Skip to content
12 reacties
545 weergaves

bedreigd door gabber van 17

Hallo een gabbertje van 17 dreigt mij in mekaar te slaan omdat ik vroeg aan mijn beste vriendin hoe was het op het hardcore feestje toen reaggerde die gast in 1 keer hou je bek  sukkel snul  enzo toen zei ik  kijk es ff eerst na je eigen doen heb ik die gast geblokt   nu dreigt hij als hij mij tegen komt dat hij mij in mekaar gaat slaan zegt hij tegen elke jonge en die jonge zegt dat terug tegen mij hij zoekt mij en weet toevalig waar ik veel ga vissen wat moet ik doen politie of terug vechte hij is sterker hij neemt drugs doet kickbox ben zo bang !!!

18 jaar
12 jaren geleden

12 Reacties

  • het is een junk politie op af sturen junkies zijn heel wat onvoorspelbaarder dan alcoholisten dus een alcoholist valt mee te praten en zo niet krijg je hooguit een paar klappen een junkie valt niet mee te praten en maakt je gewoon dood, ken er genoeg weet hoe ze zijn.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Blaffende honden bijten niet.

    Hij is aan de drugs..
    Denk over 10 jaar dat als jij hem tegen komt dat je hem uitlacht.
    Hij komt er wel met zijn leven.. (Ahum)

    Vraag me af wie hij is...

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • Niet regeren!!!

    Als je hem tegenkomt zeg tegen hem ga een leven zoeken

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • sterk zijn.

    je moet niet laten zien dat je bang bent en blijf vooral sterk in je schoenen staan, vertel het aan je ouders en als je hem tegenkomt laat zien dat je sterk bent !!

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • negeren op hem

    gewoon niet reageren op wat hij allemaal zegt of doet dan stopt het waaarschijlijk zelf wel...

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • 17 jarige gabber

    Maak het goed met die jongen, of ga ergens anders wonen wonen of ga elke dag met een groepje naar schoolof buiten groetjes anoniem

    23 jaar
    11 jaren geleden
  • negeren

    Je moet het gewoon negeren en niet laten zien dat je bang bent maar vertel het wel aan je ouders als het echt uit de hand loopt moet je de politie bijhalen.

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • NEGEREN!!!!

    Laat je niet bang maken door iemand die je bedreigd als ik jou was zou ik aangifte doen en niet in zijn buurt komen

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • Laat me niet lachen.

    Zeg tegen die jongen dat hij spinazie moet eten en negeer hem gewoon. Blokkeren op alles, verwijderen op alles, aangifte doen voor de zekerheid en voor de rest negeren en lekker dansjes doen wanneer je er zin in hebt. Kom nou, wie laat zich nou beangstigen door een gozer met smaakloze kleding en een kaal hoofd.

    19 jaar
    11 jaren geleden
  • tjaa

    je moet het tegen je ouders en de politie vertelle n want je weet niet of er wat gebeurt met je natuuurlijk het zou onzin kunnen zijn maar het kan ook menes zijn , je moet er mee uitkijken en uit de buurt blijven van de mensen die je niet vertrouwt.

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • ok

    ik zie die jongen nooit meer enkel in nederland en het probleem is als ik bvij hun aanbel doet hij open

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • bedreigen/verstand gebruiken.

    Angst is een slechte raadgever. Laat je niet te bang maken maar wees voorzichtig. Als marinier ook wel herkenbaar vooral soms in havencafe's met teveel drank. Toch vaak is de oplossing kalm blijven en proberen te communiceren. Hij voert bedreigingen uit maar via een omgang,dus het kan loos alarm zijn. Weet je waar hij woont en neem aan hij woont nog bij zijn ouders. Je kunt bij hem langs gaan om te praten,met zijn ouders erbij zal hij niets doen,denk ik. Je kunt ook bellen of mailen. Zou proberen om niet weg te lopen maar hem te benaderen via een beschermde afstand. Je kunt ook die sportschool bellen en zeggen dat jij je bedreigd voelt en dat er iets is voorgevallen. Ik zou hem op die sportschool op neutraal terrein bezoeken en gewoon zeggen,we moeten praten. Vaak is dit op te lossen,je kunt naar de politie gaan zonder aangifte maar vragen aan de wijkagent om advies,verder kun je ook nog zijn ouders bellen,zeggen dat jij je bedreigd voelt, en graag met hem een gesprek wilt en het op wilt lossen.Een beetje normale ouders hebben dan wel begrip en zullen hem dan temperen,snap je. Niet weglopen maar tactisch te werk gaan. Als marinier geef ik je deze tip.  

    23 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten