Skip to content
8 reacties
423 weergaves

Ik wil jullie waarschuwen...

 Ik wil graag iedereen waarschuwen voor criminaliteit. Ik heb namelijk vandaag (7 maart) Veeel geluk gehad!   Ik had een oude playstation 2 die ik wou verkopen. Ik was met een vriend. Er kwam een man (21 jaar ong) naar ons toe. Hij kende iemand die mijn vriend kende. Hij zei dat hij wel iets wist met die PS2. Dus die vriend en ik gingen met hem mee. Hij wist een man die de ps2 wel zou kopen. Hij ging naar de man en wij w8en buiten. Een uur was voorbij en ik zag hem stiekem via de achtertuin weggaan zonder ps2. Ik liep naar hem toe. Hij zei. Alles komt goed ik heb het geregeld. Kom ff met me mee. Me vriend was er toen ff niet bij. Maar hij pakte me mobiel! Hij zei ik moet ff bellen. En liep een eind weg. Ik ging naar hem toe en liep mee. Hij belde de heletijd alsof zijn maat zogenaam niet opnam. Ik wou me mobiel trg maar hij zei nee ik probeer het nog eens. Ik was uiteindelijk zover met hem mee. Dat hij zei. We zijn bijna bij me huis en je gaat naarbinnen! Ik was heel erg bang. Ik greep me mobiel rende weg en belde me vriend. Die man rende achter me aan en riep, Flikker Klootzak KK leier. Kom trg jij. Hij had een mes!! Ik was zo bang en me vriend nam op. Hij was erg ongerust want ik bleef lang weg. Ik rende steegjes in richting zijn huis.   Ik kwam heel aan bij zijn huis.  Playstation gestolen. En het was bijna miss me leven kunnen kosten.   Pas goed op op straat. Vertrouw niet zomaar iemand. Ook als je iets verkoopt online. Ik heb onmiddelijk de politie gebeld en de persoon vermeld. Dit was het domste wat ik ooit heb gedaan. Ik was erg bang! Dit was geen leuke ervaring. Miss had ik dit niet eens meer kunnen schrijven. Dat ik telaat vluchten....

14 jaar
13 jaren geleden

8 Reacties

  • ik snap je.

     ik werd is een keer in de avond door 2 dronken jongens bedreigt van 16, ik heb gewoon keihard geschreeuwd: ROT OP.
    en toen kwamen er gelukkig mensen enzo haha dus alles goed afgelopen, en toen kregen ze huisarest haha

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Bedreiging met mes

    Ik was met een vriend op stap en nadat we iets gedronken hadden namen we afscheid en ik liep naar het station. Onderweg werd ik bedreigd door een groepje jongeren die heel agressief waren (ik vermoed dat ze iets gebruikt hadden). Nou ik denk niet dat ik eruit zie als een stereotype homo, en wat dan nog. Het kwam tot een gevecht en een trok een mes tevoorschijn. Ik heb nog nooit zo hard gelopen, maar had het geluk dat mijn trein net vertrok toen ik erin stapte. Maar waarom zo'n agressie?

    19 jaar
    12 jaren geleden
  • .

    Dit zou mij nooit kunnen gebeuren mede omdat ik nooit zoiets zou doen. En mezelf een beetje kan verdedigen. Maar ook ik zou men broer meenemen bij zoiets. tips Als je wat verkoopt aan een ONBEKENDE ga NOOIT alleen , als iemand onder de 17/18 jaar zijnde.   Als je 13 bent neem je niet een paar kleine gastjes mee maar ga je met je neef of broer ofso.   Simpele zelfverdediging kan je voor even helpen.   Eventueel ; Legale zakmes/mobspray(mindere/legale versie van pepper)   zo kan je jezelf een beetje beschermen en hoop dat je van deze stomme gebeurtenis geleerd hebt.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • hm

     zoiets gebeurde ook bij een vriend van me maar die heeft dat persoon z'n been gebroken en in elkaar getrapt. (volledige zelfverdiging)   dus het kan verkeerd aflopen met de gene die zoiets probeert te doen ;)

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • kijk uit

     ga niet zomaar mee marjah als je daardoor je ps2 kan verkopen is het het proberen waard toch kijk altijd goed uit en kijk uit met verdedigen een vriend van me kreeg een taakstraf omdat hij iemand had geslagen voor dat hij hem sloeg maar hij werd helemaal in het nouw gedreven maar toch mijn vriend sloeg als eerst 

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • .

    Tips ; -Ga met je vrienden. -Ga niet zomaar met alleen vuisten. -Zou hij aggresief worden, dan moet je en op kunnen terug komen. Maar niet blijven staan en een grote mond hebben maar gewoon een afstandje nemen en je kunnen verdedigen. -Altijd wel in het zicht blijven, tenzij je ook zelf illegaal spul bij je hebt ;)   Grtz.

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • schreeuwen

    wanneer dit gebeurt, meteen moord en brand schreeuwen. dan komen mensen kijken wat er is, en kunnen ze de politie bellen

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • waarschuwing

    Je moet ook nooit dingen van vreemden buiten de deur kopen, alleen waar je ouders bij zijn. I.

    17 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten