Skip to content
8 reacties
319 weergaves

country muziek

ik hou heel erg van country muziek en ik speel/produceer en zing ook veel country muziek met mij vader ook heel vaak liedje. maar in nederland zijn er weinig mensen die country muziek leuk vinden. maar wat vinden jullie van country muziek  

13 jaar
13 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik reageer wel een beetje heel laat haha, maar ik ben dol op country muziek en ik zou ook wel graag willen dat we een groter publiek hadden dat van countrymuziek hield zodat de country zangers ook eens een keer naar Nederland komen !
    en verder past country heel erg goed bij mijn stem, ik zing namelijk met name alleen country eigenlijk.
    ik ben dol op Keith Urban, Tim McGraw, Carrie Underwood en Miranda Lambert en mijn lievelingslied: sweet home Alabama.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Love it!

    Ik hou super veel van country (en van zingen!)
    Ga door met country zingen veel mensen waarderen het!

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Country

    Hey!
    Het maakt echt niet uit wat andere vinden en daar moet je je ook niets van aantrekken! Wel als ze het leuk vinden natuurlijk!
    X

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • no life without country!

    Ik vind het echt geweldig, maar als je in. Nl country muziek zecht denkt iedereen aan john denver johnny cash dolly .... etc maar ik heb het uitgeprobeerd en zeker meer dan 90% dacht dat keith urban rock was en wisten niet wat voor stijl de liedjes van justin moore, lady antebelum, thompson square en big & rich waren, natuurlijk heb ik ze niet de liedjes laten horen zoals raise the barn tonight en this iz country music maar toch. Een heleboel mensen hebben een verkeerd beeld bin wat nu country music is. Kijk maar eens naar taylor swift er waren serieus gewoon mensen die dachten dat het pop oa, ok het gaat wel die richting op maar de tekst bc is nog gewoon country style. Laat mensen kennis maken met modernere country songs en het zal vast een verschil uitmaken, ff nog ik kleed ne altijd als country boy met buckle laarzen en hoed k word er soms door uitgelagen maar het maakt me niks uit. Take country away take away my soul

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • leuk!

    haha country is echt heel leuk vind ik! ik kan ook jodelen en er zijn ook een paar jodelcountry liedjes. ik vind het zo lekker cowboy achtig klinken hihi (:

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • hou van country muziek.

    ik zing zelf ook country muziek, mijn grootse voorbeeld is josh turner maar ik vind justin moore en brad paisley ook heel goed . en wie die van jou  

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • country

    Hou van veel soorten muziek maar ook van country,vooral uit de jaren '70. The juds,Dolly Parton,Johnny Cash,Willy Nelson,noem maar op maar ook onze hollandse Ilse de Lange zing prachtige countrynummers. Country is dus al jaren populair,soms een beetje op de achtergrond en ineens komt het weer in opmars.Maar goede country blijft altijd. Dus doorgaan met deze muziek en mischien horen we nog wel eens van je.IK HOU VAN COUNTRY DUS.

    17 jaar
    13 jaren geleden
  • mm

    ik hou niet echt van country maar er is zeker een publiek voor jou, ik denk vooral in boeren dorpen houden ze van country 

    17 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten