Skip to content
8 reacties
530 weergaves

wc of pispot?

heb een vraag of eigenlijk een stelling als je naar de wc gaat wat kies je dan gwn wc of pispot? en waarom ik pispot omdat dat veel manelijker en makkelijker is

17 jaar
11 jaren geleden

8 Reacties

  • Nou ik pis gewoon in een pisbak,
    En als er een naast komt staan pis ik
    Gewoon door,elke jongen moet toch pissen
    Dus waar maakt je er druk over.

    17 jaar
    10 jaren geleden

  • @jongen 14
    ik krijg nogal eens een stijve als ik in een pisbak plas, zelfs als er verder niemand is. Dat is ook erg vervelend, en dat stoere imago dat eraan kleeft vind ik ook stom. zo heb je bij de arena een gemeenschappelijke toiletruimte, waar de mannen in de pisbakken plassen en de vrouwen naar de hokjes gaan. maar omdat ik bang was dat ik een stijve zou krijgen en wel nodig moest,ging ik in de rij staan voor de hokjes. toen werd ik uitgelachen door wat meisjes en vrouwen. toen werd ik boos en dacht; laat ook maar. dus toen liep ik naar een pisbak, en omdat het daar rustig was en ik ook nog eens geen heel stijve piemel kreeg, kon ik voor de ogen van die vrouwen mijn blaas legen en weglopen, terwijl die vrouwen daar nog een behoorlijke tijd gewacht moeten hebben ;)

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • plas altijd in een toilet omdat ik een kleine plasser heb en ik hem een beetje moeilijk uit mijn gulp krijg dus voor mij geen pispot maar als hij groter groeit dan ga ik ook lekker stoer als een grote jongen in een pispot mijn plas doen.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Kijken en vergelijken. Ik vind het wel interessant om mijn lul te vergelijken met die van andere jongens maar ik ben niet homo

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Kijken jullie naar andere lullen? Zijn jullie homo of vinden jullie naar andere lullen kijken lekker?
    Ik ga bijna altijd naar de pispot maar ik wil echt niet naar andere lullen kijken en ik wil ook dat niemand naar mijn lul kijkt.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • meestal urinoir (pispot dus). is idd makkelijker en sneller en als je met vrienden bent kun je blijven praten (en kijken :D ) alleen als er meiden of vrouwen staan te kijken ga ik soms naar de gewone wc

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • pispot. is sneller en je kan idd bij anderen kijken

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • pispot

    daar kan je lekker naar andere lullen kijken en het is gewoon makkelijker

    16 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten