Skip to content
7 reacties
402 weergaves

Star Wars: The Rise of Skywalker

Hey, Ik heb niet erg veel vrienden om hier mee over te praten want die willen allemaal totaal geen spoilers en als je dat ook wil lees je dit misschien beter niet. Welnu, Star Wars (Disney en Lucasfilm met andere woorden) lanceerde vandaag zoals jullie waarschijnlijk wel weten de tweede teaser van SW 9 en ik werd gewoon weggeblazen van mijn stoel. Echt, ik trilde gewoon van de spanning. De aanblik op de terugkeer van b-wings naast de a-wings, x-wings en y-wings waarvan we al wisten was geweldig omdat ze voor mij echt de besten van allemaal zijn. Verder kregen we betere beelden van het duel tussen Ben en Rey, de Correlian Blockade Runner uit de film, Pasaana, de nieuwe technologieën gebruikt in star destroyers gebaseerd op Death Star technologie en gebruikt op Kijimi. Nieuw was: de "Sith" vloot, zoals mensen ze noemen bestaande uit honderden (!!!) kijzerlijke (!!!) star destroyers, Reys rode dubbele lichtsabel en zwarte mantel die volgens mij een visioen gegenereerd door Palpatine zijn. We hoorden ook eindelijk Palpatine zelf na zijn iconische lach uit trailer 1. Wat denken jullie? Ik persoonlijk kan echt niet meer wachten en heb ontzettend veel theorieën. Alvast bedankt voor jullie antwoorden!

14 jaar
5 jaren geleden

7 Reacties

  • @Jongen 15, dat weten we toch nog niet? Wat als het Anakin is die (indirect) Rey of Kylo helpt met het verslaan van Palpatine?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind nu wel dat Darth Vader door deze beslissing van J J Abrams voor niets is dood gegaan

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Was deze topic ff uit het oog verloren. Ondertussen is de finale trailer al uit. Daar heb ik mijn bedenkingen. In heb de indruk dat ze niet genoeg nieuws hebben laten zien maar dat ligt vooral bij de reshoots die toen nog bezig waren. Bronnen zeggen dat Lucasfilm en Disney de elfde oktober in gedachten hebben voor een vierde trailer/verlengde TV spot. Nu zouden ze hun meteriaal toch moeten hebben, daarom doen ze een extraatje voordat ze een aantal korte TV spots gaan doen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • zal voor straks zijn, nu naar school, nog niet gezien, aan broer tonen straks. Merci voor de link :)

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb de trailer ook gezien en vond/vind hem fantastisch!!!

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • @Jongen 14, Ja, die trailer heb ik ook gezien.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Had het zelfe als jou ik werd ook weggeblazen ben bang dat de film serie niet heel goed gaat aflopen https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.filmtotaal.nl/nieuws/67387&ved=2ahUKEwiTqJbenaLkAhUBC-wKHSyjBdkQFjAAegQIBxAB&usg=AOvVaw3Ob7qcQ-FqFfmJ6XYzxEy7 zag dit op internet voor bij komen dus denk zelf dat rey voor de dark side kiest . Heb zelf alle films gezien er zijn wel meer jedi,s in het veeden voor de dark side gegaan . Zoals anakin skywalker de vader van like skywalker . Ik vraag me echt af hoe dit gaat aflopen . . Heb je de trailer van de mandalorian de starwars serie voor disney+ een nieuwe streamingdienst . Vond die trailer er ook erg vet uitzien . Groet s.

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten