Skip to content
4 reacties
1279 weergaves

Onzeker over uitgaan

Ik ben net 18 en omdat corona zo'n beetke over is kan je weer uitgaan enzo. Ik heb dit nog niet echt gedaan maar nu ik studeer en veel vrienden uitgaan lijkt het me wel interessant. Ik ben er alleen vrij onzeker over. Als ik zou uitgaan zou ik waarschijnlijk met de trein gaan en de laatste trein snachts gaat om half 1 of 1 uur vaak. Sommige vrienden wachten dan tot de trein van half 6 en gaan heel de nacht door. Ik weet niet of ik dit meteen al leuk vind en wil, maar ik wil dan ook liever niet veel eerder dan mijn vrienden weggaan. Ook ben ik nog nooit in een club geweest, hoe gaat het daar precies er aan toe en loopt het altijd uit op seks en zoja waar doe je dat dan als het niet in je woonplaats is? Ook ben ik nog nooit echt dronken geweest wel aangeschoten, ik word ook niet snel aangeschoten, denk ik tenminste. Veel vragen dus, ik hoop dat jullie antwoorden hebben, alle tips zijn welkom!

18 jaar
2 jaren geleden

4 Reacties

  • Ik sluit me absoluut niet aan bij j21. Er is maar één reden om uit te gaan en dat is dat je zin hebt om uit te gaan. Soms is er dan zo'n avond dat het allemaal dat het tegen valt en dan is er geen enkel bezwaar om eerder weg te gaan. Of er is een andere reden waarom je eerder weg moet. Wel degenen waar je mee uit bent informeren natuurlijk. Ook hoef je niet automatisch dronken te worden als je uit gaat. Genoeg is genoeg en ook met minder, of zelfs zonder alcohol kan het heel leuk zijn. Juist door drank ontstaan problemen, mensen worden vervelend en ik vraag me af wat er leuk is aan vechtpartijen bij het uitgaan. Seks is niet waarvoor je uitgaat. Het kan zijn dat je iemand ontmoet en dat het een gevolg is, maar als je uitgaat met het idee dat je seks moet hebben ben je verkeerd bezig. Het gaat om met anderen plezier hebben en het is leuk zolang als het leuk is.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Leuke topic. Paar dingetjes om je stapangst te overwinnen. Gouden regel : samen uit, samen thuis. Gaan je vrienden nachtje door tot de eerste trein, dan jij ook. Het is trouwens de leukste trein van de dag. Er is maar 1 legitieme reden om vroeger weg te glippen en dat is dat je een chick gescoord hebt met uitzicht op een one night stand. Verwittig wel even je vrienden voor je verdwijnt. Anders blijf je samen. Er kan vanalles gebeuren waar ze jou voor nodig hebben. Iemand die niet meer op zijn benen kan staan of een vechtpartij waar je moet helpen. Betekent stappen automatisch seks? Niet per se. Hangt af van de plek. Bruine kroeg ga je voor de gezelligheid, discotheek voor de seks. Hoewel iedereen na twee jaar corona overal op zoek is naar seks. Verder hoef je helemaal niet dronken te zijn om je te amuseren. Laatste tip : hou je drankje in de gaten als je gaat dansen of vraag een vriend. Veel plezier.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Stappen en sex zijn twee verschillende dingen, zijn niet automatisch aan elkaar gelinkt!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Lol zeker niet altijd seks mochten ze willen, dansen en flirten is niet meteen mee naar huis

    En gewoon gaan wanneer jij wil

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Snus: durf nee te zeggen

    Snus: durf nee te zeggen

    Snus, ken jij het? De politie hoort jongeren steeds vaker vertellen hoe ze de snus (zuigtabak) vaak gratis aangeboden krijgen bijvoorbeeld op school of op het voetbalpleintje.

    Ga naar Youtu.be over Snus: durf nee te zeggen

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten