Skip to content
122 reacties
10879 weergaves

Schaamhaar scheren

Hallo, Ik heb vandaag voor het eerst mijn schaamhaar geschoren. Heb al tijden lang steeds getwijfeld of ik het wilde. Vanochtend toch maar de trimmer erin gezet, en daarna het scheermesje. Vond het trimmen en scheren best spannend. Hij werd helemaal stijf toen ik aan het trimmen was. Dat getril was best een fijn gevoel! Nu heb ik dus rond mijn ballen, penis en op mijn buik al het schaamhaar weggehaald. Ik weet nog niet wat ik verder wil. Ik denk dat ik het nu een beetje terug laat groeien rond mijn penis en dit bijhoud met trimmen. Al dat haar op mijn buik houd ik denk ik weg. Hoe denken jullie hierover? Hebben jullie hier ook ervaring mee?

17 jaar
11 jaren geleden

122 Reacties

  • @jongen 16 Als je hangballen hebt en ze toch wilt scheren is het makkelijk je zelf eerst te bevredigen dan worden ze rond en strak, wat ook helpt is thee drinken, daar krijgt een man ook stijve ballen van. Maar uiteraard werkt dit niet bij iedereen even goed.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik scheer mijn schaamhaar helemaal af,ik heb een kale piemel en balzak, als de balzak kaal is , vind ik een prettig gevoel.Ook vind ik het mooier om te zien en je piemel lijkt dan groter.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik hou het bij een lekker bosje krullend, donker prethaar. Mijn vriendin wordt er geil van!

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • ik blijf het glad houden.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb me eerst altijd jaren geschoren, omdat mijn omgeving het ook altijd deed..maar was eigenlijk wel weer benieuwd hoe het was om ongeschoren te zijn daar dus heb het een paar maanden laten groeien. Mijn conclusie is dat het echt heel fijn is. Dus lekker laten staan, een lekkere grote bos haar om je lul.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Vddd

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb me eerst jaren geschoren omdat al mijn vrienden dat ook deed, maar ik heb het nu al een paar maanden gewoon laten groeien. Dat is veel fijner, het voelt mannelijker. Dus lekker laten staan, een lekker bos haar rond je lul voelt goed.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik scheer mijn schaamhaar al jaren. Ook scheer ik mijn oksels, borst en benen kaal. Geeft mij een lekker gevoel vooral als ik naakt zwem. Ook als ik naakt in de zon lig. 

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb het ook altijd geschoren maar net zoals jongen16 hierboven ben ik er ook mee gestopt sinds een tijdje en bevalt me prima!

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb me altijd geschoren, maar laat het nu een keer staan. Voelt goed, een bos haar boven je lul.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik gebruik meestal ontharingscreme van de kruidvat, tube kost maar 3 euro en werkt perfect!

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Wie zijn scheermes gebruik je dan ?

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind alles kaal niet erg mannelijk dus scheer m'n schaamhaar niet. Trim het wel een beetje zodat het niet aan alle kanten uit m'n zwembroekje krult, een beetje is niet erg en nog sexy ook volgens mijn vriendin. De TS die adviseert om okselhaar te laten staan vanwege bepaalde functies zou zijn schaamhaar om dezelfde en nog meer redenen zeker moeten laten staan! 

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 18. Voor mij misschien ook wel iets om mijn lichaamshaar inclusief schaamhaar, pik en ballen te laten laseren. Nu ben ik uren in de weer met elektrisch epileren en/of ontharingsspray en soms laat ik het ook een tijd groeien. Met laseren ben je er in een aantal behandelingen voor goed vanaf.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen18. Dan wordt het met haarvaatjes en al weg gehaald. Vast pijnlijk? Groeit het ook nooit meer terug. Moet je wel hééél zeker zijn wat je wil voor je zo iets laat doen. En wie doet dat dan?

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Iemand zijn schaamhaar al eens laten WAXEN??

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb zelf niks te makken over mn schaamhaar. Vriendin beslist er over. Ze is kapster en ze weet dus wat ze doet.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 12 aan het begin van deze topic. Ik scheer mijn schaamhaar ook, maar als ik van boven naar beneden scheer dus met de haargroei mee krijg ik het niet mooi glad. Ik scheer dus altijd tegen de haargroei in dan is het wel glad.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 18 helemaal aan het begin van deze topic. Ik ben zelf heel erg behaard, rug schouders en billen. Ik schaam mij hier heeel erg voor en loop ook nooit met ontbloot bovenlijf. Maar met dat laseren is het dan echt voor altijd weg!! En hoeveel behandelingen heb je gehad en ziet dit in de verzekering. Hoop snel iets van je te horen. Groet

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is voor mij nu ook 2 weken geleden dat ik het geschoren heb.
    Ga het nu weer tot een bos laten groeien en dan weer weghalen.
    Anders gaat het soms irritatie geven als ik het elke week doe.

    22 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten