Skip to content
27 reacties
603 weergaves

VERVELEN

 LOL Ik doe dit omdat ik me verveeel,  hahahaha

12 jaar
12 jaren geleden

27 Reacties

  • Jullie kunnen ook eens een boek oppakken niet alle boeken zijn slecht heb zelf heb ik vele goede titels gelezen stephen king en robert jordan zijn mijn favoriete auteurs stephen king heeft veel griezelboeken geschreven zoals IT over een clown die kinderen eet . of cujo een hond die mensen opeet robert jordan is meer het lord of the rings achtige genre met draken en ridders trollen enzo het zijn beide geen auteurs die bedoeld zijn voor kinderen maar kon ze zelf prima lezen . En ze waren spannend ook maar merk bij series op netflix dat de leeftijd,s grenzen ook niet echt werken En kloppen

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik doe dit omdat k me verveel

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik verveel me ook vaak, normaal heb ik best veel huiswerk dus ik ben daar eigenlijk altijd mee bezig en in de vakanties verveel ik mee meestal, me vriendinnen zijn dan weg of precies op vakantie als ik thuis kom. Hier een paar tips voor als je je verveelt:
    lezen-tekenen-hardlopen-nagels lakken-een tof instagram account aanmaken waar je allemaal leuke foto's op zet-tv kijken-een game spelen-hond uitlaten-liedjes mixen-kamer omtoveren. enz. ga maar door, je kan ook iets doen waar je goed in bent zoals sport of muziek maken/zingen.

    -xxx-

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • je kan van alles verzinnen, ga gewoon langs huizen om te vragen of ze nog klusjes hebben om te doen en misschien krijg je nog geld en kan je daar weer iets leuks van kopen, of als je een huisdier heb ga die dan kammen of lekker verzorgen of verwen hem, of ga grapjes uithalen is ook altijd grappig, kijk op youtube of ze nog tips hebben of op andere sites, of vraag en je ouders als je wat geld mag en ga iets lekkers kopen ( en neem dan ook meteen iets voor je huisdier mee ) ( als je die hebt) of je gaat wandelen of fietsen xx

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • S'avond

    Wat nu Als ik me s'avonds verveel rond 20:00 en er is GEEN leuke film om tv ik heb alles al gedaan in de vakantie Please wat tipSS??

    12 jaar
    11 jaren geleden
  • wat kan je doen als je je verveeld

    je kan op de computer een spel spelen, een bordspel zoeken,buiten spelen, tv kijken en je kan praten met andere mensen

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • help

    wat kun je doen als je je heel erg verveeld ?

    12 jaar
    11 jaren geleden
  • Handige tips!!

    Wel leuke tips want ik verveel mij de hele vakantie al!!!

    12 jaar
    11 jaren geleden
  • verveel me geef tips pleas

    12 jaar
    11 jaren geleden
  • ik verveel me

    Il zit me dik te vervelen

    bleeeeee saai

    11 jaar
    11 jaren geleden
  • Yoooooooo

    Heeeii, ja ik verveel me ook maar dit is wat je kunt doen al verveel je je :
    1. Tv kijken
    2. Ga naar het stadje in de buurt
    3. Bel al je vriendinnnen/vrienden omdat ze kunnen afspreken
    4. Je hebt ook mensen zonder vrienden voor hun verveel je maar

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • er is genoeg te verzinnen

     als je je verveelt kan je aan je ouders of broer of zus vragen of ze een spelletje willen doen ook kan je je kamer anders in gaan richten bed anders en bureau op een andere plek als je kamer al naar je zin is kan je ook een moonbord maken met kleding die je echt graag wil hebben je pakt een stapen tijdschriften en een schaar lijm en een groot vel papier en leef je uit je hoeft het natuurlijk niet met kleding te doen ook kan je met make-up of andere spullen doen als het maar een mooi vol bord wordt ook kan je een aan vriendin vragen of ze langs wil komen kunnen jullie het samen doen ook kan je bij de oude buurvrouw of je eigen opa of oma vragen of je een klusje kan doen bijvoorbeeld stofzuigen voor 1 euro of de auto wassen voor 5 euro maak het niet te duur het moet wel leuk blijven als je dan nog verveelt ga je een taart bakken of een lekker drankje maken of als het lekker weer is maak lekkere broodjes vul een kan met limonade(of iets anders) en pak een lekker groot kleed doe alles in een mandje en ga op een grasveltje in de buurt alles lekker opeten met je moeder of een vriendin en ga anders een leuke film kijken of knutselen ofzo  als je je nu nog verveelt weet ik het niet meer hoor 

    12 jaar
    11 jaren geleden
  • verveling ken ik heel goed.

    ga lekker naar buiten luister liedjes ga dansen of vrolijk meezingen met je lievelings nummer. je kunt ook je nieuwe kleding aanpassen en showen aan de spiegel. maak je zelf leuk op. of teken en knutsel. ga achter de computer.

    12 jaar
    11 jaren geleden
  • saai

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • llul

     verveel me

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • hey

    i love myself  

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • anti verveling

     hey hey ik herkent het gevoel dat je jezelf verveeld dat is niet leuk , maar ga eens naar je oma of vrienden, ga lekker wandelen met de hond van je buren, maak je zelf mooi op , zoek leuke knutsels om te maken of ga lezen maar ga NIET bij de pakken neer zitten ZOEK iets om te doen al is het lezen  OPGELET:  ga GEEN tv kijken daar wordt je alleen maar luier van! xx veel plezier

    12 jaar
    11 jaren geleden
  • vervele

    heeft iemand goede tip voor als je je verveeld wel iets leuk niks saais

    12 jaar
    11 jaren geleden
  • LEZEN

     ga allemaal LEZEN, serieus, het is leuk :O zelfs heel erg leuk

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • dit is saai!!

    15 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten