Skip to content
19 reacties
2510 weergaves

Geweld tegen homo

Mijn beste vriend kwam er laatst agter dat hij homo was en toen heb ik hem in elkaar geslagen en hem erg vernedert ik heb er geen spijt van ofzo maar ik ken hem al 14 jaar dus het is gewoon vreemd heeft iemand hetzelfde meegemaakt

16 jaar
8 jaren geleden

19 Reacties

  • Jongen 16,ja het kan dat je gelovig bent maar dat ben ik ook en ik sla toch ook geen lesbiennes?! Man heb is respect voor hem hij heeft het vast al zwaar genoeg om uit de kast te komen en dan moet jij hem in elkaar slaan en vernederen ff serieus wat voor vriend ben jij wel?! Hij vertrouwde je om het tegen je te vertellen! Ik ben trouwens moslima en wat is jou geloof?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • hij is zelf beetje homo

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • @Jongen van 13. Heb je daar überhaupt legitieme redenen voor? Gezien je leeftijd ga ik ervan uit dat jouw ouders of te streng gelovig zijn of ze zijn zelf zo geïnteresseerd in mensen dat het ze teveel boeit of ze homoseksueel zijn.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • goed gedaan jongen van 16 ik haat homos ook

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee zoiets heb ik nog nooit meegemaakt en weet je waarom dat komt..? Omdat het niet normaal is. Dat al deze reacties je niets doet betekent ook dat er een steekje bij je los zit. Dat je 'm al lang kent zegt niks. Hij is er later pas achter gekomen dat hij op jongens valt (ik pas op mn 20ste). In al die jaren had hij dus nog geen homogevoelens... Je hoeft het niet fijn te vinden als jongens op elkaar vallen, maar moet ze niet in elkaar slaan en vernederen. Dat is trouwens strafbaar, maar dat weet je zelf vast ook wel met je 'hoge' IQ.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Heey leuk om zo iets te zien!     "Ik ben geen troll en lage inteligentie slaat nergens op ik heb een iq van 128", leuke claim, jammer dat in je eerste zin achter als agter gespeld is, dus dat geloof ik niet.     Democratie ("Democratie is een manier waarop je een land kunt besturen. In een democratie heeft het volk het voor het zeggen. Het woord democratie betekent ook letterlijk: heerschappij van het volk. Het is afgeleid van de Griekse woorden demos (volk) en kratos (heerschappij)." - Wikikids, Ik dacht ik pak de wikikids, omdat je zo onintelligent lijkt te zijn) heeft vrij weinig te maken met jij die denkt dat je een homo in elkaar moet slaan.     Je zou het op vrijheids van menings uiting kunnen gooien, maar daar valt iemand in elkaar slaan niet onder.     Je lijkt me ongeschoold en zal waarschijnlijk niet al te ver komen met zo'n close-minded mentaliteit.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat gelul over democratie is totaal uit je nek geblazen, ja je mag iets tegen homos hebben maar nee je mag ze niet in elkaar slaan of weet ik veel wat. Laat hem dan gewoon gerust? Mensen gaan jou toch ook niet ff in elkaarslaan omdat ze niet akkoord gaan met iets wat je doet, of is dat ook 'democratie'? zoek dat woord even op voor je het gebruikt

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 16 jij bent echt heel erg sneu wie gaat nou iemand inelkaar slaan omdat ie homo is? En waarom mag hij geen homo zijn? Ik hoop dat ze jou echt net zo hard terug slaan als jij je zogenaamde 'vriend' hebt geslagen

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik begrijp dat je woest was. Kijk, mijn beste vriend en ik hebben een heel schooljaar een erg intieme vriendschap gehad. Komt wel vaker voor. Maar op het eind kwam ie totaal onverwacht uit de kast. Ik voelde me echt gepakt. Je denkt dat je wat ligt te rotzooien maar hij heeft de hele tijd bewust maar stiekem liggen genieten. Maar daarom sla je je beste vriend en minnaar niet in elkaar. We zijn nog steeds vrienden maar hij had het gewoon meteen moeten zeggen!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, we leven in een democratie dus ja, je hoeft homoseksualiteit in principe niet goed te keuren. Dat wil niet zeggen dat je iemand in elkaar mag slaan omdat die persoon homo is. Ik ben zelf geen tegenstander van homoseksualiteit, maar ik mag ook geen mensen in elkaar slaan die wél tegen homoseksualiteit zijn. Op dezelfde manier is het niet toegestaan dat jij iemand in elkaar slaat omdat hij homo is. Vrijheid van meningsuiting kan juist alleen werken als mensen geen geweld gebruiken tegen mensen met een andere mening.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Oh dus ik mag niks tegen homos hebben? Ik dacht dat dit een democratie leven. Ik heb niks aan jullie meningen want het doet me niks.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Stuk stront, natuurlijk krijg je de meningen van anderen naar je kop geworpen. Het slaat nergens op wat je hebt gedaan, homofobe zakhond... Nee dit heb ik niet meegemaakt omdat ik mensen wel accepteer als ze op hetzelfde geslacht vallen, puur omdat je dat niet kiest. Echt een lage kutactie... Dat je iets tegen homo's hebt is eigenlijk al idioot, maar als je daar verder niet naar handelt... okay... Echter is geweld nooit een antwoord op wat voor actie dan ook...
    En hoe hypocriet het ook is, omdat je dit nu geflikt hebt... hoop ik ook dat ze je ooit net zo hard terugslaan en vernederen zodat je misschien een beetje inzicht krijgt in je laffe kutdaad...

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Al heb je misschien niet om meningen gevraagd, maar ik vind het persoonlijk maar al te belangrijk dat mensen zich tegen dit soort acties uitspreken, dus dat doe ik dan ook.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vraag niet om jullie mening ik vraag of sommige mensen hetzelfde hebben meegemaakt

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Sorry, maar je bent een klojo! Waarom heb je hem vernederd en geslagen? Lekkere beste vriend ben je dan (not) en dan zeggen dat je het bewust hebt gedaan ook nog met je ik ben tegen homo's. Nee, gelukkig heb ik en zal ik zoiets nooit meemaken.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 16, eerlijk waar, al ben je tegen homoseksualiteit, wat jij gedaan hebt is gewoon verkeerd. Die jongen is je beste vriend. Dat wil zeggen dat jullie een band hebben en dat hij je waarschijnlijk vertrouwde. En vervolgens sla je hem in elkaar en verneder je hem.

    Ik zou eens goed bij jezelf te rade gaan waarom je dit nou eigenlijk gedaan hebt. Is het feit dat hij homoseksueel is voor jou belangrijker dan dat jullie een jarenlange vriendschap hebben? Vind je nou echt dat het oké is om iemand maar in elkaar te slaan als je het niet eens bent met zijn geaardheid? En ook: wat hoop je te bereiken met dit soort acties? Verwacht je dat hij zal ophouden met homoseksueel zijn of zo? Want ik zeg je, een hoop homoseksuelen hebben in de overtuiging dat hun geaardheid iets slechts was geprobeerd hetero te worden, maar dat werkt zo gewoon niet. Het enige effect dat dit soort acties hebben is dat die arme jongen ontzettend onzeker wordt en aan zichzelf gaat twijfelen. Er zijn mensen bij wie dit zo erg wordt dat ze uiteindelijk zelfmoord plegen, omdat ze zich door niemand geaccepteerd voelen. Wil je dat je vriend zo eindigt?

    Ook al ben je het niet eens met de geaardheid van je vriend, wees in ieder geval tolerant. Die jongen heeft het hier zelf waarschijnlijk al moeilijk genoeg mee. En alsjeblieft, bied ten minste je excuses aan. Want je beste vriend in elkaar slaan en vernederen, dat gaat echt te ver.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Dan ben ik eigenlijk wel heel erg benieuwd wat jouw beweegredenen geweest zijn, en waarom je tegen homo's bent. Geloof?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben geen troll en lage inteligentie slaat nergens op ik heb een iq van 128 dat je tegen homos bent wil niet meteen zeggen dat je dom bent. Ik heb de actie zeer bewust gedaan en ik wil gewoon weten of andere mensen hetzelfde mee hebben gemaakt.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga er van uit dat dit een post is waarmee jij hoopt boze reacties te krijgen, omdat dat grappig is, oftewel je bent een troll.
    Mocht ik het toch mis hebben, wat ben jij een idioot man. Weet je uberhaubt waarom je dat gedaan hebt? Of nam het instinct het gewoon even over van je vermoedelijk lage intelligentie en kon je uit verwarring niks anders dan meppen?

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten