Skip to content
11 reacties
848 weergaves

Logeren bij neven

Hallo allemaal Dit weekend ga ik logeren bij mijn 2 neven ( tweeling 16 jaar). Ik ben heel nieuwsgierig en zou ze wel eens naakt willen zien. Hoe kan ik dat best aanpakken?

14 jaar
10 jaren geleden

11 Reacties

  • Als ik bij mijn neefje (14) blijf slapen moeten we samen onder de douche van mijn tante. In het begin schaamde ik mij omdat we ons moesten laten controleren of we goed gewassen waren. Dan pas mocht ons slipje terug aan. Mijn neef staat erop dat ik bij hem slaap(2 pers.bed). Dit is wel leuk. Hij is gewoon om naakt te slapen en verwacht dit ook van mij. Dit is geen probleem , want hij verwent mij heerlijk. Toen we onlangs betrapt werden door mijn tante zij ze dat we goed bezig waren en dat we maar van mekaar moesten genieten. Het is elke keer een belevenis om te gaan slapen.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Topicstarter

    Ik ben weer thuis na het logeren bij mijn neven :) ik sliep dus bij hen op de kamer (omdat ze de logeerkamer aan het verbouwen waren). Gelukkig was het redelijk warm op de kamer waardoor ze enkel hun boxer nog aanhadden. We hebben nog wat zitten praten, en toen we gingen slapen, deden ze beiden hun boxer schaamteloos uit :) omdat het ook nog eens erg warm was in de kamer, sliepen we bovenop de lakens, ik sliep in een 2pers bed naast een van mijn neven, en heb de hele nacht naar zijn lekkere lul gestaard. Zondagochtend hadden we ons overslapen en om tijd te winnen, zijn we samen in de grote inloop-regendouche gegaan... Ik kreeg natuurlijk een stijve van deze lekkere knullen met grote piemels. Daarna hebben we nog getrokken. Superweekend! :D

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Vooral de reactie hierboven van jongen 17jaar lijkt mij een goed idee. Laat je maandag of misschien al dit weekend nog iets weten?

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Zegen dat je naakt slaapt en als zij dat niet doen, gewoon zelf naakt gaan slapen. Als jullie dan in bed liggen ga je je trekken onder de dekens en waarschijnlijk worden zij hier ook geil van en gaan ze meedoen

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Slaap je bij hen op de kamer? Misschien slapen ze wel naakt?

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Gewoon zeggen dat je thuis altijd naakt slaapt en zeggen of ze het erg vinden dat je bij hun thuis ook naakt slaapt. Misschien dat ze dan ook naakt gaan.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Geen idee, je kan moeilijk met hen onder de douche springen :p

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • waarom wil je je 2 jaar oudere tweeling neefjes in hun blote kont zien

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • rustig afwachten denk ik..

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Bespioneren misschien? Of via een spelletje?

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Je ziet ze waarschijnlijk al shirtless als jullie gaan slapen of tandenpoetsen, en misschien in de badkamer ook zonder broek :) Zien ze er leuk uit?

    15 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten