Skip to content
7 reacties
591 weergaves

Naaktwandeling

Ik ben vanmiddag naar een nudistencamping gegaan waar je kunt rondwandelen in een bos. Ik heb nog nooit zoiets gedaan maar ik wou dit altijd wel al eens doen. Toen ik daar aan het wandelen was kwam ik een meisje van mijn leeftijd ong tegen ze glimlachte naar mij en ik glimlachte terug. Ze vroeg me hoe oud ik was ik antwoordde 19 en ze zei OMG wat heb jij een kleine piemel voor je leeftijd. Het lijkt wel dat je 10 bent mn broer van 13 heeft een veel grotere dan die van jouw. Ik moest ff slikken en zei toen dat ik tevreden was met mijn 6cm toen moest ze nog meer lachen en ging ze weg. Nu ben ik wat onzeker over mezelf geworden is 6cm klein? Stijf is hij zeker 9cm lang.

19 jaar
10 jaren geleden

7 Reacties

  • Amai maar 9cm stijf is echt wel mini ze. Ik zelf ben 15cm stijf zijn hier nog gasten me ne kleine? Ne maat van mij heeft ook zo een klein piemeltje, iedereen is da zowa te weten gekomen na een weddenschap te verliezen en hij ergens op school in zijnen blote moest rond lopen en hem niet mocht bedekken met zn handen. Ma die van hem is nie enkel klein maar ook super dun der is toen ook veel met hem gelachen. Ma nu is hij dit al gewoon en trekt hij het hem niet meer aan.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Als je hem scheert lijkt hij groter.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Nou zeg!! Dat is nog eens een leuke ontmoeting. Wat een trutgriet. Ik zou me er overigens maar niks van aantrekken. Hij is misschien niet groot maar zolang je er alles mee kunt doen wat je wilt is het toch prima. Ga alsjeblieft geen minderwaardigheids complex krijgen. En blijf maar gewoon naar de nudistencamping of het nudistenstrand gaan. Daar zie je ze in alle soorten en maten. Succes.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Liever een kleine die stijgend dan een grote die weigert

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • gast das super klijn vooral als die maar 9 cm stijf is

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Neem maar van mij aan. Het is de goeie lengte. Als het langer is is het langer maar anders is het toch zo. Met een halve meter zou je niet rond willen lopen denk ik.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • is niet groot maar je moet je niet uit het veld laten slaan en gewoon trots zijn op je plassertje en lekker bloot blijven wandelen .heb ook geen super grote en ga vaak mee met mijn ouders naar het naaktstrand alleen zie ik daar weinig jongens van mijn eigen leeftijd dus voetbal ik daar vaak met jongere gasten maar die hebben dan een even grote als ik maar ik heb wel aan de zijkanten van mijn plassertje haar .

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten