Skip to content
7 reacties
460 weergaves

Mijn vriendin is naar een andere klas gegaan

Hii mijn vriendin zij deze vakantie een paar dagen geleden dat ze naar een andere klas gaat en ik heb niemand anders meer van vriendinnen in de klas ik zie er echt niet uit als iemand die geen vriendinnen heeft maar ik ben heel verlegen op school dus ik wilde gewoon mijn verhaal kwijt bedankt om dit te lezen ik voel me heel eenzaam ook door dat stomme coronavirus maar alvast bedankt (ik moest het ergens kwijt) :/??????

12 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • :) ;))) bedankt jongen 22

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat was het uitgelezen moment om jouw probleem aan de directrice voor te leggen. Ze had vast gemerkt dat je er ongelukkig bij zat. Jammer dat je die kans niet gegrepen hebt om haar uit te leggen waarom je zo verdrietig bent. Maar het is nog niet helemaal te laat. De klassen zijn nog maar net gevormd en switchen is mss nog mogelijk. Over twee weken moet je daar niet meer mee aankomen. Als jullie nou eens een onderhoud vragen met de directrice en een flink potje gaan huilen op haar kantoor? Dat voordeel hebben meiden. Bij jongens werkt dat averechts. Ik zie dit nog voor mekaar komen met jullie.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 22: ik zat eens alleen tijdens de middagpauze en ik zat dus heel aleen op een bankje te zitten en de directrice kwam langs en ze vroeg of het wel gaat met mij want ik zat daar maar alleen ze vroeg aan het wachten op een vriendin? En ik zij maar ja maar eigenlijk zat ik daar maar eenzaam toen ben ik mijn vriendin gaan zoeken

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 14 nee ik ga naar het tweede middelbaar bso mijn vriendin gaat naar aso

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja dat is altijd balen. Verdrietig zelfs. Had ik vroeger ook wanneer ze jouw beste vriend zomaar van je afsplitsen. Gewoon domweg for no reason. Mag je bidden en smeken bij de decaan. Onvermurwbaar. Ja weet je wat: altijd dezelfde jongens samen ieder jaar, dat geeft clanvorming zeggen ze dan.
    Hoe kan je nou vrienden/vriendinnen voor het leven maken wanneer je telkens gescheiden wordt? Want uit het oog is wel degelijk uit het hart. Tuurlijk maak je nieuwe vrienden maar waar is dat voor nodig? Schooldirecties zouden hier beter moeten over nadenken want nu beseffen ze niet hoeveel verdriet ze veroorzaken. Tuurlijk komt het goed in jouw nieuwe klas maar waarom nou ieder jaar weer vanaf nul herbeginnen? Is een mooie Engelse uitdrukking voor: never change a winning team.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Het moeilijke is altijd als je alleen in een klas komt zonder vrienden.. Het komt vast wel goed, praat met andere en zie wat er gaat gebeuren. Ik wens je veel succes

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik het goed begrijp ga je dus naar de middelbare school. Toen ik naar de eerste klas ging dacht ik ook dat vrienden maken moeilijk zou zijn, maar ga gewoon naast mensen zitten en vraag iets en er komt vanzelf wel een gesprek. Altijd ongemakkelijk in het begin. Uiteindelijk heb ik toch een leuke vriendengroep gehad. Het komt goed!

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten