Skip to content
14 reacties
4676 weergaves

String in brugklas

haj ik ga na de vakantie naar de brugklas. ik heb met groep 8 kamp samen met mijn bff een string gekocht en omdat ik dat mooi en fijn vindt heb ik er meer gekocht. Mijn vraag is zijn er meer meisjes in de brugklas met een string en heb je ze dan ook aan met gym? groetjes een meisje die zin heeft in de brugklas

12 jaar
9 jaren geleden

14 Reacties

  • Wat is er mis met een hipster?

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • ik heb net een jaar brugklas overleefd. ik zeg doe wat je wilt, maar ik zou persoonlijk er nog even mee wachten. zie dit niet als aanvallen ik ben niet religieeus opgevoed ofzo iets, maar bij ons is er nietmand me een string het hele jaar. misschien toevallig bij julie. maar ik zou wachten want ik heb een jaar hel achter de rug (school was leuk maar de klasgenoten mogen mij niet)

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Sorry iedereen hier,

    maar meisjes vooral als ze erg jong zijn die zijn dan onzeker
    dus als je een string wilt dragen doe je dat, en wil je het niet
    dat doe je het lekker niet.
    Eigenlijk met alles, vooral op de middelbare school
    en jongens vinden het wel opwinden dus een beetje met mate
    net als drank haha

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik droeg ookal strings in de brugklas hoor.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hi, Strings zijn een heel normale keuze voor meiden van jou leeftijd. Toen ik naar de brugklas ging droegen er ook al veel. Laat je string alleen niet boven je broek uit komen!

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi, Ik doe veel aan mode. Op dit moment is mode voor tienermeiden anders dan vroeger. Veel strakker en korter en je billen komen in veel kleding veel nadrukkelijker uit. Billen zijn in de mode nu !! Kijk maar naar shorts en yogapants enzo. Ook strings zijn volop mode voor tienermeiden. Die kun je best aan vanaf 12 jaar. Onder de 12 vind ik een beetje erg jong. Op het strand komen ze ook meer. De 'wedgie'-bikinibroekje (bijna string) is ook modehit en laat ook veel van je billen zien. Dus gewoon dragen hoor !!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Doe wat je wilt, laat je niet door anderen leiden. Het is jouw leven! Als jij een string mooi vind en fijn moet je het zeker doen :). Je gaat vast ook geen trui aandoen, omdat iedereen dat doet, toch? Mijn mening is dat ik het mooi vindt bij meisjes :)

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij mij in de klas (groep 8) zitten meer meiden die een string dragen. Niet heel veel maar wel een stuk of vier. Ik vind het niet raar ofzo voor de brugklas dat je ze dan ook draagt.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Een string trekt veel aandacht vooral jongens vinden het interessant en geil ps ik ben er ook zo eentje ps als je dikke kontbheb moet je hem aandoen x geileboy

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Met wat ik nu probeer te zeggen, bedoel ik je niet aan te vallen. Je zit in groep 8, en je gaat naar de eerste klas. Weet je zeker dat je het verstandig genoeg vind om een string te dragen met jouw leeftijd? Je kan het best mooi vinden, of lekker zitten vinden, maar het wekt heel veel aandacht op. Er zijn nou eenmaal meiden (en evt jongens) die graag van roddelen houden. En je wilt nou niet direct gelabeld worden als 'dat veels te jonge meisje met een string' Ik zeg: Wacht er mee.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • haj, ik heb nu 2 weken school gehad. Dus hier mijn ervaring. Ik heb in het begin met gewonen dagen gewoon een string aan gedaan en de eerste week met gym een hipster of boxer. Deze week met de eerste les had een klasgenote van mij ook een string en daar werd niet raar over gedaan dus heb ik dat nu ook met de tweede les gedaan er waren nog een paar meisjes die dat deden. andere hadden ander ondergoed aan.
    Het meisje die de vraag stelde

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Bedankt voor de tips, dan doe ik nog geen string aan op dagen dat ik gym heb.

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb wel een tip voor je: doe in het begin nog even geen string aan (in ieder geval niet met gym) en kijk dat tijdens gym wat de rest aan heeft. En later als je iedereen kent maakt het ook veel minder uit :)

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Heey,

    ik weet niet hoe dat nu is maar in mijn tijd ( klinkt in eens heel oud) maar toen droegen de meisjes nog geen strings met 13. Veel meiden droegen/dragen we wel maar niet met gym zegmaar.

    19 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten