Skip to content
14 reacties
1740 weergaves

Vakantie

De vakanties zijn al weer even voorbij, wat is jullie leukste/mooiste herinnering aan de afgelopen vakantie. Verliefd geworden, voor het eerst alleen met vrienden of vriendinnen op vakantie, eindexamen en nu op kamers. Hoop dat jullie mooie herinneringen willen delen.

19 jaar
8 maanden geleden

14 Reacties

  • @j15, leuk dat je haar ontmoet hebt. Afstand is na de vakantie vaak een probleem. Succes

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Door een meisje. Ze woon helaas te ver weg.

    15 jaar
    7 maanden geleden
  • @j15, mooie ervaring en herinnering. Vergeet je nooit meer. Ontmaagd door jongen of meisje?

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Met een groepje naar een camping geweest en ben daar ontmaagd.

    15 jaar
    7 maanden geleden
  • @j19: een paar jongens zijn inmiddels ook op vakantie in Nederland geweest en hebben bij me gelogeerd. Ik heb ze bij mij in de stad rondgeleid, naar feestjes meegenomen en we hebben natuurlijk weer seks gehad. Dus ja, het leidt wel ertoe dat je elkaar soms weer ziet. Of het echt vriendschappen worden weet ik nog niet, maar het is tot nu toe in ieder geval wel heel leuk en lekker om te doen.
    Ik heb op m’n Grindrprofiel ook deze uitnodiging staan en heb inmiddels ook al diverse nieuwe buitenlandse jongens bij mij over de vloer gehad. Sommigen wilden alleen seks. Dat vind ik ook lekker dus die hebben bij me geslapen en ik hebben zo gewoon een aantal nachten lekkere seks gehad. Dat is meer waar Grindr gewoon voor bedoeld is ook natuurlijk :).

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • TS @j20. Heeft deze manier van vakantie houden ook tot vriendschappen geleid? Leidt jij nu zelf ook jongens rond in je stad?

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • We gingen deze vakantie voor het eerst met een groep kamperen. Was echt heel gezellig, overdag allemaal leuke activiteiten, elke avond kampvuur en 's nachts op een rijtje achter de tent piesen.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • @TS: ja het is een hele leuke manier van reizen. Ja het is best wel vermoeiend. Bijna elke dag reis je en ontmoet je weet andere jongens. En de nachten zijn vaak best kort vanwege de feestjes en de seks. Als je een jongen ontmoet waar de seks echt heel lekker mee is ging ik vaak de hele nacht met hem door. Toen ik terug kwam moest ik wel bijslapen haha.
    Ik kom graag ook in Nederland een keer bij je langs :).

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • @ TS, thanx, duidelijk en geniet ervan.

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • T’s hier, mooi zo’n vakantie, best spannend lijkt me. Ik begrijp voor herhaling vatbaar. Leuke manier om ook Nederland te leren kennen. Ik woon in een leuke stad en leidt je graag rond. Ik ben benieuwd. Was je niet moe na je vakantie?

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • @j20: ja het hangt vooral van je instelling af. Ik vind het heel nice om wisselende contacten te hebben en daarmee met veel verschillende jongens seks te hebben. Als je monogamer bent kan het vast ook wel. Maar de jongen die ik ontmoette wilden allemaal ook seks en ik ook. En ik was daar in m’n profiel ook duidelijk in. En als je dat allebei wil dan is dat vind ik prima en ook heel makkelijk zo te regelen

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • @ j20, dat lijkt mij inderdaad een leuke vakantie, zeker als je van wisselende contacten houdt. Is er ook een vorm dat je wat monogamer op reis kunt gaan via Grindr, of is het jou eigen instelling. Ik neem aan dat de jongens die jou ontvangen hebben ook verwachtingen hebben op het gebied van sex?

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Daar kan ik kort over zijn : niets speciaals eigenlijk. Nieuw autootje gekocht en daardoor niet veel vakantiebudget over. Het was de saaiste vakantie sinds corona.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik ben een gay jongen en ben als experiment met Grindr op vakantie geweest. Dat is een datingsite voor gay’s. Ik ben met de trein door Duitsland en Oostenrijk getrokken en probeerde in elke stad een nieuwe jongen te daten. Voordelen zijn dat ik zo veel nieuwe jongens heb ontmoet, je gratis overnachting krijgt, iemand leert kennen die de stad kent en heel veel seks kan hebben. Ik heb zo bij 10 jongens geslapen en dat beviel echt heel goed. Het waren allemaal leuke jongens, uitgaan heel nice en de seks vaak geweldig. Ik kan niet wachten om weer zo’n reis te maken.

    20 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Snus: durf nee te zeggen

    Snus: durf nee te zeggen

    Snus, ken jij het? De politie hoort jongeren steeds vaker vertellen hoe ze de snus (zuigtabak) vaak gratis aangeboden krijgen bijvoorbeeld op school of op het voetbalpleintje.

    Ga naar Youtu.be over Snus: durf nee te zeggen

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten