Skip to content
2 reacties
171 weergaves

Geen leuke sport

Vroeger toen ik klein was zat ik altijd op dansles als sport. Helaas stopte de dansschool ermee en moest ik eraf. Daarna kon ik geen nieuwe leuke sport meer vinden. Alleen skiën vond ik leuk, maar ja.. Zie dat maar eens te doen in nederland. Me ouders kunnen dat niet eens betalen. Afgelopen 4 jaar heb ik een hele vervelende periode gehad, waardoor ik mijn emoties heb weggegeten. Ik ben nu 1,72 en weeg inmiddels 71 kilo. Ik wil er nu alles aan doen om af te vallen, maar omdat ik geen conditie heb omdat ik niet sportte gaat dit bij mij heel langzaam en is het ook heel zwaar om kilo's eraf te krijgen. Ik wil heel graag weer sporten, maar ik vind niks leuk! En ik doe liever geen sport met tegenzin. Wat moet ik doen??

13 jaar
8 jaren geleden

2 Reacties

  • mischien scouting iets voor jou? ik dacht zelf in het begin dat het stom zou zjjn maar is juist niet stom. je leert heel veel dingen die je ook later kan gebruiken.
    je leert knopen, vuur maken, pionieren(bouwen met grote houten palen en touwen), met messen en bijlen omgaan, overleven, ETC. en je doet ook langzaam conditie training bij spellen die tussendoor worden gedaan, en die zijn niet overdreven zwaar. het is niet alleen voor jongens, er zitten zelfs voor ongeveer de helft ook meiden.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb je alle mogelijke sportieve hobby's al eens doorgekeken?
    Je zou in je eentje (of met bekenden) kunnen gaan fietsen, skeeleren of joggen, zeker als je natuurgebieden in de omgeving hebt kan dat erg prettig zijn. Je zou naar de sportschool kunnen als je zoiets ziet zitten, of thuis meerdere oefeningen doen.
    Zwemmen kan ook een best goedkope hobby zijn denk ik, het is erg goed voor je en kan ook erg leuk zijn.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten