Skip to content
12 reacties
1244 weergaves

Sauna

Wie houdt er van de sauna en gaat daar welis naar toe hoe vinden jullie de sauna? dat iedereen naakt is.

20 jaar
13 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik ga ook vaker met m’n ouders of moeder naar zon tropisch zwembad waar ook sauna’s bubbelbad ed zijn, je kunt je ook laten masseren. Ik kleed me gewoon in de grote ruimte uit en ga overal in m’n nakie heen en in, suuuuper lekker. Alleen jammer dat het maar 1 dag in de week is

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • De sauna is heerlijk en dat iedereen naakt is zijn daar wen je snel aan. De enkele keer dat ik een stijve krijg houd ik een handdoek voor of doe een badjas aan. In de sauna cabine trek ik een been op zodat mijn knie gebogen is en mijn stijve grotendeels bedekt. Verder niet teveel aandacht aan geven dan wordt ie vanzelf weer slap.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik krijg altijd meteen een stijve in de sauna

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Voor mij eens en nooit meer.
    Ik kan er niet tegen heb er 20 sec in gezeten daarna ging ik er uit en werd enorm duizelig en raakte (bijna) buiten bewustzijn.
    het duizelige gevoel heeft 10 min geduurd.
    maar iemand anders kan het heerlijk vinden.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • thuis heben wij al heel lang een eigen sauna .vroeger ging ik met mijn ouders samen maar tegenwoordig nog alleen of samen met mijn broer.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja meisje dat heb je als je in de sauna komt. Maar kijken jullie dan niet naar jongens en mannen dat is heel natuurlijk hoor. Zo lang ze maar niet aan je komen of opmerkingen maken toch. naar mijn vriendin wordt ook gekeken en wel omdat ze piercings heeft. Als je op het strand loopt in je bikini wordt er ook naar je gekeken. Succes.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind de sauna altijd kei lekker maar heel veel jongens zitten dan de heletijd naar mn borsten te kijken maar gelukkig ga ik altijd met mijn besteviend waar ik een oogje op heb

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • sauna

    we hbbben sedert een jaar zelf een sauna , ik ga daar zeker 5 keer per week in , vind dat zalig.Er komen ook andere bevriende koppels naar ons en gebruiken ook onze sauna en vrienden van me ook. gewoon zalig iedereen naakt erin en lekker uit zweten. dan lekker het zwembad in.

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • Meestal prettig, sauna bezoeken

    Saunabezoek is heerlijk, het heftige zweten na verloop van tijd, het naakt tussen mannen en vrouwen vertoeven vind ik heerlijk. Ja, ik weet heel goed dat mannen graag kijken naar de aanwezige vrouwen. Naar mij, jonge meid in een sauna toch, wordt zeker weten gekeken. Zolang het daarbij blijft, met af en toe een zichtbare erectie, dan mag dat. Ze moeten wel netjes blijven verder, anders maak ik er heus wel een opmerking over, en nee, dat vinden ze niet leuk. Tja, ik mag er zijn, dus zo raar is het niet dat mannen naar me kijken, en vrouwen ook trouwens. Gelukkig ben ik inmiddels geen 15 meer, op die leeftijd vond ik naaktheid knap ingewikkeld toch wel, en ging ik dus echt niet naar een sauna. voor de rest is naaktheid daar zo gewoon, het maakt dat er vaak juist minder opwinding is dan in een textielzwembad. En ja, er loopt echt van alles rond, ook oudere mensen bij wie alles hangt, inclusief dikke buiken en hangborsten, of heel kleine piemels. Wat ook raar is, zeker als je het een eerste keer ziet, is een vrouw met maar een borst. Een gevalletje borstkanker dus, rottig genoeg voor haar. En eigenlijk best stoer om er met een tiet rond te lopen, met aan de andere kant alleen een lichtroze litteken. Nou ja, het kan allemaal, gelukkig, in de sauna. Genieten, dat staat voorop. Jammer alleen dat het best duur is.

    20 jaar
    11 jaren geleden
  • soms

     Ik ga soms naar de sauna, met me ouders. Maar ze vinden het best wel duur dus gaan we niet zo vaak. Maar kan wel zeggen dat het echt heerlijk is. Wil snel weer een keer.

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • Sauna

    Ik ga ook geregeld naar de sauna en vind het normaal dat je naakt bent. Anders klemt al die zwemkleding maar en dat is niet goed. En ik vind het lekker ontspannend doet me altijd goed. Alleen dat er sommige mensen raar kijken en reageren als ik me uitkleed.

    20 jaar
    11 jaren geleden
  • Sauna

    Ik ben vanavond nog naar de sauna geweest en het was zoals gewoonlijk zeer ontspannen:D

    20 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten