Skip to content
56 reacties
5767 weergaves

ik heb een vraag aan alle jongens over GGd

ik moet binnen kort naar de ggd op school, weet iemand wat ze gaan doen.
Of dat je naakt moet of .....
Ik heb wel gehoordt dat je vader of moeder er niet bij mag zijn. Graag antwoordt   alvast bedankt

15 jaar
11 jaren geleden

56 Reacties

  • viezerikken gatsie!!!!!

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Wat is een ggd controleonderzoek ?

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ben wel een meisje,
    maar bij mij op school moest je alleen je schoenen uit voor een lengtemeting.. je hoeft alleen op de weegschaal over thuissituaties praten oog test.. that's it

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Er wordt eerst naar je ballen gekeken daarna liggen op de zij en tussen de billen gekeken

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Zit wel een schoolarts of meedere in onze stichting. ben niet opgroepen voor onderzoek in de tweede. weet iemand of dat dan ook zo blijft.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • ik moest eerder ook na de schoolarts. eerst meten en vragen gesteld. dan naar de dokter en naakt op de onderzoektafel liggen. Hij voelde aan je lies en ballen en moest op mn pols blazen. Duurde vond ik best lang en kreeg een stijve toen hij mn velletje naar achter deed. Hij vroeg ook nog hoe ik mastrubeerde en hoe vaak.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • laatste keer moesten we ons uitkleden tot je onderbroek dan ging de zuster je meten wegen en oog en oor test doen. dan moest je naar de volgende kamer daar moest je je broekje uitdoen en bij de dokter staan. die liet je buigen en heen en weer lopen. dan ging hij je hart en longen luisteren. dan moest je voor hem staan en voelde hij je ballen en moest je op je hand blazen voor je lies te voelen. dan op tafel ligen op je buik voor rug onderzoek. dan weer op je rug. hij voelde dan je zij en buik en pakte hij mn piemel vast en trok t velleke naar achter en voelde mn piemel helemaal na of er geen bobbels waren. werd een beetje stijf dan maar da was niet erg zei de dokter, da was normaal. eigenlijk niks erg alleen diegene na mij hadden ze al binnen gelaten als ik op tafel lag. gelukkig moest hij ook gelijk zn broekje uit doen en was hij ook naakt als ik terug liep. maar hij had zijn moeder wel mee dus schaamde me kapot, ze zei dat ik niet hoefde te schamen.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Bezuinigingen

    Helaas is er in de afgelopen jaren flink bezuinigd op de jeugdgezondheidszorg en dus ook op de schoolarts. Kinderen worden dus alleen in groep 2 en groep 7 opgeroepen voor een bezoek. In de tussenliggende tijd is het dus de taak van de ouders om het welzijn van hun kind goed in de gaten te houden. Ga daarom bij twijfel of klachten over de ontwikkeling van je kind op tijd naar de huisarts.

    Fiew voorlopig veilig

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Bij ons op school kwam de dokter met twee oude nonnen. We moesten alles uitdoen tot op onze onderbroek en dan bij de dokter gaan achter een scherm. Die zusters duwden me tot voor de dokter en toen vroeg de dokter aan die non om mijn onderbroek naar beneden te trekken. De dokter voelde mijn pik en ballen en ik moest op mijn vuist blazen. Toen trok die non mijn onderbroek weer op en gaf me een klapje op mijn kont terwijl ze zei " goedgekeurd hoor !" en ze giechelende erbij. Vond ik niet erg leuk. Waar bemoeide die non zich mee ?

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zit in de 2e! Krijgen wij dit ook? En hoe kom je daar achter?

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • ik moest geheel bloot,na het onderzoek,toen ik mijn kleding weer aangetrokken had,moest ik mijn witte hemd en groene onderbroek met rode verticale en horizontale strepen laten zien.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ben pas afgelopen vrijdag moeten gaan. Ik moest alles in me blootje doen. En alles werd grondig onderzocht mijn ballen en piemel en best redelijk lang da ik er een stijve van kreeg. De dokter bleef maar mijn velletje op en neer trekken. Zelfs mijn strax kontgaatje voelde hij pressies of de dokter zen vinger er instak.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Jongens doe toch even normaal. Piemel en ballen zijn levende organen en horen bij je lichaam. Dus hoort bij een lichamelijk onderzoek aandacht voor je piemel en ballen er gewoon bij. Als de dokter vragen stelt over aftrekken en zo dan hoef je daar niet op te antwoorden als je dat niet wil; dan zeg je gewoon tegen dokter dat die dingen prive zijn en hem niks aangaan.En je kunt ook gewoon je moeder vragen om buiten de onderzoekskamer op je te wachten.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • ik werd afgelopen vrijdagmiddag onderworpen aan een grondig lichamelijk onderzoek.ik stond daarbij in mijn nakie. na het lichamelijk onderzoek mocht ik mij weer aankleden,toen kreeg ik een gesprek en tijdens dat gesprek vroeg de schoolarts[vrouw] wat de kleur van mijn onderbroek was,mijn onderbroek was mintblauw.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • GGd Is net het zelfde als CLB In belgie dan daar moet je een keer per jaar op onderzoek gaan en dan voelen ze aan je teel ballen ook al willen wij dat niet

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Jongen 12

    Jij bent baas over je eigen lichaam dus ik zie het probleem niet als jij niet wilt dat de dokter aan jou penis zit laat je dit gewoon niet toe

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik moet binnekort ook naar de schooldokter maar ik wil niet dat hij/zij aan mijn penis en ballen zit maar mag je dat ook afwijzen

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Voelen

    Ik vind het best als een mooi meisje of zelfs een leuke jongen in mijn kruis voelt, bvb. op de dansvloer in de disco. Maardat is wat anders dan zo'n schoolonderzoek.

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • onderzoek

    kreeg afgelopen zomer op mijn 15e een volledig onderzoek ,onderbroek moest toen ook uit .ben ook een jongeman net als jij en vond dat erg vervelend vooral het voelen aan mijn ballen en voor mijn gevoel duurde dat erg lang bij jou ook jongen 16

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • A lot of do about nothing! ( reactie op "Wanneer"

    Toen ik nog op school zat, moest je in de 2e klas.De dokter kwam op school en je werd voor die keuring uit de klas gehaald.Dat veroorzaakte veel onrust en bijna iedereen (ik ook) was knap zenuwachtig al voor je aan de beurt was. Totaal onnodig want er gebeurde niets om je druk om te maken. Je moest wat vragen beantwoorden en je werd gewoon met onderbroek aan onderzocht. Alle wilde verhalen kloppen dus niet.

    19 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten