Skip to content
10 reacties
216 weergaves

wc

als ik op school naar de wc moet gebruik ik altijd de pispot. alleen heb ik soms de pech dat er dan net als ik met lul eruit heb gehaald dat er een andere jongen binnen komt. ik heb nog al een grote (slap 21 stijf 27) die valt dan nogal op. toen er iemand uit mijn klas naast mij stond kwam ik ineens klaar (had al een stijve). is dat normaal?

17 jaar
11 jaren geleden

10 Reacties

  • Schijver @feve

    Nee ik heb er geen reacties op gekregen.
    Inderdaat is het soms wel lastig om hem eruit te krijgen

    Schijver

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • @topicstarter

    Toen ik op school zat, was ik ook wel n's megageil en dan liep ik ook naar de pisbakken om van m'n stijve af te komen. Jouw verhaal is herkenbaar voor mij, een boel jongens deden hetzelfde toen. Ik heb wel heel vaak opmerkingen gekregen over mijn afmetingen, heb jij dat óók? De jouwe is nog en stuk groter dan de mijne. Ik vond 't lang niet altijd grappig, nog los van het feit dat ik 'm bijna niet uit mijn broek kreeg, als ie slap was al niet. Bij jou moet dat haast nog lastiger zijn, lijkt me.   @jongen 20 - kijken- Ik snap wat je bedoelt, ik kijk ook niet altijd. Soms uit nieuwsgierigheid wel. . . .   FEVE        

    22 jaar
    11 jaren geleden
  • Kijken?

     Misschien ligt het aan mij maar als ik moet pissen doe ik me ding en ga daarna weer weg. Ik kijk niet naar andermans geval, misschien dat ik dat gewoon ben maar klinkt voor mij beetje raar.

    20 jaar
    11 jaren geleden
  • schrijver omhoog

    vroeg het aan de topicstarter 

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • omhoog - reactie

    hoi jongen van 18,   Ik weet niet aan wie je de vraag stelde, maar ik wil wel antwoord geven; Je bedoelt of tie dan recht omhoog tegen je buik staat ? Bij mij niet, als ik een paal heb, staat ie recht vooruit. De meeste jongens met een grote(re), hebben dat voor zover ik weet.   FEVE

    22 jaar
    11 jaren geleden
  • schijver

    @19 wij hebben op de wc steeds maar 2 pispotten dus ja hij moest wel naast mij staan,ik was ook net klaar. @22 hij reageerde niet echt....mis viel het hem niet op @ja maar lastiger bedankt voor alle reacties (@22 ja ik kon me er een beetje in vinden)

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • omhoog

     krijg jij je lul wel omhoog als heb stijf is? 

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • wc-pech - reactie

    Vind het een grappig verhaal van de topicstarter en de "pech"-reactie; helemaal mee eens, leuk omschreven trouwens !!   Aangezien ikzelf ook grote maten heb (17-25), zal ik niet zeggen dat jouw afmetingen niet kunnen, maar als de jouwe ècht de maten heeft die je zegt, dan benijd ik je niet. . . . Het lijkt ook mij nou niet echt een pechgeval, zoals jongen van 19 al omschrijft. Ben benieuwd wat de reactie was van de jongen die naast je kwam staan, blijkbaar was je behoorlijk opgewonden, anders kom je niet spontaan klaar, tenminste ik niet. Kan jij je trouwens vinden in de reactie van jongen van 19?? Leuk als je weer reageert. . . .   hoi FEVE

    22 jaar
    11 jaren geleden
  • niet normaal

    de maten die je noemt lijken me al niet normaal :-) maar kijken doe ik ook altijd bij de pispotten

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • Pech?

    Het is jouw keuze om te gaan staan pissen terwijl andere jongens dat kunnen zien. En als je dan ook nog een grote lul hebt, en het spannend vindt om bekeken te worden, dan kan het maar zo zijn dat een paar rukjes genoeg zijn om klaar te komen. maarre, het was niet voor niks toch dat je een stijve had. Je vond het gewoon spannend dat er een kans was dat je betrapt zou worden, dus kreeg je je erectie. Tja, als een andere jongen dan komt kijken (want hij ging echt niet zomaar naast je staan hoor, we kijken graag even naar de andere zijn lul terwijl we staan te pissen immers) dan hoeft er weinig te gebeuren om klaar te komen. Heel gewoon hoor, al zijn er niet veel joingens die zo ver gaan dat ze zich afrukken (hoe snel dat ook klaar is). Was je al uitgeplast trouwens, of mocht je je nallekende p;ik in je slip steken?

    19 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten