Skip to content
60 reacties
12217 weergaves

Wie is open met ouders over aftrekken?

Ik heb 1 vriend die gewoon thuis met zijn ouders over aftrekken praat. Niet elke dag of zo, maar bij hun is niks taboe. Hij heeft gewoon glijmiddel en een dildo op zijn kamer, niet verstopt of zo. Zijn moeder ziet dit dus gewoon liggen als ze zijn kamer schoonmaakt. Meerderen zo open met hun ouders? Hij is de enige die ik ken waarbij dit zo is. Ik denk als je zo opgegroeid van jongs af aan dat je niet beter weet. Ik verstop zelfs mijn condooms.

16 jaar
10 jaren geleden

60 Reacties

  • Aftrekken is thuis heel normaal. Ik deed het niet tot ik een natte droom kreeg en de lakens vuil maakte. Toe zei mama tussen de regels door dat ik maar met aftrekken moest beginnen. Nog vier keer een natte droom gehad, maar met het aftrekken zijn die over gegaan. Mijn broertje van 13 en ik slapen op dezelfde kamer en dus trekt hij ook. Hij heeft wel nog geen sperma, maar mama zegt dat hij dan waarschijnlijk geen last van natte dromen zal hebben als eenmaal zijn sperma klaar is. Ze heeft ons in de herfstvakantie zien aftrekken per ongeluk, maar het is heel normaal dat we aftrekken en we praten en grappen er dikwijls over. Eigenlijk best heel plezant dat we daar met mama over kunnen praten en grappen en ik vind het vreemd dat andere jongens dat niet kunnen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • doe waar je je goed bij voelt.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is wel prettig voor die jongen dat zijn ouders daar zo normaal over doen: het is ook heel gewoon. De vraag is alleen of je dat wel met je ouders wilt bespreken. De meesten vinden het, denk ik, fijner om er met vrienden over te praten. Maar goed dat het kan!

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn vader heeft me zelf seksuele voorlichting gegeven en zie dat als ik vragen had altijd bij mem of mijn moeder terecht kon.   En ja ze weten dat ik masturbeer omdat er soms vlekken in de lakens zitten of in mijn onderbroek.   Condooms of zo moet ik wel zelf kopen maar verstoppen hoeft niet, ik heb ook een buttplug en glij middel, dat ligt gewoon in mijn kast ik weet eigenlijk niet eens of ze daar iets van vinden heb het in elk geval niet gehoord.   Mijn vader en of moeder hebben ook wek eens zo`n seks blaadje.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • het is inderdaad heel normaal, iedereen doet en weet het maar weinigen durven erover te praten.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben ook weleens betrapt met rukken door mn pa, en heb hem ook weleens bezig gehoord in de badkamer en op de bank in de huiskamer met porno kijken... Heel normaal, we zijn mannen en nou eenmaal geil... 

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 20, nee het is juist spannend dat m'n zussen zo geil worden als ik me aftrek of getrokken wordt!Ik zie hun ook vingeren tot ze klaarkomen. Normaal gesproken gebeuren deze handelingen stiekem zo niet bij ons en het is heel bevrijdend en nog leerzaam voor beide partijen ook! Het gebeurt natuurlijk ook niet iedere dag.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @j21 Dat is wel een heel open relatie met je zussen... Vind je het zelf niet vervelend dat ze je zien aftrekken?

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Vroeger liet ik al mijn sperma in mijn boxer zitten
    Tot ik te horen kreeg van een vriend dat ik naar sperma
    stonk

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Wij zijn er heel vrij in en over. M'n 2 zussen en m'n moeder lopen net als ik thuis vaak naakt in de ochtend en avond en ze pakken mijn piemel soms vast, want ze vinden een stijve veel mooier. Ze vragen of ik me vaak aftrek want ze vingeren best regelmatig heb ik gezien en vinden het prachtig als ik spuitend klaarkom. M'n moeder vindt het best, zolang ik maar niet met ze ga neuken ofzo en vindt een blote man in huis ook fijn zoals ze me heeft laten merken. Heel vrij dus en ook in praten en uitleg over seks, Erg prettig voor ons allemaal.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet niet of ze het weten Ik ruk gewoon op m'n kamer als niemand thuis wil niet dat ze er iets van mee krijgen maar m'n sperma zit gewoon in m'n boxershort weet niet of ze dat ziet

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Jaren geleden, ik was denk 14-15 of zo, kwamen m'n 2 zusjes van toen een jaar en 2 jaar jonger bij me in bed liggen en vroegen of ik me rukte want ik kreeg een stijve. Ze hebben me toen klaar laten komen en vonden het heel mooi om te zien. Ik vertelde het tegen m'n moeder en die zei dat ik dat voortaan zelf moest doen en het heel normaal is om je af te trekken en het idd heel mooi is om te zien en ik me niet hoeft te schamen als zij het eens zou zien gebeuren. We zijn heel open over seks thuis en lopen ook altijd naakt. Niks vreemds aan en heel natuurlijk.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Wij praten ook vrij over seks.
    Zelf ben ik homo en me ouders en ik vertellen gewoon alles aan elkaar.
    Zo had ik laatst een date met een jongen en die houd van harde seks dus was het een of ander best wel te horen in de huiskamer.
    Toen hij naar huis was gegaan vroeg me moeder alleen of ik een nieuw bed nodig had

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • We praten er niet echt over, maar ik denk dat iedere ouder wel weet dat een zoon zich aftrekt. Dat is heel normaal, gezond en lekker.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn moeder 'betrapte' me jaren geleden een keer net voordat ik begon te spuiten. Ze liep niet weg maar liet me klaarkomen en zei tegen me dat ik voortaan m'n sperma beter in een oude handdoek of zo op kon vangen. Ze kwam bij me zitten en vertelde dat het heel normaal was om te rukken en ze het altijd al mooi had gevonden. Absoluut niks om je voor te schamen, het is de natuur vertelde ze en ook dat en hoe meisjes dit doen. Verhelderend was dat toen voor me en we zijn heel open en bloot erover, ook m'n 2 zussen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • de mijne weten het niet

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • bij mij thuis zijn we er ook open over. mn pa kwam een keer mn kamer binnen toen ik lag te vingeren, hij vroeg toen of het lekker was en ging weer weg

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Hier thuis zijn we er open over, paar jaar geleden toen ik beetje in het huishouden aan het helpen was (altijd kamers beetje poetsen) zocht ik een zakdoek, ik was net op m'n ouders hun kamer aan het poetsen, dus ik keek in m'n vader' zijn nachtkastje maar zag geen zakdoek, dan maar in men moeder haar nachtkastje gezocht, maar vond daar een vibrator en wat speeltjes met enkele erotische kleren. Na een paar dagen de moed gehad om het te vertellen(eerst en beetje geschokt maar na een beetje nadenken tot inzicht gekomen dat het normaal is) toen zijn we begonnen over dat ieder zijn behoefte doet, en dat ze van mij vermoedens had dat ik ook masturbeerde want ik was veel op m'n moeder merkte dat. Eerlijk geantwoord en nu brengt ze soms paar condooms mee voor als m'n vriendin eens komt logeren. Ook heeft m'n moeder voor haar een vibrator gekocht (haar ouders zijn er tegen) omdat we redelijk ver van elkaar wonen en dus elkaar niet iedere week zien, zo kan zij ook haar genotje hebben(al is het natuurlijk opletten geblazen met haar ouders in de buurt) voor mij heeft mijn moeder dan een sekspoppetje gekocht zodat ik me ook wat kan bezighouden, ook lopen we vaak (half) naakt rond in huis, soms zelf ook als m'n vriendin hier is. Gewoon super dat we er zo open voor zijn, het is tenslotte ook maar de natuur hé ons lichaam

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Mij ma weet het wel, heb een wat oude
    Voetbalshirt ( oude sponsor ) waar ik in ruk
    En mee afveeg.
    Als me shirt plakkerig is gaat hij de was in en
    Leg me ma in me kastje. Als ik dan ga rukken
    Pak ik hem weer.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb altijd een doek bij m'n bed om m'n sperma in te spuiten. M'n ma legt er steeds een schone neer. En m'n zussen weten dat ook gewoon.

    19 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten