Skip to content
19 reacties
2178 weergaves

Wildplassen

Plassen jullie wel eens wild? en waar dan? Ik doe het vaak als ik lang onderweg ben op de fiets.

18 jaar
12 jaren geleden

19 Reacties

  • Zeker, vaak achter of in bosjes. Doet bijna elke man of jongen weleens, denk ik.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik pis elke maand wild

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik pis weleens onderweg naar huis in het park. Verder in de duinen en in het bos.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Zijn er ook gasten die dat doen omdat ze best vaak moeten of die het niet zo lang op kunnen houden? Dat kan je namelijk wel een beetje trainen. Is wel cool. Dan kan je langer ophouden en dan komt er ook meer uit als je gaat pissen. Best stoer. Lol.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja ik doe het ook wel vaker tegen een boom aan staan plassen

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Pis vaak buiten ook als we terug rijden van school zeg k vaak wacht ff moet pissen.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vindt wiltplassen ook best leuk
    Plas overal wel tegen aan.
    Ook best als ik net vrienden tegelijk moeten
    Plassen.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Op vakantie vaak tegen een boom
    Geen zin om elke keer Naar de wc
    Toe te lopen.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • vorige week zaten we buiten met mn neef rond 02:00 uur. ineens moesten we allebei kei nodig plassen. dus we gingen allebei plassen tegen 1 boom want we hadden elkaars lul toch al vaker gezien.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Zo vaak

    Nou als ik moet pissen plas ik overal Vaak als ik met vrienden op schoolplein Zit te chillen plas ik tegen een klimrek of wat anders Maak mij niks uit maar nu dat kout is Is het niet altijd lekker om wilt te pissen

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • Ik heb een keer wildgepllast

    Ik ging met mijn tante oom,nicht en neef naar Disneyworld en onderweg (we waren allang bij een tankstation geweest) en toen moest ik plassen ik was ongeveer 4 en ik had nog niet staant leren plassen dus moest mijn oom mij helpen en nu plas ik iedere dag staant.

    12 jaar
    11 jaren geleden
  • wielersport

     ik heb wel vaker wild geplast, in de zomer als ik had gezwommen in buitenbad dan moest ik weleens op de terug weg. is echt geil vooral als je met andere jongens gaat pissen. 

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • @ gozer wielersport

    Hey :) @ gozer wielersport, lijkt me giga lastig om te plassen in zo wielersport broek, zit toch g1 gulp oid in??? Groet I n

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • wielersport

    Ik doe aan wielersport en fiets soms de hele dag om te trainen. Ik moet ook een keer pissen dus ga ik gewoon ergens langs de weg staan. Misschien een leuk verhaal: Ik stond langs de te pissen. Komen er drie meiden langs die me toefluiten. Zie dit maar als een waarschuwing: pas op waar je plast.

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • Pff. is vooral kick als t vriest buiten. Eerst voel je de kou niet maar bij lange plas dus wel. Als je al in de kou hebt gefietst is ie ook nog ns super klein om m naar buiten te hengelen :) Lastig met wielrenbroek (zonder gulp) wel fijn buiten! Groet

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • piz

    ik was pasgeleden naar buitenzwembad geweest met een vriend en ik zat op de fiets  en we moesten 12 km fietsen hij moest pissen na 3 km, dus we hebben onze natte zwem short nog aan en toen hebben we fietsent gaan plassen. gewoon in onze zwembroek echt geil.

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • @Voetbal

    Doe ik ook als we aan het voetballen zijn op het veldje. Is tever om naar huis te lopen dus plas ik daar wild in de bosjes. Inderdaad wat jongen 16 zegt dat er vaak opeens meer moeten plassen. Vorige keer met 4 tegelijk, was wel lache

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • voetbal

    Tijdens de voetbal moet ik wel eens nodig een plas doen. De kleedkamer / wc is vaak te ver weg en het moet allemaal snel gebeuren, kan niet zo lang wegblijven. Dan ga ik maar ergens aan de kant vanwege hoge nood snel effe wildplassen. En meerdere jongens doen het ook het mag wel niet, maar je moet toch wat.

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • re: wildplassen

    Als we naar school of van school naar huis gaan fietsen dat is zo'n kleine 15 km, dan moeten een enkele van ons wel eens gaan plassen en stoppen wij ergens bij struikjes of boom en dan gaan wij snel wildplassen. Vaak als er een moet, dan moet er in keer meerdere gaan wildplassen.

    16 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten