Skip to content
7 reacties
2471 weergaves

Tijd thuis zijn

Ik ben bijna 15. En ga graag op zaterdagavond naar een vriend om te chillen. Alleen ik moet van mijn ouders al 10 uur weg. Ik schaam me hier best wel erg voor en heb echt al alles geprobeerd. Andere kinderen uit mijn omgeving mogen allemaal veel later

15 jaar
7 jaren geleden

7 Reacties

  • Toen ik 15 was liep ik om 2 uur in de nacht nog buiten...

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik mag van mijn ouders weg blijven zolang ik wil ik ga ook meestal ergens heen dat 16 KM verder is maar ze zeggen zorg dat je tguis geraakt maat andere vriende hebben dat ook maar hoef je je zeker niet voor te schamen jij beslist dat niet dat doen je ouders en als je altijd optijd naar huis gaad mag je altijd langer en langer

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat is echt niet erg hoor! Ik heb zelf ook een vriendin die dat altijd moet, jouw vrienden vinden dat vast ook niet erg.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat is echt stom ja, mijn ouders vinden het nooit zo erg als ik laat thuis ben. meestal ga ik rond 1 uur naar huis omdat de meeste van mijn vrienden dan ook gaan en mijn moeder vind het niet zo fijn als ik alleen moet fietsen. @j17 wat een onzin, als je om 3 uur tot 11 uur in bed ligt heb je nogsteeds gewoon 8 uur geslapen, zaterdag is weekend en zolang je zondag niet vroeg hoeft te werken is het niet zo erg. En een aantal keer wat minder te slapen kan echt geen kwaad.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Zelfde probleem ben een van de oudste van mn vrienden en moet als eerste thuis zijn.... half negen al mijn vrienden mogen tot laat maar ik heb een (over) bezorgde moeder

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Jouw ouders zijn verstandig. Als je om 22:00 weg gaat lig je waarschijnlijk ergens tussen 22:30 en 23:00 in bed, dat is laat zat voor een 15-jarige.
    Ik weet niet of al die andere kinderen zich net zo goed zullen ontwikkelen als jij, omdat ze of slaaptekort gaan krijgen of geen grenzen leren kennen.
    Als je meer tijd met je vriend wil doorbrengen moet je gewoon vroeger afspreken.
    Ik ben 17 en moet om 22:30 thuis zijn. Alleen op schoolfeesten of iets speciaals mag ik het later maken (dat wordt per keer afgesproken).

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik moet om 21:00 naar bed maar meestal rek ik het tot 21:30, maar mijn ouders zeuren dan wel.

    12 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Snus: durf nee te zeggen

    Snus: durf nee te zeggen

    Snus, ken jij het? De politie hoort jongeren steeds vaker vertellen hoe ze de snus (zuigtabak) vaak gratis aangeboden krijgen bijvoorbeeld op school of op het voetbalpleintje.

    Ga naar Youtu.be over Snus: durf nee te zeggen

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten