Skip to content
13 reacties
3193 weergaves

massage

Hoi Ik heb al een hele tijd last van een zere rug en achterwerk. Ik heb van de dokter al zalf gekregen maar hij heeft nu ook 10 beurten massage voorgeschreven van een kinesist. De kinesist is een kennis van mijn moeder een vrouw. Ik weet niet of ik ga gaan ben een beetje beschaamd om al mijn kleren uit te doen aangezien het aan mijn achterwerk ook is moet ik mijn boxer ook uit doen. Ik kan ook alles uit doen en mijn hand voor mijn piemel houden en dan gaan liggen. Wat zou ik doen ? En wat zouden jullie doen ? Mijn piemel is 6 cm slap en 13 cm stijf en heb al een beetje schaamhaar

14 jaar
10 jaren geleden

13 Reacties

  • @ meisje 23 jaar

    Je moet die onzin niet geloven. Of een masseur ook maar het risico neemt een jongen van 15 ongevraagd af te trekken op de tafel om hem van zijn stijve af te helpen. In de helft van de gevallen zal dit niet gewenst zijn en wordt aangifte gedaan. Een normaal denkend mens neemt dat risico niet. Die masseur speelt met zijn baan dan, en hij speelt met een potentiële gevangenisstraf, hij speekt met het feit dat zijn buurt hem wegjaagt en 'pedo' op zijn muren kalkt. Extreem onwaarschijnlijke verhalen.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • ik vind het niet echt normaal dat een masseur/kinesist
    over andermans geslachtsdelen wrijft hoor ???
    tot jullie klaarkomen..
    ben ik dan de enige die dit raar en ongewoon vind ??

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • ik heb ook zo,n vrij jonge masseur die bij de voetbalclub de verzorging doet,ik ben al vaker door hem geholpen zeg maar,hij zegt dan dat dat bij jongere voetballers heel normaal is en vind je dan niet echt ontspannen liggen als je een geile bij heb en wrijft dan een tijdje over je pik tot je gaat spuiten dan ben je weer ontspannen daarna en is nog lekker ook.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • ziet hij je dan ook naakt als je die sportbroek aan of uit doet ?

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • wekelijks laat ik me door de sportmasseur van de sportschool masseren,hij doet geen handdoek over je billen heen omdat dat volgens hem niet handig is met draaien,bloot kan ook niet natuurlijk maar daar heeft hij van die oude sportbroekjes voor die zijn vergeten mee te nemen of zo er zitten veel van die glimmende bij,zo heb ik wel eens een adidas voetbalbroekje aan met die strepen en krijg daar vaak een stijve van,als ik dan gemasseerd ben wrijft hij altijd even over mijn stijve pik in dat sportbroekje tot ik kom en geeft me dan een knipoog.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • het is goed gegaan, juist op het einde stijf geworden

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • kom ook elke week voor rugtproblemen bij de fisioterapie,hoef geen handdoek of iets dergelijks mee te nemen omdat het alleen om mijn bovenlijf gaat,ik krijg dan wel van de masseuse een sportbroekje aan tijdens de massage.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Wat raar dat ze je zo liet liggen, ik moest ook eens op mijn rug zo naakt liggen, maar bij mij heeft ze er een handdoek over mijn piemel gelegd, vond ik wel fijn.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Het ging heel goed.
    Ik ben naakt gegaan ik was wel erg verlegen voor die vrouw

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • He jongen 14, hoe is het gegaan?

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • jongen 14 jaar Ik heb net het zelfde als jou mee gemaakt. Toen ik me moest uitkleden hield ik mijn boxer aan maar mijn ma zei : doe hem maar uit ( dat is niet zo erg want ze ziet mij regelmatig naakt. ) Ik ben dan naakt op de behandeltafel gaan liggen de vrouw die de massage gaf was iemand van een oudere leeftijd in de eind de 40 of begin de 50 denk ik. Tot doen ging het nog. Mijn ma is dan weg gegaan voor een boodschap na een 20 minuten maseren moest ik me omdraaien toen had ik nog geen stijve. Maar dat duurde niet lang ik krrg na 5 minuten al een stijve toen ik op mijn rug lag. Ik schaamde me echt dood. Ik als jongen van 14 jaar lag daar met een stijve voor een vrouw van eind de 40.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • De massage is vanavond.
    Ik zal miss naakt gaan ik hoop echt dat ik geen stijve krijg.
    Scheren ga ik niet doen ik heb nog maar een beetje dus dat is de moeite niet.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Gewoon naakt gaan, iedere jongen heeft een piemel.
    Kort, lang, dik of dun, het is een piemel.
    Soms staan ze recht op, en soms hangen ze slap, en soms krimpen ze erg, en soms hangt je balzak 10 cm ofzo er achter.

    Je bent 14, de meeste jongens hebben dan een kleinere slappe, en een stijve is dood normaal. Je bent heus niet de eerste jongen van 14 die bij haar in behandeling gaat. En een erectie krijgen is normaal, het laat zien dat je een man bent :D

    Wel kun je je beter scheren voor je gaat, dan lijkt je piemel en balzak veel groter, als die kaal is.

    En zou je ook willen vertellen hoe het gegaan is?

    17 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten