Skip to content
28 reacties
1969 weergaves

Jockstraps en strings dragen

Inmiddels heb ik een hele verzameling jockstraps en strings verzameld. Waar ik best wat geld aan heb uitgegeven, maar ik draag ze nooit buiten de slaapkamer. Ik zou ze graag naar m’n werk en in het weekend gaan dragen. Maar ik weet niet of ik dat durf. Wat zouden collega’s zeggen als ik voorover buk. En wat zeg ik als ze vragen wat voor ondergoed ik aan heb?
Dit zijn dingen waar ik over nadenk, maar ik wil het wel heel graag, want ik vind het wel heel sexy en ben jaloers op anderen die het ook dragen.

19 jaar
1 maand geleden

28 Reacties

  • @Ts Heb je intussen jouw strings of jockstraps al wat vaker gedragen? Ik hoop voor jou dat je de stap intussen hebt durven zetten.
    Mijn billen zijn de voorbije 2 dagen al wat gebruind. Mooi weer en nog niet druk op het strand. Het was dus ideaal voor iemand die nog wat moet wennen aan z'n zwemstring. Ik draag deze nu al enkele jaren en mag toch wel zeggen dat ik hier weinig reacties op krijg of alvast geen negatieve. Enkel mijn ex-vriendin was hier helemaal geen liefhebber van..

    22 jaar
    7 dagen geleden
  • @J19, chill dat je ouders daar zo opem on zijn. Heb je wel eens van anderen reacties gehad? Ik weet niet echt of ik een string zie zitten, dat gevoel lijkt me me niet chill. M'n ouders weten wel van de jock af

    21 jaar
    7 dagen geleden
  • Ik heb naast boxers en slips ook strings, jockstrap en jockbrief. Ik vindt string erg fijn om te dragen maar draag ze helaas niet zo vaak als ik zou willen maar komt meer omdat ik vaak sport en ze niet graag in de sportschool draag als zou ik het stiekem wel een keer willen doen maar ben bang dat de naad van mijn sportbroek helemaal tussen mijn billen verdwijnt. De jockstrap en jockbrief draag ik heel soms maar meer omdat ik het een beetje geil vindt om te dragen.

    22 jaar
    7 dagen geleden
  • M22 je bent zeker niet de enige met deze mening over strings voor mannen en ik begrijp en respecteer jouw mening. Maar ik draag graag strings en vind net dat bandje tussen de billen erg fijn. Ik besef goed dat strings niet populair zijn, maar dit weerhoudt me toch niet om deze te dragen. En een beetje tot mijn verbazing krijg is toch vooral positieve reacties. Een ex-vriendin vond het dan weer verschikkelijk dat ik strings droeg.

    22 jaar
    11 dagen geleden
  • Vind strings niet mooi bij jongens van achteren, voorkant wel. Zie liever een mooie slip

    22 jaar
    11 dagen geleden
  • Ben trouwens hierboven j19, blijkbaar heb ik met typen meisje aangetikt🤣

    19 jaar
    11 dagen geleden
  • J21, ik woon niet meer thuis dus ouders weten niet dat ik strings heb. Ze weten wel dat ik ook slips draag en dat was toen ook niet echt een issue, denk ook niet dat de strings dat perse zouden zijn. Wil jij ook proberen om een string te dragen dan? Weten jouw ouders van je jockstrap? Ik denk wel dat eens een setje ga bestellen om te proberen, vind de blote billen nu met zomers weer wel heel fris zitten! En idd met sporten zit een string echt top!

    19 jaar
    11 dagen geleden
  • @J19, lijkt wel wel eens grappig om te testen een string. Wat vinden je ouders enzo er dan van?

    De jock die ik heb is van nike. Die zit echt fijn en laat alles heel mooi uitkomen!

    21 jaar
    11 dagen geleden
  • Ikzelf heb liever het bandje tussen mijn billen dan de twee banden over mijn billen. Bij sporten enz geeft een jockstrap inderdaad wel steun. Ik vind dat een string mijn zaakje ook wel goed op z'n plaats houdt en ondersteuning geeft. Dit en het feit dat een string frisser aanvoelt bij warm weer is ook een reden dar ik graag strings draag. Ik vind strings ook gewoon comfortabel om dragen.

    22 jaar
    11 dagen geleden
  • @j21 en j22 Ik heb nu 2 strings van ck. Die heb ik dus gekocht om te proberen en vind het erg fijn! Vooral het pushen van ballen vind ik erg fijn en ben dus benieuwd of een jockstrap dat ook zo doet. Dat de string langs je kont loopt heb ik totaal geen last, de eerste keer is het uiteraard wennen maar na een paar uur voel je het niet eens. Vooral nu met warm weer is het eigenlijk heel chill. Ik heb verder ook strakke boxers en een paar slips, maar draag wel altijd de string als die niet in de was zit. Miss dan toch ook eens een jock proberen, iemand tip welke goed zijn dn voor een chille lift zorgt?

    19 jaar
    12 dagen geleden
  • Ik vind een string fijner om dragen dan een jockstrap. Dit is natuurlijk persoonlijke voorkeur, want je moet het bandje tussen je billen wel verdragen. Een jock is misschien wat beter geschikt om te sporten? Ik vind een string ook mooier dan een jockstrap, opnieuw persoonlijke voorkeur hé.

    22 jaar
    12 dagen geleden
  • Lekker dragen wat je wilt. Ik heb zelf per toeval 1 jock en dat zit best lekker. Je billen en lul worden wat gelift wat fijn ondersteunt, maar het voordeel os wel dat je billen vrij zijn en je geen stof tussen je billen hebt. Welke draag je eigenlijk j19?

    21 jaar
    12 dagen geleden
  • Wat is beter dan, jockstrap of string? Ik heb nu wel een paar strings die ik heel fijn vind, vooral omdat mijn ballen omhoog worden gepusht. Vriendin vindt ze ook top! Maar is jockstrap hetzelfde gevoel? Wat is het verschil? Behalve dat die niet langs je kont loopt

    19 jaar
    13 dagen geleden
  • Ik draag zelf vooral boxers en slips, maar draag zo heel af en toe ook een jockstrap. Het fijne eraan is dat het goed ondersteunt, maar ook lekker vrij en koel is. Zeker wanneer ik ga hardlopen vind ik het heel fijn, maar soms als ik zin heb draag ik ze ook zo wel eens naar werk ofzo. M'n vriendin vindt het zo nu en dan ook wel eens leuk om te zien!

    22 jaar
    27 dagen geleden
  • Natuurlijk dragen jongens ook slips en boxers, maar een string (of jock) zit ook echt goed. Vooral in de zomer lekker fris om dragen.

    22 jaar
    30 dagen geleden
  • Ik vroeg mij inderdaad af of er nog jongens bestaan die slips dragen

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Wat pusht je ballen meer omhoog een jockstrap of een string? Ik merk namelijk bij het dragen van die strings dat ik er ook geiler van wordt

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Een jockstrap zit fijner dan een string
    Door het gewicht van de pik en ballen trekt de veter alsmaar meer in de naad van je kont

    23 jaar
    1 maand geleden
  • Ik heb 2 ck strijgs gekocht en aan mijn vriendin laten zien. Dacht eerst dat ze het heel raar zou vinden, maar wat blijkt nu… ze vindt t sexier staan dan mijn boxershorts. Ga er denk ik nog den paar bijbestellen nu!

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Ik snap dat je het misschien even spannend vind maar ik draag al jaren alleen maar strings en heb echt nergens last van hoor. Zoals alle anderen al zeggen niemand ziet het onder je kleding, dus het advies is om gewoon een keer een string aan te doen onder je broek met riem. Dan zal je zien aan het eind van de dag dat jij je druk gemaakt hebt om niets en daarna durf je het vast vaker of elke dag.

    Op het strand is het anders als je een string draagt en inderdaad de eerste dag of paar dagen heb je iets wittere billen maar dat trekt snel weg. Als je vaker een string draagt op het strand zul je zien dat je billen ook sneller kleuren en langer kleur vasthouden. Misschien daar is ook de eerste keer spannend, maar ik kan je zeggen dat als je gewoon normaal je ding doet en geniet jij je druk maakt om niets en mensen kijken maar je gewoon laten.

    23 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten