Skip to content
10 reacties
764 weergaves

morphsuits

Wat vinden jullie eigenlijk van morphsuits? Voor wie niet weet wat dat zijn, google even

21 jaar
11 jaren geleden

10 Reacties

  • ik word er zeer opgewonden van hele strakke morphsuit dat alles goed zictbaar is en helemaal bij het kontje dat je goed het kontje zie bewegen heerlijk gewoon of hij staat gebukt.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb ook een Morphsuit en ik kocht hem voor mijn schoolfeest en toen ik het aan deed toen ik hem binnen kreeg, voelde ik mijn heertje al groeien, maar ik kocht hem niet omdat ik er geil in wilde worden, maar naar het schoolfeest.
    Toen was ik 15 en ik moest van me moeder met dat pak naar het schoolfeest, wat ik al niet meer durfde. Toen ik het idee kreeg dat ik in het openbaar zou komen, bleef mijn heertje toch op rare manier gewoon klein de hele avond. Kwam misschien dat ik een onderbroek plus een panty van me moeder aan had gedaan en ik de morphsuit niet over mijn lul voel schuiven.
    Nu gebruik ik het wel als seksueel speeltje, omdat ik er dan gewoon naakt in stap en mezelf een beetje omhemel.
    Voelt heerlijk, beetje zenuwachtig gevoel krijg je dan in je buik en je hart gaat sneller kloppen en je piemel wordt stijf.

    Als je je dan in de spiegel ziet voel je je niet jezelf en begin je aan je ding te trekken. Ik vind het wel lekker.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • In hoeverre voel je zo'n morphsuit eigenlijk zitten als je het aan hebt?

    22 jaar
    10 jaren geleden
  • Wij hadden ze dit jaar met onze carnavalsgroep aan. De groep bestaat uit jongens en meisjes en in zo'n pak kunnen andere mensen je niet herkennen. Bij de meeste jongens kon je hun piemel goed zien zitten in het pak. Ook bij de meisjes kon je hun venusheuvel en bosten goed waarnemen, best wel geil. Alleen als je moet plassen is het pak lastig, je moet hem helemaal uitdoen en de rits zit aan de achterkant dus je hebt altijd hulp nodig

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb een lichtgevende morphsuit en is best wel grappig op feestjes

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Morphsuits; de 2e jongen van 21

    In principe heb ik geen seksuele intenties met morphsuits. Het pak dat ik heb zit gewoon vrij strak om je lichaam heen en waarschijnlijk moet dit bij mij een soort reactie opwekken zoals ik die al eerder omschreef. Het is vrij vervelend dat dit bij mij gebeurt, omdat de erectie zeer goed zichtbaar is door het pak heen. Daarnaast ervaar ik het aantrekken (en uittrekken) van het pak als vrij lastig en dat heeft met name te maken doordat de rits op je rug zit en ik daar niet altijd goed bij kan. Ook kun je als je veel haar op je hoofd hebt (zoals ik) daar nogal eens mee verstrikt raken in de rits.

    21 jaar
    11 jaren geleden
  • morphsuits; ik ben de 1e jongen van 21.

    Jongen van 17: Ik heb zelf geen morphsuit, zou dit echter wel graag willen. Ben heel erg benieuwd naar hoe zo'n pak aanvoelt. Van wat ik op Youtube heb gezien zitten ze, indien de juiste maat, zeer strak. Op YouTube kun je ook filmpjes vinden hoe je het aantrekt (How to put on a morphsuit).   Andere jongen van 21: Wat voor apart gevoel is dat dan? Kun je dit een beetje uitleggen?

    21 jaar
    11 jaren geleden
  • RE: morphsuits

    Als je een morphsuit aan hebt kun je bar weinig met je jonge heer, lijkt mij... Wat doe jij allemaal dan wanneer je dat pak aan hebt? Ik ken wel een vriend die een heeft. Hij gebruikt die (voor zover ik weet) niet voor seksuele doeleinden. Heb hem er 2x in gezien op een festival. Heb verder ook niet gezien hoe hij hem aan heeft gedaan ofzo en dat hij een stijve had hierdoor is mij niet opgevallen ofzo. Hij had zijn oorringen door het pak heen geprikt, binnenin het pak gewoon door zijn oor gedaan, en achter zijn oor door het pak heen weer naar buiten. Zo had hij de 2 ringen in zijn oren nogsteeds gewoon in, alleen hingen ze nu buiten het pak. Was wel een grappig gezicht, zo'n pak sowieso al en dan nog aan elke kant uit het niets zo'n oorring die buiten het pak hangen. Heb jij het pak ook bewust voor seksueel gebied gekocht?

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • RE: Morphsuits

    Ik heb er zelf een en iedere keer als ik hem aantrek ontstaat er een apart gevoel bij mij waardoor mijn jonge heer gaat staan.

    21 jaar
    11 jaren geleden
  • morphsuits

    Morphsuits vind ik voor bepaalde feesten wel grappig. Ik weet nou niet op welk gebied jij het bedoeld om ze te gebruiken. Heb er zelf nog nooit een aan gehad, maar wel eens gezien. Draag jij ze zelf wel eens? En zo ja voor welk doeleind? En weet je ook of ze echt super strak zitten en hoe je ze aan trekt? Ben wel benieuwd

    17 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten