Skip to content
3 reacties
284 weergaves

Ik wil altijd bloot, en denk dat dat niet goed is

Ik wil al sinds 12 jaar zo vaak mogelijk helemaal bloot, en ik ben bang dat dat niet normaal is. Ik ben nu 16 en ik doet het vaak. Dat ik bv al mijn kleren uitdoe binnen, en dan bloot door de tuin ga lopen als er niemand thuis is. Ik krijg dan een heel grote stijve. En een keer had ik in het bos al mijn kleren uitgedaan, en toen durfde ik helemaal het pad af te lopen, bloot. Maar toen hoorde ik stemmen en ben ik in de bosjes gedoken en had me daar verborgen. Een jongen en een meisje van 14 a 15 liepen langs en ik zag door de bosjes hun jeans terwijl,ik verscholen zat, in mijn blote billen. Toen ze voorbij waren ging ik rukken en ik kwam toen lekkerder klaar dan ik ooit ben klaargekomen, poedelnaakt en wel 500 meter van mijn kleren. Daarna schaamde ik me heel erg en ben ik teruggerend en mijn kleren lagen er nog gelukkig. En dan denk ik "doe ik nooit meer", maar dan gebeurt het weer. Of en keer 's nachts op straat. Ben ik gek? Is dit abnormaal? Ik fantaseer ook over piemeltjes van jongens. Ik maak me erge zorgen dat ik niet normaal ben.

16 jaar
10 jaren geleden

3 Reacties

  • Ik doe dat ook wel eens en vind het ook lekker. Helemaal bloot in het bos, ver van m'n kleren. Dat ik alleen mijn schoenen aanheb en verder bloot loop. Zodra ik ver van mijn kleren ben kom ik gigantisch klaar. En daarna schaam ik me erg en ren ik gauw terug om me aan te kleden.

    Ik doe het zo vaak mogelijk.

    Dus je bent niet alleen.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Maar ik doe het al sinds m'n 12e, en het wordt niet minder. Ik denk dat ik gay ben en exhibitionist, en hoewel het niet mag zal ik het wel blijven doen. :-(

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb ook soms zin om bloot door het huis te lopen en in de tuin te gaan. Zelf de ik het ook weleens. Dat is niet abnormaal en niet gek. Velen hebben dat nog weet ik.

    Fantaseren over piemels van jongens is ook niet zo vreemd en evenin gek noch abnormaal.

    In het openbaar beginnen bloot zijn is iets wat minder gepast is want sommigen zouden je kunnen zien en zich niet lekkeer erbij voelen. Als die mensen dan klacht neerleggen kom je wel bij de politie terecht want dat is verboden in de meeste gevallen.

    De wet is als volgt in Nederland:
    Met gevangenisstraf van ten hoogste drie maanden of geldboete van de tweede categorie wordt gestraft schennis van de eerbaarheid:

    -op of aan een plaats, voor het openbaar verkeer bestemd;
    op een andere dan onder 1° bedoelde openbare plaats, toegankelijk voor personen beneden de leeftijd van zestien jaar;
    -op een niet openbare plaats, indien een ander daarbij zijns ondanks tegenwoordig is.

    18 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten