Skip to content
0 reacties
565 weergaves

Waarom gaat iedereen zo laat op stap????


Waarom gaat iedereen tegenwoordig toch zo laat uit/stappen???
Ik ga niet veel uit om dat ik overal te ver vandaan woon, woon in de polder 18 km van de dichtst bijzijnde uitgaan gelegenheden. Soms wil ik wel eens weg pak de brommer en ga er heen. Net als gisteravond, ben ik rond 23 uur weg gegaan half uur later was ik bij het plein. maar geen sterveling er was niets lege kroegen, sommige kroegen gaan pas na 0100 uur open tot 0800 uur in de morgen waarom???? Waarom zo laat???? Is het niet leuk meer om s'avonds tegen elven weg te gaan met vrienden tot een uur of 3 s'nachts, zo dat je ook nog wat aan je zondag hebt en leuke dingen kan doen dan alleen dronken in bed liggen????

Afgelopen zomer was ik op vakantie in Mallorca, Arenal, in het Nederlandse gedeelte was dit precies net zo de bekende discotheken en kroegen gingen ook pas laat open en sochtends vroeg pas weer dicht, Ben dan veel langs het strand gewandeld naar de duitse gedeelte en wat schetst mijn verbazing daar zat alles s'avonds om 2200 uur al tjok vol en was het bere gezellig. Waarom kan dat hier in Nederland niet meer???????
Kwalijk bericht rapporteren

19 jaar
8 jaren geleden

0 Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Snus: durf nee te zeggen

    Snus: durf nee te zeggen

    Snus, ken jij het? De politie hoort jongeren steeds vaker vertellen hoe ze de snus (zuigtabak) vaak gratis aangeboden krijgen bijvoorbeeld op school of op het voetbalpleintje.

    Ga naar Youtu.be over Snus: durf nee te zeggen

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten