Skip to content
5 reacties
355 weergaves

Nieuwe zwembroek halen?

Hallo iedereen, het is weer mooi weer aan het worden, en dan wil ik altijd gaan zwemmen. Alleen heb ik een nieuwe zwembroek nodig, en heb ik eigenlijk wel een hekel aan die losse shorts die gigantisch veel weerstand hebben in het water. Kan je als jongen tegenwoordig nog gewoon een zwemboxer of zwemslip dragen zonder opmerkingen te krijgen in een zwembad?

16 jaar
5 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik draag altijd een zwemslip of zwemboxer. Zelden de opmerking opgehad. En al nog je hoeft je niet alles aantrekken wat mensen vinden. Gewoon dragen warin je het prettigst voelt. Volgens mij kijkt tegenwoordig niemand raar op van een zwemboxer. Al heeft een zwemslip mijn persoonlijke voorkeur. Vanwege de bewegings vrijheid en alles net wat prettiger aansluit.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon doen hoor. Ik draag al mijn hele leven zwemslips, behalve natuurlijk op het naaktstrand (wat ik veel lekkerder vind). En hoe korter hoe beter. En het kan me ook helemaal niet schelen dat men de contouren van mijn eikel daarin kan zien, want ik ben besneden. Hab zelfs al eens een opmerking van twee meiden gehoord: "Kijk eens, die is besneden!"...

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Niks mis met een zwemslip hoor. Mijn broer en ik zwemmen alletwee wedstrijd maar gaan ook gewoon zo veel zwemmen en altijd zwemslip. Is nog altijd het leukste gevoel en gans niks weerstand in het water terwijl de andere zwembroeken dat wel hebben. 

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja,hoor. Ik doe dat al heel mijn leven. Nooit iets van gemerkt.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom zou je daar opmerkingen over krijgen? Zeker over een zwemboxers. Zwemslips zijn nu misschien een beetje uit de mode maar daar krijg ik nog steeds geen opmerkingen over. Zwemboxers zie ik echter zowat overal. Echt geen reden om dat niet te kopen. Ik ben het er helemaal mee eens dat zo'n losse zwemshorts erg vervelend zijn om mee te zwemmen. Dat is eerder iets voor aan het strand of zo.

    15 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten