Skip to content
11 reacties
1204 weergaves

wel eens voor klas geroepen met stijve?

In sommige klassen pikt een leraar wel eens iemand eruit om naar voren te komen en iets op het bord te doen. Bij wiskunde bijvoorbeeld. Soms als hij dan de klas inkijkt om iemand uit te zoeken knijp ik hem gigantisch als ik op dat moment een stijve heb. Ik snap niet dat leraren dit niet begrijpen. Zij moeten toch weten dat als ze een jongen kiezen het niet denkbeeldig is dat hij op dat moment een stijve heeft? Zo een leraar neemt bewust het risico zo een jongen voor lul te zetten voor de hele klas. Hoe zouden jullie reageren als je naar voren geroepen wordt en je hebt net een stijve? Wat kun je dan het beste doen?

16 jaar
10 jaren geleden

11 Reacties

  • je adem inhouden dan is je stijve binnen 2 minuten weg want je bloed stroomt naar je hersenen in plaats van naar je stijve

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Is mij wel is gebeurd bij de fysiotherapie. Ik had een blessure aan mijn bovenbeen. Komt er een hele leuke stage medewerker mijn been masseren. Ik ben homo. Kreeg n hele harde. Gelukkig stelde hij mij gerust. Dit gebeurt vaker zei hij daar kun je niets aan doen.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Haha lijkt me nogal wat....ik lach niemand uit hor, maar ik vind het gewoon raar dat jou meestr die opmerking maakt ( meisje van 15) Ik weet mezelf altijd te controlen in zulke situaties dusja gebeurt mij niet dat iemand het opmerkt.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zit naast iemand in mijn klas het is een jongen en ik ben verliefd op hem... Hij had,laatst een stijve en iedereen zag dat... Iedereen in de klas ging lachen... Ik niet en toen onze meester het ook zacht stuurde hij de jongen die naast me zat naar de gang samen met mij! Ik dacht waarom! Toen meester kwam zei hij jullie zijn op.mekaar hé..ik zei nee want ik schaamde me dood.. Maar hij zij ja! Ik liep toen weg en ging naast mijn bff ik schaamde me kapot maar ik werd wel erg geil.... Het is mij veel.vaker voorgekomen dat iemand een stijve had best geil...

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Maakt het iets uit als je een stijve hebt voor de klas. Heb het ook al een keer gehad, en je krijgt een aantal opmerkingen en wat gefluister. Maar wat maakt dat uit? Iedere jongen krijgt wel eens een stijve en ook de meeste meiden weten hoe een stijve van een jongen eruit ziet.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Tja, soms komt een stijve op érg onhandige momenten. Kan ook stomweg van de spanning alleen al komen, dus júist als je naar voren moet komen. Niks aan te doen. Dus: concentreren op wat je gevraagd wordt, toch dé reden om naar voren te moeten komen. En inderdaad, een joggingbroek geeft erg veel ruimte, beter een spijkerbroek ofzo. Enne, snap dat je je schaamt, ik ook in zulke situaties, maar meiden vinden het vast niet erg je stijve te zien in je broek ;-)

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ben een meisje en ik vind het schattig als jongens een stijve krijgen.

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • @jongen van 15 jaar; had je dan geen slip of boxer onder je joggingbroek aan?
    @jongen van 17 jaar. Een stijve krijg je vaak spontaan, zeker op onze leeftijd. Vaak op erg ongelegen momenten. Is mij ook wel eens in de klas gebeurd maar omdat ik mijn penis schuin omhoog tegen mijn dijbeen leg valt het niet zo op.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb het ook eens gehad. Ze moeten kinderen voor de klas hebben zodat ze ervan leren enzo.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • had ik ! ik hoorde toen een hoop gefluister en gegiechel en schaamde me kapot want er was duidelijk een tent te zien in mijn joggingbroek . dat hoorde ik ook later van mijn vriend .doe hem ook nooit meer aan op school.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • gast wat denk je nou tuurlijk doet een leraar het niet als straf maar gwn om je wat inisjatief te leren nemen en tuurlijk weet hij toch ook niet of je een stijfe hebt. zoiezo waarom zou je een stijfe krijgen voor je klas denk er gwn nie aan snap echt niet dat je een stijfe krijgt dan

    17 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten