Skip to content
6 reacties
556 weergaves

Platen halen?

Hallow, Van waar halen jullie je vinylplaten? En wie van jullie luistert er naar platen? Het gaat hier wel over muziek platen, misschien handig om er bij te zeggen : ). Alvast bedankt voor de antwoorden!

15 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • Nogmaals bedankt j17 en j19, ik hou vooral van rock in zijn ruimste begrip, dus alle genres, behalve indie/alternatieve rock. Daar kan ik me wat minder in vinden. Voor de rest hou ik ook van experimental en natuurlijk ook klassiekers waar iedereen wel van houd. Aan 2e hands sites had ik wel al gedacht maar aan de kringwinkel nog niet. Bedankt voor de tip!

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Nog even jongen 17, van wat voor muziek hou je, als het oudere muziek is moet je zeker eens bij een kringloopwinkel gaan kijken, daar is nog veel te koop, hoewel de verzamelaars snel de mooie platen eruit pikken. Nogmaals succes.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • (zelfde J19 hier) Ik heb geen idee van wat er in Brugge zou zijn van platenwinkels, ben er nog nooit geweest. Ik ben van Antwerpen en hier zijn wel veel winkels. Misschien kun jij eens in Gent kijken? online heb je natuurlijk Bol.com, daar heb je wel wat vinyl opties. Bilbo Records heb ik ook al wat van gekocht, dat is een winkel in Leuven maar ze hebben een webshop (platen zijn daar soms enkele euros goedkoper dan op Bol.com). Op de sites van artiesten zelf kun je bij hun merchandise ook vaak platen vinden, maar vaak moet dat dan helemaal van de US komen, dus dat heb ik eigenlijk nog nooit gedaan.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Al heer erg bedankt j17 en j19. Ik woon in Brugge en ik ben er achter gekomen dat er gewoon een nieuwe platen winkel is met jonge uitbaters! Maar nog een vraagje aan j19. Als je ze online koopt, waar koop je ze dan?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • in elke (grote) stad heb je wel platenwinkels. Als je echt wilt gaan jagen zijn er ook veel tweedehandswinkels die platen verkopen. Daarnaast heb ik ook al veel stuks online gekocht (maar dat kan soms al wel duur oplopen, dus probeer te vergelijken tussen sites). Mijn laatste tip is je (groot)ouders of andere familie op leeftijd. Ik heb echt nog veel pareltjes gevonden bij mijn oma op zolder. Succes!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongen, mooi dat je van de ouderwetse vinylplaten houdt, in elke grote stad zijn wel vinylplaten zaken, gewoon even googelen. Zelf woon ik in ‘s-Hertogebosch, daar is er een op het Hinthammereind, maar in Zwolle zit ook een goede. Succes en geniet van vinyl!

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten