Skip to content
14 reacties
3696 weergaves

Aftrekken

Hallo mensen ik trek me elke avond af maar is dat wel goed op mijn leeftijd over 9 dagen (tijd van typen) ben ik 13 en ik vind het heerlijk ik doe dat altijd op het toilet onder de douche en op bed maar zou dat ook graag in het bos willen doen maar ik durf dat niet hoe doen jullie dat MVG, Een jongen

12 jaar
10 jaren geleden

14 Reacties

  • Aftrekken op jouw leeftijd is heel normaal, don't worry! En het is überhaupt heel gewoon, bijna elke jongen trekt aan zijn penis.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • ik ben is met een maat naar bos gegaan voor te wandelen na 15 minuten zie die ik moet dringend kaka doen we gingen in het bos en begon zich helemaal uit te kleden hij ging op zijn hukskes zitten en deed kaka ik zei ik moet ook kaka doe zei ik en hij kleed je uit heb w c papier genoeg ik kleede me uit en deed dus kaka hij zei wat gaan we doen samen trekken ik zei oke we hebben samen getrokken en lekker klaargekomen was super tof

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi. In het bos zou je het goed kunnen doen als je het gevoel hebt dat het daar veilig is. Ik ga naakt de duinen in. Ik ben wel eens naakt weggerend voor een boswachter :) want ik ben altijd van de paden af. Ik ben snel en ken de
    veepaden en paden zeer goed. Als ik ergens naakt ben en mij veilig voel, dan trek ik mij soms af als ik zin heb. Soms heel vaak en soms gewoon helemaal niet. Gewoon doen! ;)

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb vaak afgetrokken in t bos af en toe al me kleren uit doen en dan heerlijk trekken een keer met een klasgenoot samen naakt afgetrokken ook ooit in de duinen half uur lang naakt gelopen

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Als iemand een keer wil naaktlopen in het bos bijvoorbeeld kan je het best makkelijke schoenen aandoen (crocs) met een jogging/sportbroek met een simpel t-shirt op een warme dag. Heb het zelf nog nooit gedaan maar is misschien wel handig.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ruk al vanaf m'n tiende en doe het ook op school en vanaf vorig jaar oktober ook in het bos.

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik trek ook af komende zondag ga ik met een jongen rukken en pijpen hebben jullie tips

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Hou Ik vind ook geil om stiekem naakt rond te lopen ik geil erop als mannen mij begluren en zich aftrekken. Ik heb dit jaar voor het eerst sex gehad . Ik vinger mij elkedag op school thuis buiten en in dischotheek. Mijn ouders weten nog van niks

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • ik ga elk jaar wel 1 keer naaktlopen in het bos. maar ik was me kleren toen kwijtgeraakt en toen moest ik naakt naar huis lopen.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • ik ruk me altyd bij naaktstranden af of in bos en zeker heerlijk als je op naakstrand bent met veel bomen en struiken kan je mooi er tussen gaan staan en je bent toch naakt pak je pik vast en ruk eraan weet zeker ik kom naar 2 minuten al spuiten klaar probeer dit ook eens

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Soms gebeurt het dat ik op mijn fiets ook aan het rukken ben maar ik ben dan nog nooit kunnen klaarkomen omdat er teveel druk is op het stukje tussen mijn aars en mijn ballen.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • soms na school dan ruk ik mn lul af ik zit dan op mn fiets doe mn lul dan uit mn gulp wel onder men jas is eg geil

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik doe het ook al vanaf m'n twaalfde, in het bos naakt rondlopen en me dan aftrekken.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Gewoon op je fiets stappen en naar het bos gaan. Ik raad je aan om in warm weer te gaan. Dan kan je in een lange zwembroek lopen. Die is makkelijk weer aan te krijgen.

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten