Skip to content
2 reacties
100 weergaves

gepest een erg heel erg ja

ik ben vorig jaar heel erg gepest er werden foto's gemaakt van mij ze scholden me uit ze gingen we slaan ze gingen roddelen ze hebben me in elkaar geslagen ze hebben me een vreeslijk tijd aan gedaan ik durfde niet meer naar school ik wilden niet meer leven ik sneed me zelf ik huilde elke dag en nacht op school zat ik ook niet meer in de kantine ik zat in een kamertje op school daar zat ik altijd me me vriendinnen en te eten en te praten elke keer als ik daar zat ze merkte het en gingen voor de deur staan en gingen dingen roep HOER SLET GA DOOD WE HATEN JE ik voelde me niet meer op me gemak ik wilde weg weg van me leven weg van me school ik bleef toch en i het ging een tijdje goed en toen ging het weer foto's ze zeiden dingen zo als dat ik seks had met jongens en ze zeiden dingen over mijn familie 3 weken voor de zomer vakantie heb ik met het meisje gevochten die mij had gepest ik heb haar helemaal in elkaar geslagen tot iedereen op school er achter kwam dat ik kanker had ik ben nu genezen iedereen op school had medeleven ik wilde dat niet ze kwamen er achter omdat er plukken haar van mij op de grond willen ik huilden ik wilden het nooit zeggen ik schaamde me er voor ik vond het heel erg voor me zelf dat iedereen het wist. tot dit jaar kwam ik er weer achter dat ik weer kanker heb ik ben nu al best lang niet meer naar school gegaan wat ik heb nu weer laats van me leukemie maar ik kan er niks aan doen iedereen vraagt aan me hoe het gaat ik ga halve dagen naar school. ik heb een zware tijd gehad mijn vriend lach 1 maand in coma hij was verbrand door vuur maar nu ben ik vrienden met hem.. ik ben blij dat ik nu even mijn verhaal heb gezegd mijn ouders weten het al en ik dacht fuck it ik zeg het tegen iedereen XxXx

13 jaar
9 jaren geleden

2 Reacties

  • Oh schatje toch. Heel veel sterkte en wat ben jij een sterke meid! Best goed van je dat je haar in elkaar hebt geslagen, weet ze gelijk waar het op staat!

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Heel veel sterkte en ik hoop voor je dat je geneest dat meen ik echt x

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten