Skip to content
39 reacties
6143 weergaves

Mijn lul blijft niet rechtop in boxershort

Wat voor een ondergoed ik ook draag (slip, strakke boxer) als ik min lul omhoog leg richting navel dan gaat hij vanzelf in no-time naar beneden. Mijn lul wijst dus continu naar beneden in ondergoed. Ik merk dat bij veel andere jongens dat niet zo is. (Slap is hij 9 cm, erectie 15 cm).

16 jaar
10 jaren geleden

39 Reacties

  • Gewoon omlaag leggen, je ziet zelf minder goed een bobbel, maar anderen zien echt wel dat je een jongen bent hoor. Geen zorgen! Ik heb hem ook altijd omlaag. Als ie stijf wordt valt dat dan ook minder op. Beter. :) Groeten! J.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben heel tevreden over mijn lul, die met ruim 17 een heel fijne maat heeft en ook best stijf wil worden. Maar alleen als ie stijf is wil ie rechtop blijven zitten in mn boxer. Zodra mijn pik slapper wordt zakt ie omlaag. En eigenlijk zit dat wél zo lekker. Al geef ik toe dat een erecte pik in een boxer mooi staat.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • J 19. Dat zie ik ook vaak, maar dat lijkt mij niet in een "losse" boxer, alleen in strakke. Zie je gelijk heel duidelijk hoe groot hun piemel en ballen zijn

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Op reclamefoto's voor boxers steekt de lul van die modellen ook altijd omhoog. Is dat mss stoerder of erotischer? Een suggestie van een stijve? Vraag me echt af waarom modefotografen dat zo doen. Het is wel misleidend want als je gaat bewegen, zakt ie toch naar links of rechts.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje van 15, ik draag ook strings of zelfs een pouch. Het zit lekker en als ik een stijve krijg kan ik hem dubbel in de string laten zitten zodat je een heel forse bobbel krijgt, of hem er bovenuit laten floepen wat ook lekker geil aanvoelt. Bij sommige zit een gat om 'hem' eruit te laten als ie stijf wordt. Is helemaal gemakkelijk!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Een navel en een prins albert piercing en daar een touwtje tussen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Dan heb ik een erectie en die wrijft dan tegen mijn boxer of steekt erboven uit tegen de rand van mijn jeans, ik voel het wel aankomen maar ben soms te laat.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Idd zelfs lullen zijn onderhevig aan zwaartekracht. Toch enkele suggesties: lijm? kleefband? hairspray?

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • wel eens van zwaartekracht gehoord?

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Plots, zomaar Onverwacht zonder dat je er iets mee deed?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb vaak een stijve in mn boxer, ergste is dat ik soms plots klaarkom in mn boxer

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • koop altijd een goede kwaliteit boxershort van Puma , Bjorn B., Petrol Ind., en doe mijn pik altijd rechtop als ik de boxer aantrek. Maar blijft nooit rechtop zitten en gaat dan meestal naar links en duw ik hem rechts in mijn boxer omdat dit prettiger zit. Bij een stijve is het prettiger als hij (gaat ook vanzelf) rechtop in mijn boxer zit. Heb er geen probleem mee dat je dan een flinke bobbel ziet. Meiden én ook jongens vinden het leuk

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn lul is 16 stijf en komt boven mijn boxer uit en als ik mijn broek uit trek heb ik een stijve weten juie iets tegen

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik draag hem altijd omhoog vind dat ook veel fijner. Ik draag ook altijd een string die zorgt er ook voor dat hij omhoog goed blijft zitten.

    Nu krijgen we vast weer verhalen als een string is voor meisjes of homo's etc.... daar is helemaal niets van waar kijk maar hoeveel strings er voor mannen worden gemaakt. Een veter of stukje stof tussen je billen voel je echt helemaal niet als je een goed merk string draagt. Geloof mij maar.. probeer het eens en je zult verstelt staan.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik trek 'smorgens een boxer aan zonder daarbij veel na te denken. Hoe mijn lul zich gedraagt voor de rest van de dag zal mij worst wezen. Wel belangrijk is dat mijn ballen alle ruimte hebben. Dat durft bij goedkoop made in China textiel wel eens tegenvallen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • draag boxers (ook longboxers) van goede kwaliteit met 5% elastisch (Cars ,Petrol Ind.,Bjorn Borg, Saph)
    Heb maat L en draag mijn slappe pik van 12 cm altijd naar boven, maar hij blijft nooit zo zitten en gaat dan naar links of naar rechts. Duw mijn pik ook wel vaker recht naar beneden, blijft dan wel redelijk goed zitten. Ligt aan de strakte van de jeans die ik dan draag.
    Als ik een stijve heb van 19,5 cm, moet ik hem naar links of rechts leggen anders heb ik een behoorlijke bobbel rechtop en komt mijn eikel boven de band van de boxer uit. Naar links dragen (bij slappe) vind ik wel het prettigste. Ben er wel meerdere malen per dag mee bezig dat het een lekker draag gevoel is.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • @jonge 15 : mini string links rechts geil hard floep er uit, snap er niks van wat bedoel je hier allemaal mee. draag jij een string das toch meer voor meisjes

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik draag altijd mini string en leg mijn pik links of rechts en dat valt op en voel geil aan mijn pik word dan ook lekker hard en floep uit mijn string

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik draag 'm altijd naar beneden, dat is heel normaal. Ik vind het er ook mooier uit zien. De bobbel is mooier van vorm. Sommigen dragen 'm naar boven, ik denk dat het verschilt per persoon. Als je onderbroekenmerken bekijkt zie je ook dat sommige modellen 'm naar beneden hebben en andere omhoog. Bij mij blijft 'ie niet omhoog staan als ik het probeer dan valt 'ie weer naar beneden.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • In een gewone slip of een losse boxer valt die van mij naar beneden maar in een spannende boxer uit elstisch materiaal blijft hij mooi rechtop. Maar die spannende boxers doe ik niet aan in de zomer. Wordt te warm.

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten