Skip to content
6 reacties
2719 weergaves

zwakke blaas en uit je dak gaan

heej allemaal! ik ben een jongen die best wel houdt van gezelligheid, uitgaan, feestjes, alcohol, drugs, experimenteren enzo  ik heb ook nogal een zwak blaasje en dus ook zwakke blaascontrole en dat gaat dus wel eens fout ik ben ook nogal tenger, ik weeg maar 60 kilo, ik kan dus zo-ie-zo minder hebben   na de eerste paar biertjes moet ik altijd gelijk super plassen en haal dan soms de wc/geschikte plasplek niet op tijd . na meer glazen heb ik dat gelukkig niet meer zo sterk van xtc moet ik juist niet plassen maar als het is uitgewerkt moet ik juist onverwacht WEL plassen  en meestal ineens heel erg en dan gaat het dus geregeld mis. van blowen en trippen verlies ik nog wel eens me gevoel/controle over me blaas en zeker als ik de slappe lach krijg enzo gaat het fout   hoe ga je ermee om? praktische voorzorgsmaatregelen nemen: ik neem meestal een reservebroek mee. Gaat het mis, kan je gewoon omkleden en hoef je niet langdurig in genant/vies natte kleding te lopen. verder de soort broek die je aan hebt scheelt veel: in een wijde skatebroek geplast hebben valt minder op dan in een hippe lichtgekleurde smalle broek. ik doe ook vaak een wijde boxer met lange pijpen eronder aan, dan heb je niet zo snel zo'n genante pisvlek bij je kruis. verder is zittend in je broek plassen in een stoel of bank ook funest  dat gebeurt eigenlijk alleen met blowen/trippen/slappe lach onverwacht, en in de auto maar daar heb ik meestal iets bij me dat de stoel beschermt.   verder heb ik er gewoon schijt aan en laat ik niet mijn leven erdoor bepalen  en verder heb ik ook schijt aan mensen die er zo'n zwaar probleem van maken . niemand is perfect en me vrienden accepteren me zoals ik ben inclusief me (plas)problemen en zo hoort het   groetjes!

19 jaar
11 jaren geleden

6 Reacties

  • Ja, ik heb een soortgelijk probleem. Heb ook een zwakke blaas.
    Na wat gedronken te hebben moet ik vaak heel nodig plassen en zeker met de lange rijen voor de wc hou ik het niet altijd droog. Ik draag dan bij het uitgaan ook meestal een luier. Niet echt leuk, maar ja beter dan natte kleren.
    Doe het ook naar de bioscoop als we naar een film gaan zonder pauze. Vind t niet zo leuk om me 3 of 4x langs al die mensen te wurmen om naar de wc te gaan, en een ongelukje in de bioscoop wil ik echt niet.
    Voordeel voor mij is dat je onder een rokje of jurkje met een strakke panty er niks van ziet.. met een skinny of andere broek is dat lastiger helaas

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Een luier misschien? Dan heb je er niet direct last van. En als je een keer last hebt is omwisselen zo gedaan geen vieze nat te broeken meer

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Tijdens het dansen in een homodiscotheek doe ik mijn ontlasting expres in mijn broek, om aandacht te vragen . Hoe gaan jullie daarmee om.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • hahahahahaha jullie zijn echt geweldig! ik kan me plas NOOIT inhouden maarja ben een meisje dus kan niet zo nonchalant met dit probleem omgaan. Maar geef jullie groot gelijk!

    hahahahahaha jullie zijn echt geweldig! ik kan me plas NOOIT inhouden maarja ben een meisje dus kan niet zo nonchalant met dit probleem omgaan. Maar geef jullie groot gelijk!

    22 jaar
    11 jaren geleden
  • held

     jongen van negentien, ik moet je zeggen dat je een held bent. Mijn blaas is ook vrij zwak en al mijn hele leven heb ik last van ondergezeken broeken, boetes voor wildpissen en natte bedden en in tegenstelling tot jou heb ik tot ongeveer mijn achttiende, negentiende me er altijd zo tyfusveel voor geschaamd. Altijd was het moeilijk. Aangezien ik ook van het experimenteren ben sta ik er nu precies hetzelfde in maakt het me eigenlijk geen ene f meer uit. Gewoon altijd een andere broek in je tas hebben en goede vrienden om je heen hebben- dan komt alles wel goed. Ben blij te zien dat er meer zijn met die attitude. Liever een fantastisch leven maar met een pisbroek de kist in, toch?

    22 jaar
    11 jaren geleden
  • Uit je dak gaan

     Ik ben gek op schuimparty's waarbij je in het schuim spoedig kletsnat wordt. Ik draag dan een zwarte spijkerbroek. Ik drink nogal wat bier en ik vind het gewoon geil om in mijn broek te plassen, niemand ziet het in het schuim en je bent toch al nat. Ik plas soms wel 6 keer op zo'n schuimfuif.  Soms staat er ook een zwembadje bij. Daar springen dan jongens en meiden in om het schuim af te spoelen. Ik ga heen en weer tussen zembadje en schuimpiste. Heerlijk genieten. 

    16 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Snus: durf nee te zeggen

    Snus: durf nee te zeggen

    Snus, ken jij het? De politie hoort jongeren steeds vaker vertellen hoe ze de snus (zuigtabak) vaak gratis aangeboden krijgen bijvoorbeeld op school of op het voetbalpleintje.

    Ga naar Youtu.be over Snus: durf nee te zeggen

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten