Skip to content
6 reacties
268 weergaves

Wat nu....?

Hoi, Vorige week kwam mijn vriendin naar mij toe en we zaten samen op mijn kamer. Op een gegeven moment kwam ze op me zitten en kreeg ik een stijve. Ze voelde dit en werd nieuwsgierig. Ze wilde hem wel zien en ik deed mijn broek uit. Ze vroeg of ik me schoor en ik stemde toe. Toen begon ze me uit het niets te pijpen toen mijn moeder binnen kwam. Ze was heel boos en heb nu huisarrest en ze wil niet meer met me praten.... Wat moet ik doen...?

15 jaar
10 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik vind het ook geen handige reactie van je moeder. Maar had je van tevoren niet kunnen aanvoelen dat je ouders/moeder het niet oké zou vinden dat je seks zou hebben/seks in hun huis zou hebben?
    Van mijn ouders wist ik dat ze het absoluut niet oké zouden vinden (onnozel van hun, maar het ware zo) zonder dat we het er ooit expliciet over hadden gehad. Ik liet het daarom ook nooit zover komen dat ik in zo'n situatie terecht zou komen; nam mijn vriendinnetjes zelden mee naar huis en ging dan ook zeker niet op m'n kamer rotzooien. Dat deden we wel in een parkje, of op haar kamer (als haar ouders wel gewoon relaxed waren).
    Een keer ging ik met een toenmalig vriendinnetje een weekendje mee naar haar vader die in een andere stad woonde. Mijn ouders vonden dat goed, maar vlak voordat ik wegging, nam mijn vader me even apart en zei zoiets als: "En geen gedonder in bed, hè?". Met een heel schijnheilig en plechtig gezicht heb ik braaf "nee" geantwoord, maar ik dacht bij mezelf: van welke planeet komen jullie in godsnaam?
    Nu woon ik lekker op mezelf en kan ik lekker m'n gang gaan...

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Het is een hele stomme reactie van je moeder, maar het is een reactie die voortkomt uit jaloezie. Heel wat moeders zijn jaloers op hun schoondochters, omdat ze hun zoon hebben "afgepakt". Dat is een beetje het omgekeerde oedipuscomplex. Ik weet het uit eigen ervaring want ik heb ook al iets gelijkaardigs met mijn moeder meegemaakt. Het probleem ligt niet bij jou, maar bij je moeder. In de eerste plaats had ze nooit zomaar mogen binnenvallen in jouw kamer. Ik denk dat je hierover duidelijke afspraken met haar moet maken. Dat heb ik ook gedaan en nu is het voor haar duidelijk dat ze mij niet meer mag storen (niet op mijn kamer, maar ook niet in mijn relaties met meisjes).

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Eey. Omg zo faalend sorry. Maarruh. Stomme reactie van je moeder. Ze is zelf toch ook jong geweest en heeft dit vast ookwel een x meegemaakt. Praat erover met haar. Vraag waarom ze er boos over wordt. En doe wat je zelf wilt op gebied van sex. Als je het fijn vind gewoon weer doen. X

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Nou ik zit ook met me messie op me kamer ,
    Ze Kleef mij ook wel eens uit.
    En heb ook Sex met haar.
    Maar me ouders komen dan niet op me kamer .

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Gewoon weer doen, ik was zelf ook zo 15 toen
    Ik op me bed zat met me vriedin
    En ze begon me uit te kleden tot me boxershort
    Toen ze ook me boxer naar beneden deed kwam mij moeder
    Ook me kamer binnen en zag me naakt
    Toen deet ze de deur dicht en ging weg
    Mij moeder vindt dat normaal , maar zijn ouders
    Die anders denken.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Wat een domme reactie van je moeder. Ze schrok zeker, of bedacht zich dat zij nooit haar vriendjes heeft gepijpt, of zoiets. Maar, hoe overdreven haar reactie ook, ze bedaard vast wel weer.
    Zie je je vriendin nog wel, en praten jullie er samen wel over? Hihi, gelukkig was zij dus niet naakt, dat lees ik in elk geval niet.
    Kom, binnenkort laat je je gewoon weer door haar pijpen, op een plaats of tijd dat je moeder je niet kan overlopen. Enne, geniet van het gepijpt worden, maar geef haar daarna een befbeurt waarbij ze kronkelend van geilheid klaarkomt.

    19 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten