Skip to content
21 reacties
2808 weergaves

slipjes fetish

hoi mensen. ik denk dat ik een slipjes fetish heb. het word best wel erg denk ik. hoor maar: deze zomer gaan we op vakantie naar een camping en ik hoop gewoon dat je daar in zwemslips moet zwemmen. want anders durf ik het niet. zelf draag ik ook slips en vind ik het vet sexy als meisjes slips dragen. (ik hoef geen strings). ook vind ik het erg geil om verhalen over slips te horen. deze mag je best hieronder posten. zijn er meerdere mensen die dit hebben? is dit raar? help me? grtz

15 jaar
11 jaren geleden

21 Reacties

  • Ook een fetish voor slips. Vanaf een jaar of twaalf ben ik begonnen met slips dragen in plaats van boxer. Langzaam aan durfde ik ook zwemslips te dragen. (Reactie vallen echt mee. Nu ik wat ouder ben word ik wel iets meer na gekeken. Maar valt reuze mee) Maar rond mijn 15de werd slipjes langzaam een fetish voor mij

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • ik heb zelf boxers en slipjes, maar mijn collectie slipjes begint steeds meer te groeien. 's avonds slaap ik bijna altijd in een slip, zit gwn erg lekker strak om mijn kont en strak aan de voorkant met een goede bobbel. dat het van die dunne zijkanten heeft bij de heupen vind ik vooral geil voelen. als ik ergens naartoe ga met vrienden of iets dan draag ik wel boxer omdat het gwn minder raar is dan. als ik met een chick aan het daten ben vind ik het ook super chill om met alleen een slipje aan met haar in bed te liggen, zeker wanneer zij dan met haar handen over mijn slip aan het strelen is. Heerlijk

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • ik draag vaak hele kleine slipjes van mijn zus ga dan voor de spiegel staan alles past er net nog in ik wordt er zo opgewonden van

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Draag nooit slip , alleen boxer

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • ik draag ook altijd slipjes, vaak meisjes slipjes. gewoon besteld bij wehkamp. Als ik ga zwemmen is dat ook altijd in speedo zwemslip

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • ik word zeer opgewonden van leuke kleine zwembroekjes,ik denk de badstof waar ik zo opgewonden van raak ga vaak voor de spiegel staan dan kijk naar mijn kont en kruis.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik durf met zwemmen geen zwemslip aan. afgelopen zomer was ik in frankrijk en daar moest het. dus ik was stiekum wel blij dat ik niet de enige was zodat ik me niet hoefde te schamen. maar zou supergraag ook gewoon in nederland met een zwemslip willen zwemmen.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen van 19 jaar. Ik heb ook een paar jockstraps die ik draag onder mijn shorts op de sportschool. Jammer dat niet meer jongens dat doen want ze zitten lekker en ik vind het nog geil ook. Als ik uit ga draag ik vaak een jockstrap van Aussiebum. Met zwemmen draag ik altijd een slip. Ik hou niet van zo'n nat flodderding die aan je benen plakt. Ik begrijp niet dat er jongens zijn die zich schamen als ze een stijve krijgen in een zwemslip en daarom een short dragen, vaak nog met een boxershort eronder.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • ik vind niet alleen leuk, maar ook zeer sexe ikwordt er altijd opgewonden van ik heb thuis ook drie kleine strakkke zwemstring ik draag dat natuurlijk allleen thuis ga voor de spiegel staan in de badkamer deur op slot gooi er water over heen raak ik zeer opgewonden van je weet wel wat er dan gebeurt.ik denk de badstof en dat het zwembroek zo klein en strak zit als hij groeit pas hij er net in.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik vind slips ook erg leuk. Ik zwem en na de wedstrijd kijk ik in de kleedkamer en zie meer jongens die een slip aan hebben. Ik vind calvin klein slip heel geil.

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • @jongen van 18. Tik maar eens "jockstrap"in op internet. Je hebt ze in alle soorten en maten. Er zijn er waar je een "toque" aan kunt doen. Dat is van hard materiaal om je geslachtsdelen te beschermen bij bijv. ijshockey en honkbal geloof ik ook.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb n paar hele geile slips van hom kijk maar op Internet

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Jockstraps heb ik nog nooit van gehoord

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • @jongen van 20 jaar.
    Jockstraps zitten super lekker. Nergens knellende delen laten je helemaal vrij om goed te bewegen. Daarom worden ze in het American Football heel vaak gedragen. Ik vind het merk Bike het prettigst zitten. Let wel op dat je de naden naar buiten toe draagt. Succes.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik denk dat ik ook een Jockstrap ga kopen. Zit dat lekker? Lijkt me super geil.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • @jongen van 22 jaar. Ik vind jockstraps wel geil hoor. Ik draag ze onder mijn short als ik naar de sportschool ga. Soms zie ik wel eens een jongen vreemd kijken maar dan doe ik er extra lang over om me om te kleden. Als ik dan een stijve krijg ( gebeurt zo nu en dan) is mijn bult goed te zien. Het kan me niet schelen wat ze van me denken.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • ik word er zeer opgewonden van van kleine strakke zwembroek twee weken geleden ging ik met een vriend uit mijn klas naar de camping van zijn ouders aan het water zijn ouders waren weg en een boot voor de deur wij gingen dus een stukje varen hij zei ik trek vast mijn zwembroekje aan zijn zwembroekje was zo klein en strak dat je echt alles zag en ik zag dat zijn lul begon te groeien en die paste er net in hij zei sorry maar ik ben geil hij trok een sportbroekje er over heen,eenmaal op het water trok hij zijn sportbroekje uit zijn lul was nog steeds stijf hij stuurde de boot ik had een mooi uitzicht op zijn lul

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Haha ik had helemaal niet eens naar de datum gekeken toen... Maar wel verassend dat er dan een jaar na dato nog iemand reageert op je bericht!

    hmmm dames slips dragen gaat mij dan weer wat ver, maar doe dat waar je je zelf prettig bij voelt zou ik zeggen ;).

    Hoe doe je dat dan als je bijvoorbeeld gaat logeren bij vrienden of als je ouders de was doen en ze komen die tegen? Kijkt niemand daar dan raar van op? :o Graag een reactie!

    Ik heb JUIST meer met jongens slips, tenminste die met een leuke look en kleurtjes. Ik houd niet zo van die saaie standaard broekjes :P. Grappig genoeg heb ik dan weer helemaal niets met jongens strings en jockstraps.

    Jammer dat jongens slips wat meer uit de mode zijn, maar het lijkt alsof er toch steeds meer jongens zijn die ze dragen ;) :)

    @ jongen van 19: daar kan ik me helemaal in vinden! Je word inderdaad beter bruin en dat je dat onderscheid dan zo ziet vind ik mooi uitzien bij een jongen, dan weet je wat ie draagt in de zomer, vind ik alleen maar leuk! :P

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik draag met zwemmen altijd een slip van Speedo of Arena. Zit veel lekkerder dan zwemshorts. Die natte fladder dingen om mijn benen vind ik heel irritant. Bovendien wordt je in een slip mooier bruin en kun je het onderscheid tussen je bruine lijf en de rest beter zien.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • haha grappig dat je reageert. ik heb het een jaar geleden op het forum gezet.

    ik heb echt exact hetzelfde als jou. alleen ik walg van boxers. ik vind ze echt niet fijn. ik zou nu zelf graag willen proberen om dames slips te dragen omdat die zachter zijn en mooier.

    16 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten