Skip to content
1 reacties
455 weergaves

Graadscordinator

Hallo iedereen
Ik had vandaag het eerste lesuur economie wanneer er plots uit de boxen (die in elke klas hangt) de graadscordinator vroeg of ik naar het secretariaat kon komen ik ben een heel verlegen meisje dus ik wist niet wat ik had gedaan maar hij vroeg toen hoe het gaat in de klas, of de klas leuk is en of alles goed gaat met mij ik zij dat alles goed gaat met mij hij zij ook dat sommige leerkrachten mij niet zien eten maar ik eet wel gewoon 1 boterham met niets op hij vroeg of ik eet s'midags ik zij ja want ik eet wel hij zij dat de leerkrachten zich zorgen maken om mij en ook dat ik altijd naar hun kan gaan als er iets is daarna ben ik terug naar de klas gegaan en normaal als iemand naar de graadscordinator moet dan gaan ze altijd direct vragen waarom en wat er was maar bij mij deden ze dat niet en hij vroeg ook nog of meneer ... (co-klastitularis) me al had gesproken ik zij nee maar we hadden hem die dag nog dus ik ben als laatste de klas uitgegaan maar hij heeft niet gezegd eigenlijk heb ik niet echt een vraag of iets maar ik wil gewoon even mijn hart uitluchten want er is niemand die tijd heeft om te luisteren maar ik voel mij niet zo goed in de klas dus ja...

13 jaar
3 jaren geleden

1 Reacties

  • Beste meid, Blijkbaar val jij op de ene of andere manier op in jouw klas. Dat heeft men opgemerkt en nu gaat men met jou in gesprek om te zien of er wat is en er misschien wat gedaan kan worden.
    Jij zegt dat jij je niet zo goed voelt in de klas. Waarom is dat? Heb jij het gevoel dat jij anders bent dan de anderen of kan je misschien niet zo goed met ze opschieten? Het lijkt er op dat je klasgenoten je negeren en geen belangstelling voor je hebben. Ga jij ze uit de weg buiten de les?

    Zo te zien maken de leraren zich ook zorgen of jij wel genoeg eet. Jij eet 1 boterham met niets er op zeg je. Dat is wel een beetje mager voor iemand van jouw leeftijd, je bent in de groei. Waarom heb jij niets op je brood? Heb je liever een kale boterham of zijn er andere redenen?
    Hoe is het thuis? Hebben jullie het misschien niet zo breed thuis of is het bij jou thuis anders dan bij andere kinderen? Ben je misschien verlegen omdat jij je schaamt voor dingen?

    Dat zijn allemaal vragen die mij zo te binnen schieten als ik jouw verhaal lees. Zo te zien zijn er wel dingen waar jij mee zit want je zegt dat jij je hart wilde luchten. Die graadcoordinator en die co-klastitularis hebben je benaderd en ze willen vast wel met jou praten als jij daar behoefte aan hebt.
    Je maakt de indruk wat alleen te zijn daar op school en dat is niet leuk. Gaat het echt wel goed met jou?

    Wat een graadcoordinator en een co-klastitularis zijn weet ik niet, maar blijkbaar zijn ze er voor om te zorgen dat alles goed gaat met de leerlingen. Ze zijn er dus om jou te helpen. Vertel het ze gerust als er iets is dat jou het leven moeilijk maakt. Ze zullen het fijn vinden als ze jou ergens mee kunnen helpen. Je hoeft ook niet te wachten tot ze je vragen, jij kan ook naar hen gaan als je ergens over wil praten.

    23 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten