Skip to content
69 reacties
4345 weergaves

Ik moet besneden worden

Ik moet binnenkort besneden worden omdat mijn voorhuid veel te strak is. Ik ben er wel een beetje bang voor hoe het dan wordt. Zijn er hier nog jongens die zijn besneden en kunnen jullie me vertellen hoe het dan voelt als je besneden bent. Hoe gaat het dan met aftrekken? Is het even lekker als je besneden bent? Is de eikel niet te gevoelig en heb je dan niet vaak een stijve? Help me, please!!

16 jaar
10 jaren geleden

69 Reacties

  • Stop eens met antwoorden op zo een oud topic - moderators sluit maar pls

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat heel goed is voor de huid van de eikel en penis is kokosolie. Het voordeel is dat het plantaardig is en ook zeer goed voor de huid tegen uitdrogen. Bovendien laat het geen vlekken na in je ondergoed enzo. En het is ook nog een heel goed glijmiddel om te rukken.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat een goeie creme is, is siliconecreme 20%. Kunnen ze bij de apotheek bestellen, kost iets van €10 (merk: fagron). Laat nadat het is ingetrokken een dun vet laagje (siliconen) achter waardoor het heel lang vochtinbrengend werkt. Kopen hoef je je niet voor te schamen, wordt namelijk gebruikelijk ingezet voor littekens, dus niemand die er raar van op zal kijken!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je besneden bent dan komt de huid van je eikel dus steeds tegen je onderbroek aan. Eerst doet dit nog wel pijn maar destijds wordt de huid dikker en minder gevoelig dan eerst. Klaarkomen kan nog wel maar gaat wat langer duren

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Aan alle jongens die besneden zijn en vochtinbrengende crème gebruiken

    Welke crème gebruiken jullie om het terug zo gevoelig te maken als voordien? Is een crème als zwitsal goed of is het iets speciaals? Anders zou ik me wel een beetje schamen als ik dat zou moeten halen in een apotheek ofzo.

    Alvast bedankt en ik hoop dat jullie me snel kunnen helpen

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben zelf ook besneden. Net een week geleden Soms als ik inrectie's heb doet het nog pijn. Maar na hoeveel weken zou ik weer kunnen Mastruberen? En Hoe zou ik dan moeten Mastruberen. Want ik ben een geile rakker.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • je eikel is gevoelig maar het ziet er wel beter uit als hij besneden is want een on besneden lul ziet er echt niet uit

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Waarom denk je dat je moet besneden worden?

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Hallo jongens,
    ik weet het niet zeker of ik me moet laten besnijden of niet. Wanneer moet je je laten besnijden en hoe weet je wanneer dat is? Moet ik mijn probleem aan mijn ouders vertellen? ik weet echt niet wat ik moet doen

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb dat ook gelezen. Die traditionele besnijdenissen gebeuren vaak in slechte hygiënische omstandigheden en dan kan ik me voorstellen dat er achteraf nare infecties kunnen optreden met amputaties tot gevolg. Gelukkig gebeuren de meeste besnijdenissen wereldwijd niet in de bush, maar in een ziekenhuis!

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Las in het nieuws dat in Zuid-Afrika een jongen van 21 met succes een penis transplantatie heeft ondergaan.
    Hij was op de traditionele manier besneden en dat ging fout.
    Jaarlijks moet bij 250 jongens daar hun penis worden geamputeerd. Geen idee hoe het gaat met zo een traditionele besnijdenis, dan gaat het bij ons toch wel een stuk beter !

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen 23 K en iedereen die dit topic volgt:   Ik heb jouw advies opgevolgd en ben nou aan het experimenteren met kokosolie, voelt inderdaad wel erg lekker en zacht. Ik zal vertellen hoe het gaat.Ik hoop dat mijn eikel er zacht van wordt en gevoeliger ! Ik ruk tot nu toe altijd droog, ben het zo gewend maar ik ga de kokosolie proberen. Ik ben net als jij erg strak besneden, heb helemaal geen huid over als ik een paal heb. Ja, hoe moet ik het zeggen....als ik ruk dan schuif ik met m'n hand over mijn stijve schacht, zoal jij het eerder noemde. Kom wel vrij snel klaar en meestal ook met veel kracht.   grtz E

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen 23 jaar E,   De eikel is inderdaad ook groter geworden na mijn besnijdenis, maar ik las op internet dat dit normaal is omdat de strakke voorhuid de groei van de eikel belemmert.   Ik weet niet of kokosolie meer voordeel heeft boven gewone vochtinbrengende crème, maar ik ervaar het dat de eikel er superglad van wordt. Ik ben ook erg strak besneden (geen beweging meer als hij stijf is) en daarom gebruik is altijd iets wat glijdt om te rukken. Vaak is dat gewoon spuug in combinatie met mijn voorvocht, maar ik gebruik ook vaak die kokosolie om te rukken, is echt lekker. Mijn Amerikaanse vriend rukt zich bijna altijd droog, maar die heeft dan ook nog behoorlijk veel speling in de penishuid. Hoe zit dat bij jou?   Grtz, K.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen 20 E,   Hoi, Ik vind onbesneden ook wel mooi, zeker als de voorhuid nèt de eikel bedekt, zonder zo'n slurfje snap je ?! Ik ben best tevreden met de mijne.   Ik heb dat ook met het voorvocht, soms natte plek inderdaad. Als ik me aftrek bijvoorbeeld loopt het er in straaltjes uit. Had ik eerst nooit eigenlijk. Lijkt bij mij ook wel of m'n eikel groter is geworden na de besnijdenis, herken je dat ?   Jij had het over kokosolie, wat is het voordeel boven gewone vochtinbrengende crème ?   Tot een volgende! grtz E

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen 23 E,   Onbesneden kan zeker ook mooi zijn, zeker als de voorhuid niet te lang is. Een penis met een lange overhang van voorhuid vind ik echt niet mooi. Wat aan een besneden penis ook zo geil is dat is dat hij altijd "ready for action" is, als je me begrijpt.    Ja, ik heb echt ook wel veel meer voorvocht dan voor mijn besnijdenis. Ik heb er niet dadelijk een verklaring voor, maar ik heb het ook. Ik vraag me af of meer besneden jongens dat hebben. Als ik opgewonden ben, heb ik vaak een natte plek in mijn boxer van het voorvocht. Heb jij dat soms ook?   Grtz, K.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen 20 K,   Ik vind een besneden penis er ook mooi uitzien. Maar onbesneden kan ook mooi zijn, als de voorhuid goed functioneert dan. Heb wel eens sex met een jongen en als hij een stijve heeft, dan zit zijn voorhuid nog net over zijn eikel. Hoe moet ik het zeggen, elke keer weer een verrassing als hij of ik z'n voorhuid terug trek en je dan pas zijn eikel ziet. Beetje raar omschreven vind ik zelf, maar ik hoop dat je me snapt.   Ik ben op zich wel blij dat ik besneden ben, ik ben het met je eens, ik vind het er ook best geil uitzien. Het grootste voordeel vind ik dat je zover kan spuiten. Dat ging eerst niet bij mij en bij jou dus ook niet. Ben wel een beetje jaloers op jou hoor, 2 m dat haal ik niet, lijkt me vreselijk geil !! Moet wel uitkijken dat ik een ander niet in zijn ogen spuit, is al wel eens gebeurt, probeerde wel een beetje te richten haha   Mijne is ook erg dik, ziet er wel mooi uit maar is in de praktijk erg lastig. Gepijpt worden gaat vaak niet of maar heel eventjes. Lijkt wel of ik veel meer voorvocht heb dan voor mijn besnijdenis, heb jij dat ook ? Grtz E

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi E., Omdat mijn frenulum te kort was, trok mijn eikel inderdaad een beetje naar beneden. Nu is mijn eikel gewoon als bij elke andere jongen, behalve dan dat hij altijd bloot ligt. Ik vind het geil uitzien als de penis strak besneden is omdat de eikel en de stam dan als één massief stuk uitzien en de penis klaar uitziet voor seks. De eerste keer aftrekken zonder voorhuid was echt WOW!! Het was zo geweldig en het orgasme zo intens. Ik had het gevoel dat ik wel bleef spuiten, veel én ver. Op zich ben ik wel blij dat ik besneden ben. Hoe is dat bij jou? 23 cm is inderdaad een buitenmaatje, maar het belangrijkste is wat je ermee doet hé ;-) Grtz, K.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen 20,

    Je zei dat ook het toompje, frenulum bij jou verwijderd is, omdat het te kort was.
    Ik heb dat nog nooit gezien, maar betekent het dat roen je het nog wel had dat je eikel naar beneden getrokken werd?
    Weet niet hoe ik het anders moet uitleggen, hoop dat je me begrijpt.
    Nu wordt je eikel dus niet meer in één stand gehouden of zie ik dat verkeerd ?
    Grappig dat je zegt dat je het geil vindt dat jouw vriend nóg strakker besneden is. Ik moet toegeven dat ik dat ook wel erg geil vind, maar wat maakt dat nou zo aantrekkelijk volgens jou ?
    Hoe was jouw eerste keer aftrekken zonder voorhuid, bij mij...ik wist niet wat me overkwam, ook door dat ik opeens zo ver spoot. haha in m'n ogen dus.
    Het klinkt misschien overdreven, maar het is toch echt zo, mijne is 23 cm. Denk niet dat ik er trots op ben, ik vind het eigenlijk alleen maar lastig en vervelend,
    Hoop dat je weer reagert,

    @ jongen 23,

    Ik had hetzelfde als jij, mijn voorhuid scheurde ook steeds,
    Jammer genoeg adviseerde mijn huisarts geen zalfje maar een besnijdenis. Anders had ik mijn voorhuid nog gehad.

    grtz E

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb vroeger een te nauwe voorhuid gehad waardoor het steeds scheurde. Ik heb toen van de huisarts een zalfje gekregen die dit genas. Na enkele weken smeren en blijven sjorren is het overgegaan. Het alternatief was besnijden.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • @ jongen 23 jaar: Ik heb geen frenulum meer, dat is mee verwijderd bij mijn besnijdenis omdat het ook te kort was. Maar het plekje waar het frenulum zat is gelukkig nog wel erg gevoelig. Mijn litteken is aan de bovenzijde wel mooi rechtlopend, maar niet aan de onderzijde. Die Amerikaanse vriend van me heeft een wel rond zijn hele pik een mooie lijn lopen. Zijn litteken ligt wel op 5 cm, is echt wel geil.

    20 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten