Skip to content
14 reacties
1593 weergaves

Traingspak op school dragen maar ben bang dat ik word uitgelachen

Ik heb twee trainingspakken gekocht twee maanden geleden maar elke keer als ik eentje pak kreeg ik op eens een schok in mijn maag (figuurlijk) terwijl de dag ervoor ik nog zeker wist dat ik het ging aantrekken en dan wordt ik bang dat ik wordt uitgelachen of dat mensen gaan vragen waarom om ik voetbal kleding draag (Ja het zijn wel twee met club logo’s)
aangezien ik nooit heb gevoetbald en er niks mee heb te maken. Maar Ik vind ze ook gewoon heel mooi en ze zitten ook lekker ik zat ook te denken om mijn haar anders te doen en dan dat het misschien dan beter eruit ziet. Heeft iemand tips voor wat ik kan doen?

14 jaar
3 jaren geleden

14 Reacties

  • Waarom niet eigenlijk
    Al droeg ikzelf nooit zo'n compleet trainingspak van een bepaald merk.
    Ik droeg dan bijvoorbeeld een nike australian of adidas trainingbroek met een shirt en hoodie van bijvoorbeeld jack and jones gstar ofzo.
    En een adidas jack droeg ik dan weer icm met n spijkerbroek.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou gewoon dragen wat je wil.

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey ik zou je echt sterk adviseren geen trainingspak te dragen als je het niet zeker weet. Naar mijn eerlijke mening moet ik zeggen dat ik een trainingspak er echt niet uit vind zien en daarnaast zijn er al genoeg andere jongens die het dragen, dus het zal vast niet erg zijn als jij dat niet doet.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja je kan wel eens proberen je hele look in een keer te veranderen. Dus idd een nieuw kapsel en dan ook in trainingspak lopen. Ik weet niet wat voor haar je nu heb maar inderdaad een kort opgeschoren kapsel waar de zijkanten zijn afgeschoren met de tondeuse en bovenop lang naar achter of op zij met gel is wel heel tof. Ook een buzzcut kan echt heel gaaf staan. Dan word ook de bovenkant er ook afgeschoren met de tondeuse. Maar het moet natuurlijk wel bij je passen. Maar daar kan de kapper wel advies op geven.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • @TS alweer j18 ik zie namelijk zo veel andere jongens die ook een trainingspak aan hebben met hun haar and de zijkant kort en in het midden gedeelte beetje langer en vooraan soms met een golfje omhoog. Nou zat ik te denken om ook zo geknipt te worden omdat het misschien dan ook bij de kleding beter staat

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Tracksuits en trainingspakken zijn echt top. Ik loop er bijna heel de dag in. Ook als ik negativiteit hoor. Gewoon schijt aan hebben.

    Maar… Wat heb je kapsel met je kledingkeuze te maken?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou ts als je in de broek al veel rond loopt zou het denk ik geen probleem zijn als je in je trui of shirt ook loopt of er bij aan doet. Doe gewoon wat goed bij je voelt. En laat ze maar denken hoor

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @ts ik zou het gewoon aan doen! Er zullen vast wel meer klas genoten of mensen op school in een trainingspak lopen. Zelfs als dat niet is moet je gewoon doen wat jij fijn vind. Ik persoonlijk vind club trainingspakken met de kleur altijd wel meteen opvallend dus ik snap je als je weinig met voetbal heb. Opmerkingen krijg je altijd maar dat is vaak weer snel over omdat het dan gewoon is. Je kan nog een 3e kopen want als je dit meer wil gaan dragen is af wisseling nodig als ze in de was liggen. Je zou dan een zonder voetbal kunnen kopen van Nike/Adidas enzo. Maar ook een niet sport merk als malelions/banlieue enzo. En dan na een tijd toch ook de anderen aan doen.

    Ik had zelfden twijfel toen ik meer in trainingspak wilde lopen. Ik had toen de eerste keren al vanaf het 1e uur een trainingspak aan naar school ook als ik pas het 3e en 4e uur gym had. Met daar onder me gym kleren. Wand dan kan je het makkelijk uit leggen. En na gym zonder gym kleding er onder maar een schone t shirt en boxer. Na een paar weken reageerd niemand meer. Dan kan je ook dagen zonder gym dit doen. Nu loop ik bijna alle dag er zo bij.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • In feite hoef je je niets asn te trekken van andere, maar als je bang bent voor de reacties moet je daar goed over nadenken.

    Persoonlijk vind ik trainingspakken niets, het zijn in mijn ogen geen kleding om naar school te gaan, maar gelukkig is iedereen anders!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • J14, dragen wat je wilt dragen. Ik draag ook niet hetzelfde als andere jongens en val daardoor op. Ik wil altijd wat nieuws proberen kwa kledingstijl maar als het erop aankwam durfde ik het nooit aan naar school, ik was bang voor de mening van andere. Dat is nu anders. Uiteindelijk wennen zij aan jou en je uiterlijk. Welk kledingstuk je eerst moet dragen? Welke zit het lekkerst? Ik zou persoonlijk voor een broek gaan, daarop doe je gewoon iets van een tshirt ofzo. Wat j20 zegt, enerzijds heeft hij gelijk maar of het hilarisch is…, maar als jij liever een trainingspak draagt van een voetbalclub dan van nike of adidas moet jij dat lekker zelf weten. Met de jaren merkte ik dat ik veel minder gaf over wat mensen van mij dachten, dan ben ik pas 16 maar dit soort dingen beginnen al op jongen leeftijd. Als jij je comfortable voelt in je trainingspak doe je hem gewoon lekker aan, anders heb je hem voor niks gekocht ;)

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @TS weer, ik had een fouttje gemaakt omdat ik meestal met de trainingsbroek wel gwn loop
    Het is echt alleen maar de trui wat ik nie echt durf aan te doen
    Laatste tijd is het ook bijde steeds meer aan het worden.

    Oh ja sorry dat ik 2x heb gepost :/

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Onderkant eerst of bovenkant eerst het zal hun weinig uitmaken. Wat ze wel raar zullen vinden is dat logo van die voetbalclubs. Iedereen weet dat je nix met voetbal hebt en out of the blue verschijn je als Ajax/Feyenoord/Whatever fan. Hoogst ongeloofwaardig en behoorlijk hilarisch. Waarom geen neutraal trainingspak gekozen met bvb Nike of Adidas logo?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @TS hier, bedoel je dan dat ik later op de dag de boven kant aandoe of steeds meer in de loop van bvb 2 week?

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Had ik vroeger ook maar gewoon niets aantrekken van wat anderen vinden, draag gewoon wat je fijn vindt. En als ze er wat van zeggen is dat een keer en ben je er daarna van af.. Wat je evt kan doen is eerst alleen de broek er van aan doen en later dan pas het vest

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten