Skip to content
10 reacties
1385 weergaves

Gym

Ik vind het vaak geil om met gym naar goed gevulde onderbroeken te kijken. Vooral waarin de pik en ballen goed zichtbaar zijn. Hoe zit dat met jullie?

17 jaar
11 jaren geleden

10 Reacties

  • ik ook

    Wij gymen met de hele jaarlaag in verschillende groepen en moeten dan elke keer met een andere groep omkleden. best grappig, van die kleine magere jongetjes waar je het helemaal niet van verwacht hebben ineens een hele grote dikke piemel in hun onderbroek. en sommigen gaan ook echt te koop lopen met hun grote piemel, want dan hebben ze die opzij gelegd in hun onderbroek zodat je de maat precies ziet en dan gaan ze door de hele kleedkamer lopen of op de banken staan ofzo. en soms is het ook misleidend, want sommigen hebben ook vaak een halfstijve zodat die groter lijkt dan die is. heb ik ook wel eens ;) ik dacht eens bij een jonge dat hij een grote en dikke piemel had omdat hij een grote bobbel had, maar later bleek dat hij erg grote ballen had en een best klein piemeltje :D

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • @'grote' jongens

     ik herken al veel van wat jullie schrijven,  ik heb ook zoon grote 20 cm stijf en dik bijna 20 cm omtrek ik kijk ook graag hoe vol andere jongens hun broek hebben ik zwem veel en draag dan een speedo dan kijk ook iedereen naar mn broek, met wedstrijden bodybuilding draag ik een nog kleiner broekje moet dan een paar maten groter hebben on mn lul te verbergen . Ik trek mezelf wel eens af als ik veel naar broeken heb gekeken en zeker als er een mega bult in zat. Trekken jullie je ook wel eens af als je veel naar broeken heb gekeken

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • gevulde lycra sporbroek

    Bij ons moet iedereen een lycra sporbroek aan. Ik zie er alleen maar dikke bobbels in. Als je een beetje lange lul heb zo als ik dan zie je die erg goed haha. We doen soms een wedstrijdje wie de dikste lul in zin sportbroekje heeft. lacheuuu

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • grote worst

    met gym moet ik vrij vaak mijn grote worst goed leggen en moet dan even met mijn hand in mijn gymbroek en vind dat niet prettig omdat anderen dat best soms zien.vind het best vervelend om een grote te hebben.

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • antwoord

    Aan jonge van 18, Hij is 20,5 cm lang (wisselt tussen 19,8 en 21 cm) Hij heeft op het midden een omtrek van bijna 18 cm. De eikel heeft een omtrek van bijna 16 cm. Hoezo wil je dat weten? Hij zal nog iets groeien!

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • vraag

    Jongen 16 jaar, hoeveel cm is jouw grote worst dan stijf?

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • GROTE WORST

    Heey, leuk onderwerp! Ik heb zelf een best grote worst. Slap is ie ook groter dan normaal, en stijf is het echt groot. Ik voel ook dat met gym alle jongens kijken. Ik ben er nu aan gewend en ik weet dat veel jongens het toch lekker vinden om te zien: ook al zijn ze hetero. Ik kijk zelf ook! Ik moet hem ook vaker weer rechtleggen en ik denk dat ik hem ook meer voel tijdens het bewegen (dan jongens met een kleinere) Ik kies nu ook mooie onderbroekjes, bvb in felle kleuren of leuke gymbroekjes. Ik gym ook wel in tights dat zit echt cool! Groetjes

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • Zelfde

    Ik heb dat ook na gym. Het is ook gewoon een makkelijke manier om een soort van te vergelijken omdat je niet hoeft te vragen. Na trainingen vind ik het ook wel geil naar te kijken. Er zit een gast in mijn team en die heeft een zeer gevulde onderbroek. Zelfs met zijn sportbroekje aan zie je een grote bobbel.

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • verplicht douchen

    na de gym is het voor ons verplicht douchen en staan we piemelnaakt ,we kijken dan allemaalwel eens even naar elkaar ,de een heeft een grote ,de ander een kleine ,de een is geschoren en de ander heeft een bos boven zijn lul.enkele jongens hebben een streep haar tot aan hun navel.er heeft altijd wel iemand last van een stijve en die wordt dan door ons onder de koude douche gezet.dat is mij ook al overkomen en kwam toen met een krachtige straal klaar ondanks het koude water en na afloop in de klas wist ik niet waar ik kijken moest en ze hadden het ook aan de meisjes verteld.

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • precies hetzelfde hier

    vind ik ook heel leuk, ook in the kleedkamer. Moet je wel zorgen dat niemand het ziet.

    14 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten