ze! Haha

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Het zou zo tof zijn heb het nog nooit gedaan en lijkt me zo leuk dan kan ik er zelf ook een maken maar eerst zo ik eens een willen proberen of het wat is 

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is zeer moeilijk om een "fursuit" te proberen aangezien ze op maat gemaakt zijn, redelijk geprijsd en iets persoonlijks hebben naar de persoon zelf toe. Ikzelf, zou mijn fursuit niet uitlenen of door iemand anders laten dragen voor meerdere redenen. Voor een fursuit maker in nederland zijn er verschillende makers zo uit mijn hoofd: furryfursuit maker & creatury voor een aantal meer sites zou je hier kunnen kijken: Fmi.foxfur.dk

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Beste J. Ik zou het ook graag een keer willen proberen voor Ik er echt 1 zou kopen echter zijn er vrij weinig mensen die zoiets uitlenen. Ook logisch vanwege de prijs... gr B.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou het wel een willen doen maar heb geen pak wie kan mijn helpehelpen om het een keer te proberen in de stad zou echt tof zijn dan zou me droom uitkomen Mvg J.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten