Skip to content
4 reacties
208 weergaves

lerares Duits

hoi, k zit een beetje met een probleem. Onze lerares Duits kan namelijk totaal geen orde houden, ze is wat steviger gebouwd e. ze ruikt naar rook. Daarom haat mijn klas deze docent. Terwijl ze toch heel aardig is, ik ken iemand die haar als mentor heeft gehad en diegene zei dat ze best wel okay is. Toen de les eergisteren weer uit de hand liep, is de lerares naar onze mentor gestapt samen met een leerling, en de mentor heeft met ons gepraat hoe we dit konden oplossen. Helaas hadden we de dag erna weer Duits en het ging weer niet goed.Een klasgenoot mocht de les niet in omdat ze er al 3 andere keren bij dezelfde les is uitgezet en de learaes wil haar ook niet meer in de klas hebben. Ik wil graag dat ik met plezier naar Duits kan gaan, en ook wat kan leren want meestal kletsen de kinderen uit mijn klas gewoon door haar uitleg heen en dan kapt ze ermee. Maar ondertussen zeuren ze wel dat ze geen goede en duidelijke uitleg geeft! wat moet ik nu doen?

14 jaar
10 jaren geleden

4 Reacties

  • Ik zou erover praten na school, want dan kan ook niemand anders daarvan weten. Succes xx

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zou met haar erover praten als klas. Zoiemand hadden wij ook en toen zeiden we: we luisten niet omdat u zus en zo doet. En toen zochten we een oplossing daarvoor

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • ik ben de schrijver meisje 12, er is al een keer in de mentorles over gsprokem en dit had geen nut. Morgen heb ik weer Duits, ik ben benieuwd hoe het zal gaan

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Ja dat is wel moeilijk inderdaad,
    ik zou het gaan melden bij je mentor. Ik snap dat je waarschijnlijk niet als een nerd wilt overkomen dus dan zeg je gewoon dat je anoniem wilt blijven. Misschien kan je mentor er iets in de mentorles over zeggen?
    Succes!xx

    12 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten