Skip to content
7 reacties
107 weergaves

Vraag voor de meiden

Bij mij op school en ik weet zeker op heel veel meer scholen zijn er facking veel stoertjes en die zij vaak ook popu. Als ik een meisje was zal ik het alleen maar dom vinden als hij heletijd stoer bij je deed wat vinden meiden daar leuk aan? Maar, miss ben ik ook wel gewoon beetje jaloers.

13 jaar
13 jaren geleden

7 Reacties

  • Bij ons op school zijn alleen de populairen die met elkaar omgaan en de niet populairen lachen hun uit als ze iets doen wat ze super stoer vinden. Op mijn vorige school zei een jonge ln tegen mij: ik en de rest zijn stoer en jullie niet. Toen zei ik tegen hem of iedereen is stoer of niemand en toen hield ie zijn mond. En ik heb liever lieve en normale vrienden dan stoere en denken dat ze alles kunnen.

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • niet leuk

    al die stoere machos krijgen ook alleen maar van die barbie poppen als vriendin waarbij het alleen maar om sex gaat de meeste meisjes vinden het veel leuker om een gewoon een aardige jongen te hebben  die niet alleen maar aan sex kan denken dus je moet echt niet jaloers zijn op die gasten want die bereiken toch niks in hun leven.

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • hahahha

    ''smienkdozen'' (oke sorry vooor dat, ik vond het een grappig woord). maar ik vind het niet heel erg want blijkbaar voelen ze zich er beter door, maar als ze het maar niet doen als ze tegen mij praten, want dat vind ik wel vervelend ( niet altijd).  

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • gwn negeren

    zij worden vanzelf ouder en zullen dan hopelijk zelf inzien dat ze enorm voor schut stonden ;)   x

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • hai

    Ja, die onderverdeling is redelijk normaal - aangezien mensen verschillende persoonlijkheden hebben - en die ga je ook houden, zelfs bij het vervolgonderwijs. Wat wel zo is, is dat het je op een gegeven moment minder kan schelen en je steeds meer je eigen ding doet.   - BM.

    19 jaar
    12 jaren geleden
  • -----

    Ik vind een beetje stoer doen wel oke maar ook de gewone jongens die neit stoerr doen ook heel cute jeweetwel die rood worden als een meisje met hun praat maar die stoere jongen vind ik ook wel leuk maar niet als ze overdrijven dat is egt irri bijv als ze op je kont slaan wordt er egt gek van ik heb ook niet de kleinste kont maar het is gewn irri maarja je bent niet jaloers ik word ook wel eens gek van die meiden die in eeen make up doos zijn gevallen x

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • niet erg

    Tja, dat is gewoon toeval denk ik. Op mijn school krijgen die macho's eigenlijk alleen maar aandacht van andere macho's, en niet van meisjes of normale jongens(sorry macho's voor mijn taalgebruik) Die normale jongens zijn meestal lief, vriendelijk en kunnen ook héél romantisch doen... *zucht* Je bent helemaal niet jaloers, je voelt je gewoon een stuk volwassener tegenover al die macho's. Dat had ik ook, met al die 12-jarige schminkdozen in mijn klas.

    16 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten