Skip to content
84 reacties
25905 weergaves

plassen op festival

hee meiden als ik op een festival ben dan staat er altijd een super lange rij voor de WC hoe doen jullie dat gaan jullie wachten doe je het op een anderen plek of in je broek?
ik heb het nu bij een aantal festivals in mijn broek gedaan maar dat is ook niet alles want dat stinkt heel erg maar tegen de tijd dat je aan de beurt bent bij de WC hoeft het bij mij ook al niet meer.
hoe doen jullie dit?

16 jaar
7 jaren geleden

84 Reacties

  • Natuurlijk lach ik daarom jongen van 22. Al die ongemakken met je piemel. Als hij staat kun je toch over het hek plassen?
    We (mijn vriendin was er ook) hebben mijn vriend toen ook enorm uitgelachen en geplaagd. Maar maak je geen zorgen we hebben ook duidelijk gemaakt dat zoiets wel eens kan gebeuren ook bij een man. Daar kon hij hem er echt niet uithangen om het nog te redden. Wel verderop maar dat haalde hij niet. Plastuit kan daar ook niet, trouwens daar ben ik mee gestopt, die van jullie is toch safer.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Leuk verhaal meisje van 21, maar dat van die 'plastuit' gaat vaak niet op! Je kan die niet overal zomaar uit je gulp hangen of laten staan door de druk. Heb ik ook weleens gehad en voelt niet lekker want dan kan je nauwelijks plassen. Ja lach maar, ook wij jongens hebben onze problemen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik probeerde je alleen verlegen te krijgen jongen van 22 en dat is bij mannen hierbij te makkelijk. Waar wij gingen is het ook dat als je naar de WC gaat je veel mist en mogelijk je goede plaats kwijt bent. Vooral daarom zaten we het op te houden, maar mijn vriend moest ineens echt en onderweg was ik al even bang dat hij het niet ging redden, eigenlijk ging het toen al mis en in de rij helemaal. overigens wel de enige man waarmee ik dat mee heb gemaakt , terwijl de meiden bijna ontelbaar zijn. Komt door die aangeboren plastuit van jullie.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Zelden, meisje van 21, maar het zal net die ene keer zijn....toiletten bezet en rijen ervoor enz. Als het kan dan toch maar wildplassen langs de kant.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Een reserve broek mee? Hoe vaak plas jij nog in je broek jongen van 22? Een ongelukje begrijp ik wel bij heel hoge nood.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja meisje van 21, dat kan ons net zo goed overkomen zoals je gemerkt hebt. Het is wel lachen als je die broek van penishoogte tot onderaan nat ziet worden. Ik neem vaak een extra (evt. korte) broek mee zodat ik niet in die zeiknatte (haha woordspelingkje) broek hoef te blijven lopen. Snel omkleden en dat ze je even naakt zien (en door de spanning met stijve pik) kan ik niet mee zitten. Ze kijken maar! Mooi heeee......haha

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • moest lachen om je verhaal jongen van 22. Mijn vriend heeft dat gehad, het concert te lang afgewacht toen hij al heftig moest plassen. Toen stond hij voor een lange rij. Die is altijd veel korter dan die van ons, maar dat heeft hij niet gered. Hij had een zeiknatte broek en ik moest lachen en onze vriendin ook. Normaal zijn wij het altijd en toen eindelijk een keer een man die in zijn broek had geplast. Weten jullie ook wat dat is. Hij kon toen meelachen.Was ook blij dat we hem niet lullig vonden.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • In de rij blijven wachten is voor mij echt geen optie. Ik heb het dan allang in m'n broek gedaan en dat vind ik gênanter dan wildplassen. Mijn vriendin is het met me eens en gaat met mij langs de rand van het veld gehurkt en ik staand plassen. Ze heeft ook een mooi bosje prethaar maar heeft altijd papieren zakdoekjes bij zich en daar kan ze zichzelf en mijn eikel ook mee droog maken. Als iemand het ziet mag hij of zij meegenieten, geen probleem, als onze blaas maar leeg is!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik blijf gewoon in de rij voor de wc wachten, hoe lang die ook is. Wildplassen vind ik genant, en omdat ik daar beneden behoorlijk harig ben vind ik het ook niet fijn omdat alles dan nat wordt. Dus wildplassen is niet echt een goed alternatief.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Wildplassen blijft m.i. toch de minst slechte olossing. Je moet dan natuurlijk wel je broek cq. rok ver genoeg omlaag/omhoog doen zodat die droog blijven. Als iemand dan iets bij haar/hem zou kunnen zien, laat ze er dan blij om zijn. Wat mij en mijn vriendin betreft geen enkel probleem, ze kijken maar als ze dat leuk vinden.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Er zijn luiers op de markt die tot wel 5 liter kunnen opnemen, je zou hier in principe de hele dag mee kunnen doen. maar als je in het gras gaat zitten en je plast in je broek dan is je kont nat en met warm weer is dat ook zo weer droog. heeft er wel eens iemand in zijn broek gepoept op een festival? want daar loop je dan wel de hele tijd mee.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat denk ik ook laatste jongen 23. Wildplassen heb ik ook geprobeerd en daar zat ik toch wel erg in het zicht. Je moet dat wel kunnen, want ik plaste toch wel dingen nat die niet de bedoeling waren. Zakdoekjes altijd bij me die moet je op die toiletten ook hebben. Het blijft een keuze tussen 4 kwaden, waarbij de luiers voor mij altijd de laatste zijn. Daar moet je dan altijd in lopen, terwijl je ze maar eens in de 10 keer nodig hebt.
    En dan loop je dus de rest van de dag met die hele plas in je broek rond en dat is bij mij als ik het niet meer hou echt een enorme plas. Ik denk een liter. Vraag me ook af of dat niet gaat lekken en dan kan het beter gelijk in en door je broek gaan.
    Ik maak me daar niet zo druk over, het verpest mijn dag nooit.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @ andere jongen van 23: ik denk dat de meeste meiden liever gaan wildplassen dan een luier dragen, hoe schattig jij dat er ook uit vindt zien. Mijn vriendin heeft altijd een pakje zakdoekjes in haar handtas zitten, als ze al moet wildplassen gebruikt ze een zakdoekje om haar poes af te vegen. Eerder had ze niet altijd een pakje zakdoekjes bij zich, maar dan was het wel vervelend als ze moest wildplassen, omdat haar schaamhaar nat werd van het plassen. Nu heeft ze in ieder geval altijd voor nood iets bij zich om haar poes af te vegen.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Valt erg mee jongen 23. Je moet wel op de grond liefst in het gras gaan zitten als je voelt dat je het niet meer op kan houden. Dan worden alleen kruis en billen nat. Blijf je staan ja dan krijg je natte pijpen, sokken schoenen en is het wel hinderlijk. En staat nog lulliger.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ga gewoon bij de andere meiden op me hurken zitten om te plassen of poepen. Zijn er genoeg die dat ook doen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Voordat je me een echte viezerik vindt. Het eerste dat ik dan doe als we weer terug zijn op de camping is lang met veel gel met broek en al douchen en daarna schone droge broek aan. Ben ik weer fris en fruitig. Laat de festivals maar weer komen, heerlijk alleen die wc’s hoef ik niet. Ik hou het wel op, of een keertje niet.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Schuurt dat dan niet zon natte broek aan je billen? Een luier lijkt me dan de beste optie en ziet er bij de meiden ook lief en schattig uit zon verdikt kontje, misschien wordt het nog wel een rage op festivals. Gewoon niet meer naar zon ranzige Dixi te hoeven gaan.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben nog nooit naar een festival geweest. Wel naar optredens in een zaal en in een pretpark. In dat pretpark dierf ik tussen die mensenmassa niet alleen naar toilet, en toen heb ik op mijn 11 jaar nog in mijn broek geplast. Ik schaamde mij dood.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Op festivals zoek ik meestal snel een plekje waar ik een ander niet onder kan plassen en hang m'n piemel er gewoon uit zodat ik mezelf ook niet onder pis. Als ze willen kijken doen ze dat maar, maar ik ben van de druk af en dat is me veel waard.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Als er een lange rij bij de toiletten is dan ga ik gewoon ergen op mijn hurken zitten doen wel meer meiden. Zowel plassen als poepen.

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Snus: durf nee te zeggen

    Snus: durf nee te zeggen

    Snus, ken jij het? De politie hoort jongeren steeds vaker vertellen hoe ze de snus (zuigtabak) vaak gratis aangeboden krijgen bijvoorbeeld op school of op het voetbalpleintje.

    Ga naar Youtu.be over Snus: durf nee te zeggen

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten