Skip to content
5 reacties
1304 weergaves

terugfietsen van het uitgaan

Sinds dat ik 16 ben ga ik af en toe met een groepje vrienden mee uit in de stad. We gaan dan met de fiets met best wel een groep en op de terugweg houden de jongens altijd ergens een pispauze bij een parkje. Ik moet vaak ook best wel nodig, maar ik hou het toch altijd op tot thuis. Hoe gaat dat bij andere groepen? Is een pispauze onderweg normaal en hoe doen andere meisjes dat?

16 jaar
1 jaar geleden

5 Reacties

  • Een pispauze op de terugweg is een vast ritueel bij ons.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Wij hebben een soort van standaardroute die we naar huis fietsen met een hele groep langs de huizen waar we wonen. Als we dan bij iemand aankomen gebeurt het best vaak dat er een jongen tegen de heg van de buren plast of bij een boompje in de straat. Zie je de volgende dag toch niet meer. De meisjes doen dat niet met iedereen er bij maar ik moet toegeven dat mijn zusje en ik soms wel achter de grote struik in onze tuin gaan plassen als we onze fiets weg hebben gezet in de schuur. Maar dan is de groep al weg dus dat is anders.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Wij gaan ook vaak met een hele groep vrienden en vriendinnen op pad.
    We wonen in een dorp een eindje van de stad af.
    En als we wat gedronken hebben moeten we ook meestal allemaal plassen.
    Wij doen daar niet moeilijk over de jongens en meisjes uit de groep hebben bijna alles al van elkaar gezien en we kennen elkaar al vanaf de basis school.
    Dus de jongens plassen staand en de meiden gaan op hun hurken ertussen zitten.
    Als je moet dan moet je, de meiden hebben meestal papieren zakdoekjes of een prop wc papier bij zich.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Eigenlijk een goed idee die sanitaire stop los van of iemand daar om vraagt. Tegen de tijd dat iedereen naar huis moet staan er rijen bij de toiletten dus denk je wel eens het maar op te houden. Je hebt wat gedronken en dat gaat ook wel eens ineens doorstromen. Maar om de hele groep te vragen om te stoppen daar voel je je te gegeneerd over. Gevolg problemen op de laatste kilometer en dan ben je dat laatste parkje net voorbij.
    Na een paar keer een pijnlijke situatie wordt die sanitaire stop dan gewoonte. Komt iedereen zonder buikpijn en droog thuis.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat probleempje komt hier vaker terug. Meestal op maandag denk ik. Als jullie een vaste weg nemen waar halverwege een parkje is dan lijkt me die plaspauze normaal. Zeker voor jongens. Als ik goed zou kunnen wildplassen zou ik het dan ook doen. Zal me een zorg zijn als ze wat zien en het zijn nog vrienden ook. Maar wildplassen eindigt bij mij vaak met natte broek en/of schoenen dus ik hou het meestal maar op tot thuis. Ik haal het meestal wel en een keer ook niet. Een soort risicoanalyse.

    23 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Snus: durf nee te zeggen

    Snus: durf nee te zeggen

    Snus, ken jij het? De politie hoort jongeren steeds vaker vertellen hoe ze de snus (zuigtabak) vaak gratis aangeboden krijgen bijvoorbeeld op school of op het voetbalpleintje.

    Ga naar Youtu.be over Snus: durf nee te zeggen

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten